Για τον Βασίλη Τσιάρτα

Must Read

Στον δημόσιο λόγο της σημερινής Ελλάδας μπορείς ακωλύτως να βρίζεις την πλειοψηφία με τον πιο χυδαίο τρόπο, να χλευάζεις τη χριστιανική πίστη και την Εκκλησία…

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης*

… να βλασφημείς με τον πιο αγοραίο τρόπο, να κοπρίζεις προσβολές και απειλές κατά των Ελλήνων, των ετεροφυλοφίλων, της οικογένειας, να διαδίδεις προκλητικά συνθήματα, ακόμη και καλέσματα σε βία κατά της Αστυνομίας, του κράτους, να καλείς σε απείθεια κατά των νόμων, να εκθειάζεις κακοποιούς και τρομοκράτες, να κηρύσσεις μίσος κατά του Εθνους, κατά πολιτικών αντιπάλων, ταξικό μίσος, να προπαγανδίζεις την ένοπλη βία ως μέσο επιβολής πολιτικών ιδεών και κατάληψης της εξουσίας, να διακηρύσσεις τους βίαιους προπαγανδιστικούς σκοπούς σου με κάθε τρόπο, αλλά μην ανησυχείς: Η Δικαιοσύνη αναχαράζει ήρεμη στο πράσινο λιβάδι.

Εάν τολμήσεις όμως να θίξεις τις «ιερές αγελάδες» της LGBD Turbo GTI Intercooler ατζέντας του δικαιωματιστικού φασισμού και του ισλαμικού ολοκληρωτισμού, που δυναστεύει π.χ. τις γυναίκες, τότε η Δικαιοσύνη αποκτά ανακλαστικά ασιατικής τίγρης και ταχύτητα αφρικανικού κυναίλουρου, του τσιτάχ, που χτυπά 120 χλμ./ώρα και στρίβει πάνω σε ένα Ευρώ και σου κλοτσάει πίσω 99 σεντς ρέστα στο πιτς φιτίλι. Για να σας το πω ντρέτα και πειραιώτικα, μπινελίκωνε νυχθημερόν την Ελλάδα, τους Ελληνες, τους ετεροφυλόφιλους, την κανονικότητα, το κράτος, την οικογένεια, τους Χριστιανούς, δεν τρέχει κάστανο.

Εάν τολμήσεις όμως να αμφισβητήσεις τις καψοκαλύβικες φασιστοειδείς θεωρίες του φασισμού του δικαιωματισμού, αν κογιονάρεις τις απίστευτες τερατολογίες που λένε με εμβρίθεια και το αλάθητο του Πάπα ψεκασμένες φεμιναζί και στρατευμένες περσόνες ενός περιθωριακού «κινήματος» για τα ανύπαρκτα δικαιώματα του παραλόγου, που έχει στρογγυλοκαθίσει στα κέντρα παραγωγής και επιβολής δημόσιου λόγου, τότε θα δεχθείς ανελέητη επίθεση.

Οι φανατικές ιέρειες του ορθοπολιτικού φασισμού δεν αντιλαμβάνονται πως στην ουσία τρέφουν το θηρίο που δήθεν θέλουν να σκοτώσουν. Η τσαμπουκαλεμένη προσπάθεια επιβολής αντιεπιστημονικών θεωριών του παραλόγου με αστυνόμευση της σκέψης και της έκφρασης, για δήθεν «πρόκληση μίσους», οδηγεί με μαθηματική βεβαιότητα την κοινωνική πλειοψηφία στην αποστροφή και θα προκαλέσει το μίσος που θέλει να καταστείλει. Η πλειονότητα των πολιτών δεν το θεωρεί πλέον ούτε γραφικό ούτε αστείο. Δεν πρόκειται ποτέ καμία αστυνομική – δικαστική καταστολή να επιβάλει το παρά φύσιν στο κατά φύσιν, την παρέκκλιση στην κανονικότητα. Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν διαφορετικές επιθυμίες, γούστα, παρεκκλίσεις, διαστροφές, έως και ψυχικές ασθένειες. Δεν μπορούν όλα αυτά να είναι «φύλα», όλα «κανονικότητα». Περπατάμε με τα πόδια, όχι με το κεφάλι. Εάν νομίζεις το αντίθετο, έχει πλάκα, θα γελάσουν μαζί σου, όμως, όταν θέλεις να το επιβάλεις με νόμο ως αληθές, ως κανονικότητα, δεν έχει καθόλου πλάκα.

Η δουλειά του νομοθέτη δεν είναι να ικανοποιεί μερακλίδικα γούστα, να διαγράφει αυθαίρετα και αντιεπιστημονικά διαταραχές και να δυναστεύει την πλειονότητα χάριν οποιασδήποτε μειονότητας, αληθούς ή φαντασιακής. Στα πάντα πρέπει να εφαρμόζεται η Αρχή της Αναλογικότητας. Οσο δεν παραβιάζουν τον νόμο και τα δικαιώματα των άλλων πολιτών δεν μας αφορούν. Καθένας μπορεί να ζει όπως θέλει.

Ομως η ελευθερία σου περιορίζεται από την ελευθερία και τα δικαιώματα των άλλων, ιδίως των αδυνάμων και χρηζόντων προστασία, όπως τα παιδιά, από τη δημόσια τάξη και φυσικά από την κοινή λογική. Δεν είναι «δικαίωμά» σου να επιβάλεις να δεχθούμε πως είσαι κάτι άλλο από τη βιολογική σου κατάσταση, επειδή έτσι νιώθεις, νομίζεις, κάτι που μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Το δε κωμικοτραγικό είναι πως η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων που έχουν διαφορετική ερωτική ταυτότητα δεν επιθυμεί να ξεχωρίζει από αυτό, εκτός από κάτι επαγγελματίες ακτιβιστές και ακτιβίστριες, που δεν γνωρίζουμε τίποτε άλλο για την αφεντιά τους. Οι κανονικοί άνθρωποι, ασχέτως αν πάνε στο κρεβάτι με άντρες ή γυναίκες, θέλουν να διακρίνονται για τα ταλέντα, την καλοσύνη, την εντιμότητα, τη δημιουργικότητα και την προσφορά τους, όχι να κυκλοφορούν με ταμπέλα στο κούτελο τις ερωτικές προτιμήσεις τους. Οσο κωμικό ή χυδαίο είναι ένας ετεροφυλόφιλος να μιλά συνέχεια για τα ερωτικά του γούστα, το ίδιο ισχύει και για τους λοιπούς.

Σε λίγο θα μας πουν πως είναι και αρετή, πως είναι σημείο υπεροχής. Πρόκειται για μια στρέβλωση όχι μόνο της λογικής, αλλά και της δημοκρατίας. Στρέβλωση που απέκτησε διά του νομοθέτη συνεπίκουρου τη Δικαιοσύνη, με την προθυμία βέβαια λειτουργών της, που έχουν εντρυφήσει με ιδεολογική προθυμία στον σουρεαλισμό του θεσμικού πλαισίου που επιβάλλει η δικαιωματιστική κλίκα. Η μεγαλύτερη δε στρέβλωση είναι ο λεγόμενος «αντιρατσιστικός νόμος», ο οποίος χρησιμοποιείται για να καταστείλει γνώμες ή να μοιράσει ευθύνες τρίτων σε άλλους.

Δηλαδή, εσύ γράφεις τη διαφωνία σου με την ορθοπολιτική τυραννία του δικαιωματισμού και, επειδή θα ενοχληθούν κάτι περσόνες ακτιβιστές και θα γράψουν καφριλίκια κάποιοι άσχετοι, θα θεωρηθεί πως διασπείρεις… μίσος. Εάν μοιράζεις ψόφους, απειλές και ύβρεις στην πλειονότητα και μαζί σου ένας χορός «κουκουλοφόρων» μπαμπουίνων, είναι φυσικά απλά Κυριακή και ο κήπος ανθηρός, και μην ενοχλείτε τη Θέμιδα. Εάν κριτικάρεις με καυστικό τρόπο τα κωμικοτραγικά για τον «αυτοπροσδιορσμό του φύλου», τα «62 φύλα», την παπατζίδικη θεωρία «του ρευστού φύλου», τότε η κυρία με το σπαθί και τη ζυγαριά ανασηκώνει λίγο το πανί που της κλείνει τα μάτια και προσπαθεί να σου ρίξει μια κατακέφαλα. Μπορεί στο φοιτητικό αμφιθέατρο, ως νεαρά, να ήταν στις Αριστερές Συσπειρώσεις και στα όμορα σχήματα.

Ήταν όμως διαβαστερή και πήρε πτυχίο, πέτυχε και στις εξετάσεις για το Σώμα και γουστάρει που δικάζει γνώμες των «κακών φασιστών», διότι, ως γνωστόν, όποιος διαφωνεί με τις πυροβολημένες θεωρίες του πολιτισμικού μαρξισμού, έστω και χιλιοστό, είναι «φασίστας».
Αυτή η παράδοξη και αντιδημοκρατική μόδα θα περάσει. Ηδη προκαλεί μεγάλη αντίδραση και οι άνεμοι των καιρών αλλάζουν. Με ψυχραιμία θα πρέπει να αλλάξουμε έναν κακό νόμο, στρέβλωση και της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας, όπου η πλειονότητα κακοποιείται και μια ελάχιστη μειονότητα δυναστεύει τον δημόσιο λόγο και κακοποιεί τη Δικαιοσύνη. Στο κάτω κάτω τι είναι και θέλουν ειδική προστασία; Καρέτα καρέτα; Δεν υπάρχουν πολίτες πιο ίσοι από τους άλλους. Και κάποιος, επιτέλους, πρέπει να υπερασπιστεί την πλειονότητα και την κανονικότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This