Παιδεραστία!

Must Read

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι για την υπόθεση της μαστροπείας με θύμα ένα μικρό κορίτσι, μόλις δώδεκα ετών. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα που η μητέρα εμπλέκεται σε όλο αυτό, καθώς θα ήταν αδύνατο για ένα τόσο μικρό παιδί, σε μία ηλικία όπου η γονική εποπτεία είναι αυξημένη, να λείπει τόσες ώρες και οι γονείς να μην έχουν καταλάβει τίποτα.

  • Της Δρ. Ελένης Παπαδοπούλου*

Οσα παιδιά κι αν είχε. Ηταν αδύνατο στο παιδί να μην υπήρχε κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του, την οποία το κοντινό του περιβάλλον δεν θα είχε παρατηρήσει. Η έντονη ενασχόληση και μόνο με το κινητό του, όπου υπήρχαν εκατοντάδες μηνύματα, καθώς και οι διάλογοι σε πλατφόρμες, θα έπρεπε να είχαν κινήσει το ενδιαφέρον της μητέρας τουλάχιστον. Και ήξερε τελικά και συναινούσε και αποκόμιζε και κέρδη από την εκπόρνευση του παιδιού.

Από την άλλη πλευρά, ο «διαχειριστής» της εκπόρνευσης της ανήλικης, εκτός του ότι είχε εκμεταλλευθεί σεξουαλικά το κορίτσι για τον εαυτό του, του έβρισκε και πελάτες, έκλεινε τις συμφωνίες, το πηγαινοέφερνε στα ραντεβού και έπαιρνε τα κέρδη. Γι’ αυτόν ήταν ακόμη μία «επιχείρηση» που του απέφερε χρήματα.

Οι πελάτες δεν είχαν κανένα πρόβλημα να συνευρεθούν με ανήλικο, πολλοί πάνω από μία φορά. Χωρίς πρόβλημα, χωρίς τύψεις, χωρίς συστολές, 214 άτομα επικοινώνησαν για να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με το κορίτσι. Ούτε ένας ούτε δύο.

Πολλοί με οικογένειες, με παιδιά, με κόρες στην ηλικία του κοριτσιού. Ζουν ανάμεσά μας. Και αν βγουν τα ονόματα, για το οποίο έχουμε μία μικρή αμφιβολία εάν τελικά πρόκειται για άτομα με θέσεις και γνωριμίες, θα κλείσουν πολλά σπίτια. Κάτι που θα έπρεπε να έχουν σκεφτεί όλοι αυτοί που βάζουν την ανωμαλία τους πάνω από τα πάντα, ακόμη και από τα ίδια τους τα παιδιά.

Αδυνατώ πραγματικά να μπω στο μυαλό αυτών των διεστραμμένων, που ανθρώπους δεν τους λες, με ανύπαρκτο αξιακό κώδικα, σεβασμό, όρια και ήθος.

Στις περιπτώσεις βιασμών παιδιών για εμένα αλλά και για πολύ κόσμο θα έπρεπε να ισχύει η θανατική ποινή και τίποτα άλλο. Γιατί με τις πράξεις τους έχουν ήδη σκοτώσει έναν άνθρωπο. Και ακόμη χειρότερα. Τον έχουν αφήσει έναν ζωντανό νεκρό. Δεν υπάρχει σωφρονισμός σε τέτοιο έγκλημα. Μόνο σκληρή τιμωρία. Ο νομοθέτης και η δικαιοσύνη πρέπει να είναι αδυσώπητοι.

*Διδάκτωρ Διδακτολογίας Γλωσσών και Πολιτισμών, Πανεπιστημίου Paris III – Sorbonne Nouvelle

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε δύσκολη θέση έφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου την Ελεονώρα Μελέτη

Αδιάβαστη και απροετοίμαστη έπιασε την υποψήφια ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ελεονώρα Μελέτη, ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, κατά την διάρκεια...

More Articles Like This