Η διεθνής καριέρα του ΠΑΣΟΚ

Must Read

Εκεί που απέτυχε η Άννα Βίσση διέπρεψε μια μαχήτρια του Κινήματος, η Εύα Καϊλή

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Η Άννα Βίσση έτρεφε την αυταπάτη ότι η μπαλκανουάζ αντιγραφή των χορευτικών, στιχουργικών και μουσικών μοτίβων της Δύσεως αρκεί για να κάνει διεθνή καριέρα.

Διεψεύσθη οικτρά – κι αυτή είναι η αρμόζουσα κατάληξη προσπαθειών των εκπροσώπων της αισθητικής κατάρρευσης της Ελλάδος. Η κλαυθμηρίζουσα συμμετοχή της Αννας Βίσση με τίτλο «Everything» στη Γιουροβιζιόνα, που έγινε στην Αθήνα το 2006, ήρθε 9η με 128 βαθμούς και άφησε αδιάφορους ακόμα και τους αρουραίους που πηγαινοέρχονταν κάτω από τη σκηνή. Μπορεί το άστρο της να έλαμπε κάποτε στο ημεδαπό μουσικό στερέωμα, αλλά στα… όξω της δεν τα πολυκατάφερε.

Όμως, η αοιδός με τον μισό αιώνα προσφοράς στο τραγούδι δεν είχε το βασικό προσόν που απαιτείται για να εξακοντίσεις τη φήμη σου (αλλά και τις καταθέσεις σου) στα πέρατα της υφηλίου – κι αυτό είναι θητεία στο ΠΑΣΟΚ. Εκεί έπρεπε να στεγάσει το λαρύγγι της για να ξεδιψάσει με δόξα και εύκολο χρήμα.

Στο κόμμα, όπου ο μεγάλος ηγέτης και ιδρυτής Ανδρέας Παπανδρέου είπε για σκανδαλάρα ολκής και τον λαδιάρη που αποδέχθηκε επικών διαστάσεων μίζα «είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του, αλλά όχι και 500.000.000»…

Έπρεπε να αποκτήσει την τεχνογνωσία της εύρεσης χορηγών -για όλους τους καλούς πνευματικούς και πολιτικούς αγώνες- που απέκτησαν διαπρεπείς σοσιαλιστές, όπως ο αείμνηστος Ακης Τσοχατζόπουλος, ο -σεμνότατα αποσυρθείς από το προσκήνιο- Τάσος Μαντέλης, ο «στρατηγός» Θεόδωρος Τσουκάτος και άλλοι σύντροφοι. Η Αννα Βίσση έπρεπε να συμβουλευτεί τον χειρισμό ζητημάτων της εσπερίας από πεπειραμένους πασόκους, όπως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου (υπουργάρα Οικονομικών του Γιωργάκη που καταδικάστηκε για τη «λίστα Λαγκάρντ»), όφειλε να ζητήσει καθοδήγηση από τον διαπρεπή σοσιαλίσταρο που μας έβαλε στο ευρώ Γιάννο Παπαντωνίου κι από ένα σωρό άλλα πρόσωπα τα οποία θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν. Δεν το έκανε η Αννούλα. Όμως, η Εύα Καϊλή, που βρέθηκε στα ίδια ιδεολογικά μετερίζια με αυτούς τους κολοσσούς της πολιτικής σκέψης και πρακτικής, κάνει μεγάλη διεθνή καριέρα και γράφουν γι’ αυτήν όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε μπλόκο σε συγκεντρώσεις οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

Ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι και για λόγους ασφαλείας

More Articles Like This