Τεστ οράσεως από το φεστιβαλ Αθηνών Επιδαύρου

Must Read

Ο υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης ας μας πει τι βλέπει στις φωτογραφίες

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου απάντησε τα εξής στο δημοσίευμα της «δημοκρατίας» της 7ης Ιουλίου και στις ερωτήσεις που υποβάλαμε στη διοίκηση και την καλλιτεχνική διεύθυνσή του για την αφισορύπανση που κάνει, κολλώντας αφίσες σε βιτρίνες κλειστών καταστημάτων:

«Οι αφίσες του Φεστιβάλ, διαστάσεων 35×50, επικολλούνται σε βιτρίνες καταστημάτων και χώρων εστίασης, με τη σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών. Η επικόλληση γίνεται με αυτοκόλλητη ταινία και σε καμία περίπτωση δεν πραγματοποιείται αφισοκόλληση σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους με κόλλα».

Χθες δημοσιεύσαμε φωτογραφίες που διαψεύδουν τους επίσημους ισχυρισμούς. Είναι αφίσες για εκδηλώσεις του φεστιβάλ (σήμερα δημοσιεύεται η δεύτερη φουρνιά, και οι αφίσες του φεστιβάλ σημειώνονται με τα βελάκια) που κολλήθηκαν με αλευρόκολλα σε βιτρίνες καταστημάτων τα οποία έβαλαν λουκέτο. Οι διαστάσεις τους δεν είναι 35×50 cm, αλλά μεγαλύτερες: είναι 48×68 cm, κανονικές αφίσες δηλαδή. Χρησιμοποιείται μία μεγάλη αφίσα, που κολλούν πρώτη και γράφει «Athens Epidaurus Festival» (διαστάσεων 48×68 cm), και πάνω της τοποθετούν μία μικρότερη με την εκάστοτε εκδήλωση.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης ας μας πει τι βλέπει στις φωτογραφίες (υπάρχουν πολλές).

Είναι κολλημένες σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους; Κολλήθηκαν με αυτοκόλλητη ταινία ή με αλευρόκολλα; Είναι σε καταστήματα που έχουν κλείσει ή όχι; Οι ιδιοκτήτες των λουκετιασμένων καταστημάτων έδωσαν άδεια να μετατραπεί το κλειστό μαγαζί τους σε τσαντίρι;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Γαλλία βάζει «βέτο» στο ανοσιούργημα Μπακογιάννη με το Κόσοβο;

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα αλβανικών ΜΜΕ, φαίνεται ότι η Γαλλία απαιτεί αναβολή της ψηφοφορίας για την ένταξη του Κοσσυφοπεδίου...

More Articles Like This