Ηλιθιότητα συνοδεία κεμεντζέ

Must Read

Διαβάζω στη «δημοκρατία» ότι ο Ιμπραήμ Καραγκιούλ, κολλητάρι του Ερντογάν και δημοσιογράφος της «Yeni Safak» (η φωνή του κυρίου του «σουλτάνου»), έγραψε, μεταξύ άλλων, ότι ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, που έπαιξε κεμεντζέ στα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιάς», «ισχυρίζεται ότι έχει καταγωγή από Έλληνες του Πόντου».

Νομίζω ότι ο Ιμπραήμ έχει δίκιο. Διότι, πού τους βρήκε τους προγόνους ο Τσαχουρίδης, αφού οι πρόγονοι του Ιμπραήμ φρόντισαν να τους περάσουν λεπίδι όλους; Άρα ο Τσαχουρίδης λέει ψέματα. Εκτός και αν ο Τοπάλ Οσμάν ήταν τόσο μπουνταλάς κι’ έχασε το μέτρημα ή στόμωσε το μαχαίρι του και του ξέφυγαν μερικές χιλιάδες.

Ας το ψάξει λίγο αυτός ο ιστορικός ογκόλιθος Καραγκιούλ, ο οποίος έγραψε ότι θα κάνει την «Αγια-Σοφιά» τζαμί. Ας ρωτήσει και το ΕΕΤΕ. Ας προσέξει, όμως, διότι τα τζαμιά έχουν και μιναρέδες, οι οποίοι, ως γνωστόν, δεν είναι και τα πιο βολικά καθίσματα… Πολύ τούς μπήκε στο μάτι, ρε παιδιά, η «Αγια-Σοφιά». Πολύ τούς μπήκε (… στο μάτι).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλήψεις στο Τατζικιστάν για το μακελειό στο Crocus City Hall της Μόσχας

Oι Yπηρεσίες Ασφαλείας του Τατζικιστάν συνέλαβαν 9 άτομα για εμπλοκή στο μακελειό στο συναυλιακό κέντρο Crocus City Hall, στα...

More Articles Like This