Μειωμένη υπευθυνότητα

Must Read

Στην Ιεράπετρα, θα το μάθατε, ξεκόλλησε ένας βράχος και διέλυσε ένα κατάλυμα που ήταν από κάτω, με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας τουρίστριας.

Βγήκε, λοιπόν, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) κ. Λέκκας και δήλωσε ότι «το ξενοδοχείο ήταν σε λάθος θέση. Είναι αυτονόητο ότι θα είχαμε κάποια στιγμή κατολίσθηση. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από αυξημένη επικινδυνότητα».

Πολύ ωραία. Παρ’ όλα αυτά, λοιπόν, ο ΟΑΣΠ, ο οποίος ήταν βέβαιος ότι θα είχαμε κατολίσθηση, μάλλον δεν είχε ενημερώσει κάποιον σχετικώς, εκτός και αν το είχε κάνει, οπότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Επίσης, ούτε και ο δήμος ή οι άλλες αρμόδιες (ο Θεός να τις κάνει αρμόδιες) υπηρεσίες είχαν ασχοληθεί με το θέμα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είχαν δώσει και άδεια να χτιστεί το ξενοδοχείο. Εκτός και αν ήταν παράνομο, που είναι ακόμα χειρότερο.

Ετσι, έχουμε ακόμα μία φορά την εκ των υστέρων αποκάλυψη ότι «σίγουρα ΘΑ γινόταν». Ομως το Δημόσιο, συμπολίτες μου, και οι πάσης φύσεως φορείς είναι για να προλαμβάνουν και όχι για να διαπιστώνουν μετά την καταστροφή. Στη διαπίστωση και την εκ του ασφαλούς κριτική είμαστε όλοι αστέρια…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This