Το ΚΚΕ κατέχει το know how της χυδαιότητας

Από την εποχή του Σημιταρά του Κουρδοφάγου συνέβη μια μεγάλη αλλαγή.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Τότε δόθηκε το σύνθημα και η κουνιστή φάλαγγα των μηδενιστών έκανε πλέον κατάληψη εξ εφόδου όλων των κυρίων χώρων του δημοσίου βίου, όπου διαμορφώνεται ο δημόσιος λόγος, με έμφαση στην Παιδεία, σε ό,τι παριστάνει τις τέχνες εν Ελλάδι και στα ΜΜΕ. Στην ουσία, υλοποιήθηκε με έναν εντελώς παρακμιακό τρόπο και από τον κατιμά της κοινωνίας αυτό που περιέγραψε ο Γκράμσι ως μέθοδο για τον έλεγχο μιας κοινωνίας από τις δυνάμεις του μηδενισμού, της κοινωνικής νόσου που καλείται Αριστερά.

Φορείς απόψεων, που πριν ήταν καταγέλαστες, περιθωριακές και εξόχως μισελληνικές, αλληλοπροωθούμενοι, με την αρωγή της κρατικής εξουσίας και του δικτύου των μεταπολιτευτικών ψευτοηρώων και «μαϊμού» αντιστασιακών της Αριστεράς, χώθηκαν παντού και άρχισε πλέον εντατικά ένας πόλεμος από τα πάνω κόντρα στην ίδια την ταυτότητα, την Ιστορία και τις πεποιθήσεις του λαού μας.

Βασικά όπλα, η συκοφαντία και η χυδαιότητα, στις οποίες τα στελέχη και οι ιντελιγκέντσηδες της Αριστεράς έχουν ασκηθεί επί δεκαετίες πρωτίστως μεταξύ τους. Οι μισοί έβγαζαν τους άλλους μισούς προδότες, χαφιέδες, πράκτορες, και, όταν δεν ήταν δυνατόν να προσάψουν τίποτα άλλο, κατέβαιναν στο επίπεδο του χείλους των υπονόμων με άλλα εφευρήματα.

Αείμνηστο φίλο μου, αληθινό διανοούμενο, ακόμη πιο αληθινό αντιστασιακό στη δικτατορία και πολιτικό πρώτης γραμμής -δεν θα γράψω το όνομά του για να μην ανασύρω τα βοθρολύματα του ΚΚΕ από τον απόπατο της ιστορίας του- τον είχαν βγάλει «αδερφή».

Γνωρίζοντάς τον με τον καιρό προσωπικά και έχοντας πλέον τη γνώση ενός καλού ανθρώπου, διανοητή, πατριώτη, αλλά και αυθεντικού άντρα, με δεινές επιτυχίες στο άλλο φύλο, αφού ήξερα ανθρώπους από δεκαετίες στο περιβάλλον του, και στο τέλος μια εξαιρετική σχέση με τη σύζυγό του, ανατρέφοντας κι έναν άξιο γιο, τον ρώτησα ευθέως για την προέλευση της συκοφαντίας με τη γνωστή πλήρη απουσία διπλωματικότητας που με διακρίνει.

Σημειωτέον πως έχει γράψει ένα από τα ωραιότερα λακωνικά ποιήματα για τον έρωτα προς τη γυναίκα, 12 λέξεις όλες κι όλες, που μόνο άντρας που νιώθει ως το μεδούλι τον πόθο για τη γυναίκα θα μπορούσε να γράψει. Γέλασε και μου είπε: «Κοίτα, παλιά με πείραζε, με εξόργιζε, αλλά εγώ κι όσοι με γνωρίζουν ξέρουμε. Η πηγή αυτής της χυδαιότητας είναι η εξής: Έχω αριστερή οπτική στα κοινωνικά ζητήματα, με βάση την κοινωνική δικαιοσύνη, την ταύτιση με τους πολλούς και ταπεινούς, όμως δεν ήμουν ποτέ μαρξιστής – λενινιστής και ήμουν από τους ελάχιστους στη Νεολαία της ΕΔΑ, τους Λαμπράκηδες, που δεν δεχόμουν την καθοδήγηση, το νταβατζιλίκι από το -παράνομο τότε- ΚΚΕ, από το λεγόμενο Γραφείο Εξωτερικού. Είχα ανεξάρτητη άποψη και κανέναν ηθικό σκελετό στην ντουλάπα μου. Κι επειδή δεν είχαν τίποτε να μου προσάψουν, άρχισαν οι πιστοί στο παράνομο ΚΚΕ να διακινούν αυτή τη βρομιά». Του είπα «τυχερός ήσουν – εδώ ο Πλουμπίδης είχε φάει χώμα, φώναξε ζήτω το κόμμα ενώ του άνοιγε κουμπότρυπες το απόσπασμα και τον λέγανε πράκτορα του ιμπεριαλισμού, που δήθεν είχε φυγαδευτεί». Ήταν ο ίδιος που μου είχε πει ειρωνικά πως «αν είχαν κάνει αντίσταση οι μισοί από όσους το ισχυρίζονται, η χούντα δεν θα θα είχε αντέξει ούτε επτά μέρες, όχι επτά χρόνια».

Το ΚΚΕ, λοιπόν, που είναι η μήτρα, η βασική πηγή μόλυνσης από αυτή τη νόσο που ταλαιπωρεί τον Ελληνισμό και πολλούς άλλους λαούς, ομογάλακτο με τον φασισμό και το άλλο ξαδερφάκι τους, τον ναζισμό, έχει κάνει εργόχειρο την αλήτικη συκοφαντία και τη χυδαιότητα, και αυτά τα δίδαξε σε όλες τις παραφυάδες του.

Όταν μαλώνουν μεταξύ τους για της μαϊμούς τον κώλο, για ζητήματα από κορυφαία ιδεολογικά – πολιτικά μέχρι κάτι λεπτολογίες, όπου θυμίζουν ημίτρελους καλογέρους του Μεσαίωνα, πάει το μπινελίκι σύννεφο. Δείτε πώς φέρθηκε ο Ζαχαριάδης στον Άρη και σε πλήθος άλλων στελεχών, και πώς φέρθηκαν μετά οι επόμενοι στον ίδιο, οδηγώντας τον στην αυτοκτονία. Διαβάστε τη φοβερή και τραγική ιστορία του ικανότερου αντάρτη διοικητή, του δικηγόρου Γιώργου Γιαννούλη, πώς τον δολοφόνησαν ο Ζαχαριάδης, ο Γούσιας και πώς ο Μάρκος έκανε στην ωραιότατη γυναίκα του… πρόταση γάμου, με τον άντρα της ακόμη ζωντανό, προαναγγέλλοντάς της τη δολοφονία του!

Η καλή γυναίκα δεν ατίμασε τον άντρα της, τον οποίο όμως δολοφόνησαν άνανδρα οι φονιάδες του ΚΚΕ. Διαβάστε πώς έκοψαν ακόμη και αυτιά ο ένας του άλλου στην Τασκένδη. Διαβάστε το χυδαιότερο όλων, τη διά προκηρύξεως ελεεινή συκοφαντία κατά της αγνότερης μορφής του αγώνα, του αρχηγού της ΠΕΑΝ, που ανατίναξε τα γραφεία της φιλοναζιστικής ΕΣΠΟ, του Κώστα Περρίκου. Οι Γερμανοί τον ντουφέκισαν, αφού όμως ο Περρίκος τούς μίλησε με έναν συγκλονιστικό τρόπο. Τους είπε πως ως αξιωματικός έκανε το καθήκον του προς την πατρίδα του και πως τους συγχωρεί που θα τον σκοτώσουν, γιατί κι αυτοί κάνουν το δικό τους καθήκον προς τη δική τους πατρίδα, εκτελώντας διαταγές των ανωτέρων τους. Ο Γερμανός αξιωματικός, επικεφαλής του εκτελεστικού αποσπάσματος, συγκλονισμένος από το θάρρος του Περρίκου μπροστά στον θάνατο και τη γενναιοψυχία του προς τους σε λίγο φονιάδες του, έδωσε παράγγελμα και το απόσπασμα παρουσίασε τιμητικά τα όπλα του προς τον μελλοθάνατο και σε στάση προσοχής τον χαιρέτισε στρατιωτικά, σαν να ήταν ανώτερός του, πριν τον εκτελέσουν. Με το αίμα του ακόμη νωπό και το σώμα άταφο, το ΕΑΜ της Αθήνας έβγαλε προκήρυξη αποκαλώντας τον Περρίκο δοσίλογο και προδότη! Δεν θυμάμαι να ζήτησαν ποτέ γονατιστοί συγγνώμη. Κάποια δικαιολογία θα έχουν, όπως και για τον Ψαρρό και το άγος των ομήρων του Δεκέμβρη, την οποία υποκριτικά θα γράψουν οι γνωστοί απολογητές του κόκκινου φασισμού στα αστικά μέσα όπου δουλεύουν.

Άρα, μπροστά σε αυτά και μπροστά στη στασιαστική προδοσία τους για απόσπαση εθνικού εδάφους υπέρ ξένης δύναμης, μπροστά στο πισώπλατο χτύπημα στη Στρατιά της Μικράς Ασίας και στους διθυράμβους τους για την τουρκική νίκη και την καταστροφή μας, το να δικαιολογούν με χυδαίες εξυπνάδες τούς πισώπλατους τραμπουκισμούς των ταγμάτων εφόδου τους είναι σχεδόν πταίσμα…

*Δικηγόρος – Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μαχαιρώνουμε λευκούς»

Πριν από λίγες εβδομάδες σε ένα μικρό γαλλικό χωριό 500 κατοίκων μία ομάδα αγνώστων...

Με τον Ταγίπ… και όπου βγει!

Η ιστορία με τα δημοσιεύματα που είδαμε σε διάφορα έντυπα και ιστοσελίδες, τα οποία...

H αντιφατική φυσιογνωμία που ζημίωσε δολίως τον Ελληνισμό

Συνέβη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ελσίνκι το 1975, κατά τη διάρκεια της παράθεσης...

Δημοκράτες με βασιλικούς μισθούς

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελενα Ακρίτα έκανε μια πράξη άξια επαίνου. Προεκλογικά είχε υποσχεθεί...

Ποτέ με τους ξένους

Κάθε προσβολή στην ηγεσία της χώρας είναι προσβολή στη χώρα, δεν αφορά μόνο το...

Οι πρωτοκλασάτοι όταν βγαίνουν απ’ το μαντρί…

Ξέρουμε, βέβαια, ότι οι πολιτικοί είναι «πολιτικοί». Τουτέστιν, άλλα λένε τη μια στιγμή και...

Τι ξέρει ο κύριος Σαμαράς

Σε μια παλαιά, κλασική τακτική του ΠΑΣΟΚ προσέφυγαν ορισμένα κορυφαία στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου...

Βουλευτικοί ώμοι αρσιβαρίστα

Ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης κι η υπέρκομψη συμβία του με τα 39 ακίνητα και...

Κάθε πότε θυμώνει ο Κυριάκος;

Στη διάρκεια της θητείας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεχθεί απρέπειες και προσβολές πολύ...

ΕΣΡ…

Διάβασα πριν από λίγος μέρες στη «δημοκρατία»  ότι, σε συνάντηση που είχε με τον...

Η αντίδραση ενός ηγέτη

Η προσβολή εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας είναι προσβολή εναντίον της πατρίδας και του...

Δεν δείχνει έτσι την ενόχλησή του ένας Βρετανός πρωθυπουργός

Θα ακύρωνε ποτέ ένας «γκάγκαρος» Βρετανός πρωθυπουργός προγραμματισμένη συνέντευξή του με ξένο ηγέτη φίλης...

Ελγίνειος φερετζές αφελληνισμού

Παρακολουθείς στην τηλεόραση* την παραδοσιακή οπερέτα όπου τις ελληνόφωνος/η πολιτικός, σε μια έκρηξη πατριδολατρείας,...

Αντί να κοκκινίζουν τη… συγχαίρουν!

Η συγκλονιστική περίπτωση της 85χρονης αγρότισσας που δώρισε ένα ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ του Μεσολογγίου...

Οι «γραφικοί»

Για να δούμε. Μαρί Λεπέν στη Γαλλία, Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, Τζόρτζια Μελόνι και...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκληρή ταξιδιωτική οδηγία των Βρετανών για την Ελλάδα!

Είναι η δεύτερη μέσα σε δύο εβδομάδες - Να είναι τυχαίο το χρονικό σημείο άραγε;

Κραυγή απόγνωσης από τους κατοίκους του Γέρακα: «Χαώδης και επικίνδυνη κατάσταση»

Ματωμένοι γάμοι, κλοπές, ζημιές και κλίμα τρομοκρατίας στο «κρατίδιο» των Ρομά

Στα μαχαίρια γνωστό ζευγάρι επιχειρηματιών για την περιουσία έπειτα από 10 χρόνια γάμου

Επεισοδιακός -και καθόλου «βελούδινος»- είναι ο χωρισμός γνωστού ζευγαριού...

Η Ελένη Κρίτα αποκάλυψε πόσα χρήματα πήραν οι πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε»

Η ηθοποιός Ελένη Κρίτα έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό...

Λαχτάρα για τη Μαρινέλλα στο νοσοκομείο

Μια περιπέτεια υγείας ανάγκασε την βασίλισσα του ελληνικού τραγουδιού,...

NEWSROOM