Οι καρχαρίες των δρόμων

Must Read

Κυκλοφορούν χωρίς φίμωτρο, χωρίς λουρί, ορμάνε όπου θέλουν. Μπορούν να σκοτώσουν, δίχως τα ανεύθυνα αφεντικά τους να πληρώσουν.

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ας ανατρέξουμε σε κάποια από τα περιστατικά επιθέσεων (δεσποζόμενων και αδέσποτων) σκύλων σε ανθρώπους για να δούμε πόσο ακριβές είναι το «καλέ, μη φοβάστε, να παίξει, να σας μυρίσει θέλει»:

12 Σεπτεμβρίου 2022, Καλαμάτα: Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε 34χρονη, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, στην είσοδο εργοστασίου τοπικών προϊόντων. Τη δάγκωναν επί δεκάλεπτο, την έσωσαν δύο συνάδελφοί της.

4 Σεπτεμβρίου 2022, Ηράκλειο Κρήτης: Οχτώ μηνών βρέφος δέχτηκε επίθεση από δεσποζόμενο λυκόσκυλο την ώρα που βρισκόταν στην αγκαλιά της γιαγιάς του. Το αφηνιασμένο σκυλί παραλίγο να κατασπαράξει το μωρό: «Είναι δαγκωμένο στο πρόσωπο, στο μάτι» δήλωνε κλαίγοντας η μητέρα του.

1 Σεπτεμβρίου 2022, Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας: Οκτάχρονο αγοράκι δέχτηκε επίθεση από αγέλη πέντε σκύλων. Δάγκωσαν το παιδάκι στο χέρι και στον δεξί γλουτό. Το παιδί μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

31 Αυγούστου 2022, συνοικία Λιβαδάκι Λάρισας: 67χρονη δέχτηκε επίθεση από σκύλο, που τη δάγκωσε στο πρόσωπο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για τις πρώτες βοήθειες.

30 Αυγούστου 2022, Χανιά Κρήτης: 57χρονη δέχτηκε επίθεση από πίτμπουλ. Αιμόφυρτη μεταφέρθηκε από περαστικούς σε νοσοκομείο. Δήλωσε σχετικά με την περιπέτειά της στα ΜΜΕ: «Το χέρι μου είναι γεμάτο πληγές, δεν μπορώ πλέον να εξυπηρετηθώ πλήρως και τρέμω να βγω από το σπίτι μου! Φοβάμαι να βγω έξω, μήπως είναι εκεί και με ξαναπάρει στο κυνήγι. Σκέφτηκα μέχρι και περιοχή να αλλάξω».

18 Αυγούστου 2022, Πλατύκαμπος Λάρισας: Σκύλος δάγκωσε τετράχρονη στο κεφάλι. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

13 Αυγούστου 2022, Σουσάκι Κορινθίας: 15 σκυλιά ράτσας ροδεσιανού ρίτζμπακ επιτέθηκαν σε δύο παιδιά από τη Βρετανία, ηλικίας 9 και 11 χρόνων, καθώς και στον 52χρονο πατέρα τους, που τραυματίστηκαν σοβαρά (βλ. φωτό 3 & 4).

Συνεχίζεται…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά από το newsbreak.gr!

Είθε το Αναστάσιμο Φως και το μήνυμά του να δίνουν δύναμη και κουράγιο σε όλους, σε αυτούς τους περίεργους...

More Articles Like This