Αμύνονται του πατρίου εδάφους

Must Read

«Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του πατρίου εδάφους». Οπως αισθάνθηκαν οι παππούδες μας ακούγοντας αυτό το μήνυμα, αισθανθήκαμε κι εμείς όταν τελείωσε το ντέρμπι μεταξύ ΠαναθηναϊκούΟλυμπιακού, την περασμένη Κυριακή.

Επειδή υπήρξε μια αμφισβητούμενη φάση βγήκε κάποιος παράγων του Ολυμπιακού και με οργίλο ύφος απείλησε, διαβάζοντας το ιταμό τελεσίγραφο από το κινητό του, αποχώρηση του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα. Στο καπάκι εκδίδεται και επίσημο ανακοινωθέν του Ολυμπιακού και τα τσεκούρια του πολέμου ξεθάβονται.

Ακολουθεί συνέντευξη του πρωθυπουργού στο ίδιο μήκος κύματος. Καλούνται τρεις κλάσεις εφέδρων και υπάρχουν σκέψεις ν’ ανακληθούν τα BMP-1 από την Ουκρανία, προκείμενου να χρησιμοποιηθούν στο μέτωπο, προκαλώντας τις αντιδράσεις του Ζελένσκι. Και ξαφνικά ηρεμία. Ουδείς αποχωρεί από το πρωτάθλημα («πού να παίζεις τώρα με τη “Διασταύρωση Ραφήνας”;»…), σηκώνεται και ένα εμετικό πανό στο γήπεδο της Λιβαδειάς και τέρμα.

Το ότι ουδείς παραδειγματίστηκε από τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού κ. Μίτσελ, ο οποίος ψύχραιμα μίλησε απλώς για ένα λάθος στο τέλος του αγώνα, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι τα μαχαίρια μπήκαν στα θηκάρια, μέχρι το άλλο ντέρμπι… Νυν υπέρ πάντων ο αγών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This