Να συλλήψετε τον κορονοβιρούσι!

Must Read

Ο Τάκης -νιάου- Θεοδωρικάκος, ληξάσης της θητείας του, μπορεί άνετα να εργαστεί στην επιθεώρηση

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ολα κι όλα. Την ΚΝΕ την ανέχτηκε επί έτη πολλά. Του λέγανε για τον Στάλιν, τον Ζαχαριάδη, τον Μάρκο (τον Βαφειάδη, όχι τον Σεφερλή) κι εκείνος έκανε την καρδιά του πέτρα και κολλούσε την επόμενη αφίσα. Κάποια στιγμή δεν άντεξε άλλο και πήγε στον Συνασπισμό, αλλά ούτε κι αυτός τού γέμιζε το μάτι. Γι’ αυτό άνοιξε τα φτερά του. Πέταξε σαν κεντροαριστερός Φαέθων μέχρι την καρδιά του πράσινου ήλιου, της πασοκάρας. Εκεί έμεινε χρόνια πολλά. Ισως η καρδιά του να είναι ακόμα παρκαρισμένη εκεί. Ωστόσο, ως γνήσιος σοσιαλδημοκράτης, πρώην κομμουνιστής, κέρδισε στη μητσοτακική λοταρία ένα υπουργείο, αυτό της Προστασίας του Πολίτη.

Νιώσαμε για τα καλά τις δεξιότητές του όταν ενημερώθηκε ότι κλότσησαν γατί κι άρχισε τα τηλεφωνήματα στους στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ. για να βρουν τον ένοχο. Με την πράξη του αυτή δήλωσε -εμμέσως πλην σαφώς- ότι, αν δεν τηλεφωνήσει ο υπουργός στους στρατηγούς της Αστυνομίας, αυτοί δεν μπορούν να… συλλήψουν (που λέει κι ο Χατζηχρήστος στις ταινίες) ούτε πορτοφολά.

Χθες ο υπερτυχερός της μητσοτακικής λοταρίας Τάκης Θεοδωρικάκος μάγεψε κοινό και κριτικούς, με μια αμιγώς επιθεωρησιακή ατάκα, την οποία ξεφούρνισε, στεγνά κι απότομα, σε δημοσιογραφική εκπομπή. Ο παρουσιαστής τον ρώτησε γιατί η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη φοιτητική εστία του Ζωγράφου άργησε τόσα χρόνια και η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έπραττε το δέον επί τρία έτη, ο Τάκης -νιάου- Θεοδωρικάκος απάντησε: «Ναι, αλλά τα δύο χρόνια υπήρχε καραντίνα και δεν μπορούσε κανένας να πάει να κάνει κάτι σοβαρό…»

Με βάση τη λογική Θεοδωρικάκου, αφενός, συνάγεται το συμπέρασμα ότι πρέπει να συλλήψουν άμεσα τον κορονοβιρούσι. Αυτός φταίει για την κυβερνητική αδράνεια. Αφετέρου, νομιμοποιούμεθα να υποθέσουμε ότι, αφού ως υπουργός δεν μπορούσε να κάνει κάτι σοβαρό, η θητεία του επί κορονοϊού πρέπει να χαρακτηριστεί γελοία.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι Ελληνες, αν και η κυβέρνηση δεν μπορούσε να κάνει κάτι σοβαρό τα έτη 2020-2022, πλήρωναν στα σοβαρά δυσβάσταχτους φόρους για να πληρώνουν τα λειτουργικά έξοδα των πανεπιστημίων, των φοιτητικών εστιών και τα… μισθά υπουργών σαν τον Θεοδωρικάκο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This