Πού είναι η «Μαρία», οέο;

Must Read

Στην υπόθεση των Σύρων στην περιβόητη νησίδα συμβαίνουν περίεργα πράγματα, που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ευτράπελα, αν δεν είχαμε για μέρες ελεεινές επιθέσεις και κατασυκοφάντηση της χώρας, πως δήθεν άφησε για πολλές ημέρες 38 ανθρώπους αποκλεισμένους σε ελληνική νησίδα στον Εβρο και πως πέθανε ένα κοριτσάκι 5 χρονών από δάγκωμα σκορπιού και θάφτηκε σε μη σημασμένο πρόχειρο τάφο στη νησίδα. Κι άρχισαν τα… θαύματα.

  • Από τον ΦΑΗΛΟ Μ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ*

Η νησίδα αποδείχθηκε πως είναι τουρκική, ποτέ δεν ήταν αποκλεισμένοι, 15 μέτρα απόσταση η ελληνική όχθη με μικρό βάθος και οι Τούρκοι Τζιανταρμάδες τους σεργιανούσαν σε διάφορα σημεία και τελικώς μόλις στις 14 Αυγούστου με απειλές τούς έσπρωξαν σε εμάς και την επομένη έσκασαν μύτη και τους περιθάλψαμε. Μια μικρή ορδή οργίλων ΜΚΟτζήδων και ψυχοπονιάρηδων κυρίως συριζαίων επί ημέρες ξιφουλκούσαν κατά της Ελλάδας, χοροπηδούσαν ως αφιονισμένοι Μάου Μάου για την εγκληματική αδιαφορία των ελληνικών Αρχών και μοιρολογούσαν την καημένη τη μικρή «Μαρία», που το κορμάκι της θάφτηκε πρόχειρα στην παλιονησίδα, αφού το «συντηρούσε η μητέρα στα παγωμένα νερά του ποταμού».

Δεν υπηρέτησα στις τιμημένες δυνάμεις προκαλύψεως του ένδοξου Ελληνικού Στρατού, Αλεξιπτωτιστές δεν έχει στον Εβρο, αλλά «παγωμένα νερά»; Δεκαπενταύγουστο; Και πρώτη φορά ακούω συντήρηση πτώματος με μούλιασμα στο νερό ντάλα καλοκαίρι. Απέστειλα στις 15/8 μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αφού συμφωνήσαμε με τον Θάνο Τζήμερο για Διασπορά Ψευδών Ειδήσεων και έστειλα δεκάδες αναρτήσεις όπου διακινούνταν τα παραπάνω ψεύδη. Επισκέφτηκα δε στις 29/8 τη Γραμματεία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και τον ίδιο τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο και πληροφορήθηκα πως η μηνυτήρια αναφορά μας μαζί με τα συνημμένα διαβιβάστηκε από τον κ. Ντογιάκο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για διερεύνηση.

Προσοχή λοιπόν: 38 άνθρωποι ήταν στη νησίδα και στα πέρα δώθε στο τουρκικό έδαφος, με τους Τούρκους Στρατοχωροφύλακες να τους κρατούν από το αυτί. 38 έκαναν προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά της… Ελλάδας, ενώ ήταν σε τουρκικό έδαφος (!), τα ονόματα των οποίων δημοσίευσε ο αγαπητός και πολιτισμένος συνομιλητής στα πάνελ, κ. Γιώργος Κατρούγκαλος. 38 πέρασαν με τις απειλές των Τούρκων στο ελληνικό έδαφος και, μιράκολο, 38 «διασώθηκαν» στην Ελλάδα! Αν η μικρή «Μαρία» πέθανε, δεν θα έπρεπε να «διασωθούν» 37; Και βάζω εισαγωγικά στο «διασώθηκαν», διότι από ό,τι φαίνεται μόνο από τους Τούρκους κινδύνευαν και το νερό ήταν ως τη γάμπα. Του Κλασσικού γαρ, Τριτοδεσμίτης, δεν αγαπούσα πολύ τα Μαθηματικά, αλλά ξέρω πως 38 μείον ένα κάνει 37, δεν κάνει πάλι 38. Επειδή τα συριζαίικα και ΜΚΟτζίδικα Μαθηματικά είναι ίσως διαφορετικά, ας μας το εξηγήσει κάποιος.

Απεδείχθη επίσης πως ήταν παραμύθι η αιμορραγούσα έγκυος. Έγκυος υπάρχει αλλά χαίρει άκρας υγείας και καμία αιμορραγία δεν έχει. Επίσης η «κακιά» Ελλάδα προσφέρθηκε να ζητήσει επισήμως από τα Μεμέτια να αναζητηθεί η σορός της νεκρής «Μαρίας», να μεταφερθεί στην Ελλάδα, εξόδοις μας, και να της γίνει αξιοπρεπής ταφή. Και οι γονείς είπαν… όχι! Δεν πειράζει, ας μείνει εκεί! Ποια μάνα, ποιος πατέρας θα έλεγε «δεν πειράζει, αφήστε το νεκρό κοριτσάκι μου να το ξεχώσουν τα αγρίμια ή τα νερά του ποταμού όταν ανεβεί η στάθμη, δεν πειράζει αν δεν θα έχουμε ποτέ τάφο να κλάψουμε, δεν πειράζει αν τη φάνε τα αγρίμια ή τα ψάρια, είναι οκ!»; Πείτε μου, πείτε μας, ρε ψυχοπονιάρηδες «αλληλέγγυοι», ποια μάνα, ποιος πατέρας θα τα πει αυτά για το νεκρό πεντάχρονο κοριτσάκι του; Αν δεν βρομάει αυτό ψέμα, τότε τι; Ο αρμόδιος Υπουργός, ο Νότης Μηταράκης, μίλησε στη Βουλή, συνόψισε πολλά από τα παραπάνω. Είπε πως τέσσερα παιδιά δήλωσε η οικογένεια, δύο από τον πρώτο γάμο και δύο μικρότερα με τη νυν σύζυγο του πατέρα. Τέσσερα παιδιά διασώθηκαν, τα δύο μικρά κορίτσια και το ένα το λένε όχι Μαρία αλλά Μάγια. Πού είναι η μικρή «Μαρία», οέο, που τη δάγκωσε ο σκορπιός, πέθανε αλλά η οικογένεια λέει, νταξ, ας μείνει εκεί, στον μη σημασμένο τάφο, στο πουθενά; Επειτα από όλα αυτά και τα αποκαλυπτήρια τόσων ψευδών, ο γερμανικός «Spiegel» (Καθρέφτης) έγραψε πως τα παιδιά είναι… πέντε! Αυξήθηκαν.

Ποια μάνα και ποιος πατέρας δεν ξέρει πόσα παιδιά έχει; Θα έλεγα κάτι Κορυδαλλιώτικο, τόσα χρόνια γαλλικά, πιάνο και μπαλέτο πήγαν χαμένα, ακόμη κλαίει η μάνα μου τα λεφτά, αλλά ας μην πέσω στο επίπεδο των αριστερών κοπριτών που έβριζαν τόσες ημέρες την Ελλάδα και κάνουν την πάπια για τα τουρκικά αίσχη. Τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές ο Μηταράκης, όπως δήλωσε, θα έχει προσκομίσει τα στοιχεία που συλλέχθηκαν στον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και θα πρέπει οπωσδήποτε να συσχετιστούν και με τη μηνυτήρια αναφορά μας. Πρέπει να διακριβωθεί ποιος είπε ψέματα, ποιος τους καθοδήγησε, ποιοι διέδωσαν τα ψέματα αυτά και με ποιο σκοπό και εάν έχουμε απλά Διασπορά Ψευδών Ειδήσεων ή και κάτι άλλο, ακόμη πιο σοβαρό, που αφορά ενδεχομένως την εθνική ασφάλεια και την διεθνή ειρήνη της χώρας. Εμείς πάντως θα τα παρακολουθήσουμε όλα στενά και θα πάμε την πρωτοβουλία μας μέχρι τέλος, στηρίζοντας το κοινό και μόνο μας σπίτι, την Ελλάδα…

*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρος του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,
www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Ερντογάν προσάρτησε το Βόρειο Ιράκ!

Αφωνία στη Δύση για την προκλητική ανακοίνωση της Τουρκίας αναφορικά με την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στο Ερμπίλ του...

More Articles Like This