Δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι

Συμβαίνουν τόσα τέρατα στον δημόσιο βίο, είναι τέτοια η στρέβλωση όλων των θεσμών και λειτουργιών από την παρακμή με την οποία έχουν μολύνει την κοινωνία και το κράτος οι Απόστολοι του Μαρασμού, αριστεροί και χαζοδεξιοί...

Must Read

Μερικοί νομίζουν πως παίζουμε, πως κάνουμε απλά επικοινωνία και όχι πολιτικές πράξεις. Πως κι εμείς πλένουμε τα ρούχα μας στην ίδια σκάφη με γιουσουφάκια, μηδενιστές, φιλελέφτ, ΜΚΟτζήδες και «έλα μωρέ», ρίχνουμε ένα πυροτέχνημα να ακουστούμε και γεια σας. Θα βοηθήσω, λοιπόν, λίγο για να γίνει αντιληπτό πως πιστεύουμε κάθε λέξη και υποστηρίζουμε μέχρι τέλους κάθε μας πράξη που έχει πολιτικό περιεχόμενο.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Οι πράξεις που καταγγείλαμε ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 15/8, διασπορά ψευδών ειδήσεων για τον Εβρο και το δήθεν νεκρό κοριτσάκι και προ ολίγων ημερών διέγερση σε ανυπακοή για τις προσκλήσεις σε απείθεια κατά του Νόμου του κράτους για την Ομάδα Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, είναι αυτεπάγγελτα διωκόμενες. Κανονικά, για θέματα που έχουν τόση δημοσιότητα θα έπρεπε να έχει κινηθεί η Εισαγγελία χωρίς τη δική μας παρέμβαση.

Απλά συμβαίνουν τόσα τέρατα στον δημόσιο βίο, είναι τέτοια η στρέβλωση όλων των θεσμών και λειτουργιών από την παρακμή, με την οποία έχουν μολύνει την κοινωνία και το κράτος οι Απόστολοι του Μαρασμού, αριστεροί και χαζοδεξιοί επιρροές της αριστεράς, που έχουν καμφθεί τα ανακλαστικά οργάνων του κράτους, που θα έπρεπε να είναι σε διαρκή επαγρύπνηση και με αστραπιαία ανακλαστικά. Ετσι κι εμείς, από καθήκον, από πίστη στους θεσμούς της Δημοκρατίας, πράττουμε, ενεργοποιώντας αυτά τα ανακλαστικά της πολιτείας, υπερασπιζόμενοι τα εθνικά συμφέροντα, το κοινό μας σπίτι, την Ελλάδα.

Γνωστοποιούμε, λοιπόν, στους πολίτες πως θα επισκεφθούμε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, και, αν δεν έχει ήδη γίνει, θα ζητήσουμε τον συσχετισμό της μηνυτήριας αναφοράς μας με αυτήν του κ. Νότη Μηταράκη, ο οποίος κατέθεσε στοιχεία που αποδεικνύουν πως διεσπάρησαν κατά της χώρας ελεεινά ψεύδη. Επίσης, θα καταθέσουμε για να συσχετιστούν και άλλες δημοσιεύσεις και δηλώσεις που υπέπεσαν στην αντίληψή μας. Κάναμε το καθήκον μας ως Ελληνες πολίτες και θα παρακολουθήσουμε την υπόθεση μέχρι τέλους, ώστε να δούμε πως όλοι θα κάνουν θεσμικά το καθήκον τους και θα ελεγχθούν όσοι εφηύραν τα ψεύδη, όσοι καθοδήγησαν τη σκευωρία και όσοι τα διέσπειραν, ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Το ίδιο θα κάνουμε, εισφέροντας αρμοδίως κάθε στοιχείο που υπέπεσε στην αντίληψή μας, για όσους καλούν σε απείθεια κατά της εφαρμογής του Νόμου για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία. Διότι στη Δημοκρατία έτσι πρέπει να γίνεται. Οι πολίτες ψηφίζουν τους αντιπροσώπους τους, επιλέγουν κυβέρνηση, οι εκπρόσωποι του λαού, η νομοθετική εξουσία, ψηφίζουν τους Νόμους και η κυβέρνηση, η εκτελεστική εξουσία, τους εφαρμόζει, για να γίνουν πρακτική πολιτική.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα οποιουδήποτε κόμματος, πολίτη ή συνδικαλιστικού οργάνου, σωματείου, οποιουδήποτε Ελληνα, ακόμη και μόνο ένας (1) να διαφωνεί με νόμο που ψήφισε η πλειοψηφία. Εχουν δικαίωμα να οργανωθούν, να προσβάλουν τον Νόμο ενώπιον της Δικαιοσύνης, να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά, και με πολιτική δράση να αυξήσουν στις εκλογές τα ποσοστά τους, να αποκτήσουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία και με ψηφοφορία στη Βουλή, όπου θα καταθέσουν τροπολογία, να καταργήσουν ή τροποποιήσουν τον Νόμο με τον οποίο διαφωνούν.

Δεν έχουν δικαίωμα

Δεν έχουν δικαίωμα να καλούν σε απείθεια μέσα από οχλοκρατικές εκδηλώσεις, με βίαιες επιθέσεις κατά οργάνων του κράτους, φθορές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, διαταράσσοντας τη λειτουργία δημόσιων υπηρεσιών, πανεπιστημίων, μετατρέποντας σε αρένα τους δρόμους και τις πλατείες, παρακωλύοντας εκβιαστικά την κυκλοφορία. Τα προβλέπει και τιμωρεί ο Ποινικός Κώδικας και δεν επιτρέπεται το κράτος να παραβαίνει συνεχώς τα καθήκοντά του, να σιωπά και να ανέχεται την κατάλυσή του, τις απόπειρες να μην εφαρμόζονται οι Νόμοι του, επειδή έτσι γουστάρει ο ιδεοληπτικός μηδενισμός, το υπαρκτό και ατιμώρητο άλλο άκρο. Το κόκκινο.

Τις τελευταίες, δε, ημέρες από άρθρο της DW, κατάπτυστο λίβελο κατά της χώρας, πάλι στο πνεύμα της υπό διερεύνηση προβοκάτσιας περί νησίδας και της «νεκραναστημένης Μαρίας», μάθαμε πως κατονομαζόμενα πρόσωπα χαρτογράφησαν και κατέγραψαν (!) τους πύργους ελέγχου και παρατήρησης που έχουμε ανεγείρει στη γραμμή των συνόρων και μαζί με τον φράχτη και τα λοιπά φυλάκια είναι κομμάτι του συστήματος ασφαλείας και αμύνης της χώρας και, αν κάνω λάθος να μου το πείτε, βρίσκονται σε περιοχές που είναι φυλασσόμενες, υπό έλεγχο του Στρατού μας και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Εάν δεν είναι αυτό κατασκοπία, αξιότιμοι κύριοι Εισαγγελείς της χώρας, τότε τι είναι; Θα βοηθήσουμε πάλι τα ανακλαστικά της Δικαιοσύνης με την αποφασιστική δράση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Η χώρα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι…

*Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Αντιπρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η τελευταία κοινή φωτογραφία του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ

Τεράστια έκπληξη προκάλεσε στους κοσμικούς κύκλους και όχι μόνο η είδηση του χωρισμού του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ...

More Articles Like This