Κατάρ. Οι Τουλούζ Λοτρέκ της μπάλας…

Must Read

Σύντροφοι, για όλα τα ζητήματα, μεταφυσικά ή όχι, υπάρχει απάντηση. Και τα μεν μεταφυσικά αφήνουμε για άλλους, π.χ. για τους σεισμολόγους. Τα άλλα, όμως, θα τα παλέψουμε εμείς.

Το μεγάλο θέμα των ημερών είναι βέβαια το Μουντιάλ του Κατάρ, του οποίου την Εθνική βλέποντας στον αγώνα κατά του Ισημερινού ψυλλιαστήκαμε τι ήταν αυτό που έθελξε τους Μπλάντερ, Πλατινί, αλλά και τον Αραβογκέι Ινφαντίνο και του ανέθεσαν το Μουντιάλ. Ολα όσα διαδίδουν για μίζες, δωροδοκίες και άλλα τινά είναι απλώς συκοφαντίες.

Εδώ είδαμε ότι η Εθνική Κατάρ είναι η επιτομή του ποδοσφαίρου. Είναι το ποδόσφαιρο άνευ διδασκάλου. Τι Αργεντινή και Βραζιλία μού λέτε τώρα; Εθνική Κατάρ και άγιος ο… Αλλάχ. Τώρα, αν αυτό το πράμα θύμιζε συνοικιακή αθηναϊκή ομάδα, που οι παίκτες της δεν μπορούσαν να σταματήσουν την μπάλα ή να αλλάξουν δεύτερη μπαλιά, είναι άλλη ιστορία.

Τέτοιο άμπαλο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Και το ωραίο είναι ότι την «έπαιξα» στο Στοίχημα ότι θα κερδίσει. Αποτέλεσμα; Πάει το δεκάρικο… Ενα από τα ερωτήματα που προκύπτουν τώρα είναι τι θα γίνουν οι «οπαδοί»  των ομάδων που αποκλείονται. Θα τους μοιράσουν νέες φανέλες;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

UEFA: Τα χρήματα που κέρδισε ο Ολυμπιακός κι αυτά που περιμένει!

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Europa Conference League και γέμισε τα ταμεία του με εκατομμύρια ευρώ!Η ομάδα...

More Articles Like This