Η EVA τούς ηπάτησε

Must Read

Κάποιος μεγάλος και συνάμα σοφός (τόσο μεγάλος και τόσο σοφός, που δεν τον θυμάμαι…) είχε πει κάποτε: «Πώς είναι δυνατόν να προβλέψεις τον καιρό της Αθήνας, όταν ο ήλιος ανατέλλει από τον Τρελό (Υμηττός) και δύει στο Δαφνί;»

Αυτό ελέχθη την εποχή που τον καιρό τον προβλέπανε με τα μερομήνια ή από το αν γλείφεται η γάτα ή αν τα χελιδόνια πετούν χαμηλά ή αν πονάνε τα κόκαλα της γιαγιάς. Βέβαια, οι τρόποι αυτοί είχαν κάποιο ρίσκο, αλλά αυτούς ήξεραν, μ’ αυτούς πορεύονταν και να δεις που τις περισσότερες φορές έπεφταν μέσα.

Σήμερα όμως, την εποχή των δορυφόρων και του… Predator, είναι μεγάλη ξεφτίλα να αποτυγχάνεις στην πρόβλεψη και να κλείνεις τον κόσμο στα σπίτια του στέλνοντας αυτό το ανατριχιαστικό σε ήχο μήνυμα του 112. Ψέλλισαν κάποιες δικαιολογίες περί ψυχρών μαζών που άργησαν οι μετεωρολόγοι, αλλά μάλλον η EVA τους ηπάτησε…

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου στη μυθική περιγραφή του προφιτερόλ, και ενώ ο σερβιτόρος τού έδινε κάποιες διευκρινίσεις, τον κεραυνοβόλησε: «Δεν θέλω να το μάθω. Να το φάω θέλω». Κατάλαβε κάποιος αρμόδιος τι δηλοί ο μύθος; Μπα, δε νομίζω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This