Μπράβο στην ΕΜΣ, ντροπή σε μερικούς άλλους…

Must Read

«Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ) με οργή πληροφορήθηκε την ίδρυση του αποκαλούμενου ως “Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα”. Πρόκειται για έναν ακόμη κρίκο στη μακρά αλυσίδα της παραχάραξης της Ιστορίας της Μακεδονίας που επιχειρείται συστηματικά από τα Σκόπια».

Ετσι αρχίζει για τη νέα ντροπή η ανακοίνωση της ΕΜΣ, η οποία στη συνέχεια εκφράζει την απόφασή της να μην επιτρέψει την ίδρυση οργανώσεων που καπηλεύονται την ελληνικότητα της Μακεδονίας, αλλά και να προχωρήσει σε ενέργειες για την ακύρωση της επαίσχυντης συμφωνίας.

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στο Δ.Σ. της ΕΜΣ, την έπαλξη αυτή του Ελληνισμού, που ξέρει να δίνει και να κερδίζει μάχες. Να θυμίσουμε ότι στις 30 Νοεμβρίου μόνο η «δημοκρατία» και η «Εστία» το ανέδειξαν στα πρωτοσέλιδα ως κύριο θέμα.

Ο άλλες εφημερίδες του… κεντροδεξιού χώρου το έκαναν «γαργάρα». Η μία μοίραζε θέσεις και αναδρομικά, η άλλη ασχολείτο με τις πλημμύρες και την «επιστολή-βόμβα του Β. Μαρινάκη» και η άλλη με τα… φορτηγά.

Α, και κάτι ακόμα. Μας… ξεκούφαναν οι βουλευτές της Ν.Δ., ιδίως οι Μακεδόνες, με τις φωνές διαμαρτυρίας τους. Για ακόμα μία φορά ντροπή τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξεκίνησε η επιχείρηση «δενδροφύτευση» στη Θεσσαλονίκη

500 νέα δέντρα «πρασινίζουν» την πόλη

More Articles Like This