Δεν τους χρωστάμε

Must Read

Συγγνώμη, αδέρφια, αλλά δεν το έπιασα. Χρωστάμε στους Ρομά/Γύφτους/Χετταίους, δεν ξέρω πώς θα τους βαφτίσει αργότερα η αριστερίλα, και δεν το ξέρω;

  • Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Πήγατε, ρε ανεπρόκοποι, στους καταυλισμούς και δανειστήκατε λεφτά από τους ανθρώπους και δεν το είπατε, και τώρα τους χρωστάμε; Δεν καταλαβαίνω, γενικώς, γιατί οφείλουμε να χαρτζιλικώνουμε υγιείς τεμπέληδες με επιδόματα, επειδή ανήκουν σε συγκεκριμένη φυλή. Αυτό είναι ρατσισμός σε βάρος της πλειοψηφίας. Είναι ανάπηροι, χωρίς χέρια και πόδια, τυφλοί, κωφάλαλοι, πάσχουν από νοητική υστέρηση; Για ποιον λόγο το κράτος με τους φόρους μας να τα χώνει αέρα μπανά σε κάποιους γιατί είναι σκούροι, εμπριμέ, ριγέ; Δεν βλέπω τον λόγο που πρέπει να βρούμε ευρωπαϊκά και εθνικά κονδύλια για να τους τα ακουμπάμε.

Οταν κατέβηκαν οι παππούδες και οι γονείς μας με την εσωτερική μετανάστευση, π.χ., στην Αθήνα και στον Πειραιά, πιάσανε τα βουνά και τα ρουμάνια γύρω από τους γκάγκαρους και τους Πασαλιμανιώτες. Χτίσανε όπως όπως, με αίμα, δουλέψανε σαν μουλάρια στο όργωμα, μας στείλανε σχολείο κι ήταν από πάνω για την απόδοσή μας. Πρώτα ζήσαμε σε χαμόσπιτα με τσιμεντόλιθους και κεραμίδια, μικρές αυλές, και μέσα εκεί δούλευε κάθε μέρα η φιλοδοξία της ανόδου, με μόχθο και επιμονή. Μετά πήραν δάνεια, που τα ξεπλήρωσαν μέχρι δεκάρας, και έχτισαν καλύτερα και πιο σύγχρονα σπίτια, κάνανε το σκατό τους παξιμάδι και πληρώνανε φροντιστήρια να μάθουμε τα παιδιά τους Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και για να μπούμε στα πανεπιστήμια. Δεν παίρνανε επιδόματα για να μας στέλνουν στο σχολείο, δεν μας μάθαιναν να κλέβουμε, η τεμπελιά και η ζητιανιά ήταν ντροπή και η κλοπή ατίμωση, μαζί με τα ναρκωτικά. Δεν μας έστελναν να κάνουμε τα βαποράκια. Δεν λεηλατούσαν μέταλλα, τη χώρα την ίδια.

Για ποιον λόγο λοιπόν χρωστάμε σε αυτούς εδώ; Πήγαν στο σχολείο τα παιδιά τους και τα έδιωξαν; Πήγαν στις δουλειές που κάνουν οι Αλβανοί, οι Πακιστανοί, οποιοιδήποτε, και δεν τους έδωσαν μεροκάματο; Αυτά θα ήταν ρατσισμός, όπως ρατσισμός είναι, επειδή η υποκουλτούρα που κουβαλάς χίλια χρόνια σε βάζει στο περιθώριο και ζεις παρασιτικά με εγκλήματα και ξεσκίζοντας τα δικαιώματα των ίδιων σου των παιδιών, να απαιτείς και κάποιοι μπαλαμοί να το προπαγανδίζουν κιόλας -και Υπουργός να το εξαγγέλλει- πως πρέπει να σου χώσουμε κι άλλα λεφτά, για να συνεχίσεις να μπεγλεράς, όταν δεν βγαίνεις παγανιά. Χαρίσανε στους γονείς μας στον Κορυδαλλό, στο Αιγάλεω, στα Τουρκοβούνια, οπουδήποτε, σπίτια με άτοκα δάνεια της πλάκας, που τα πιστόλιασαν, κι εκείνοι τα λεηλάτησαν και πούλησαν ό,τι μπορούσε να ξηλωθεί; Είπαν οι γονείς μας, οποιοιδήποτε Ελληνες ή και αλλοδαποί, π.χ., οι Αλβανοί, που στύβουν την πέτρα, «να μας δώσετε ευρωπαϊκά κονδύλια για να μην κλέβουμε»;

Μην ξαναπείτε ποτέ ως βρισιά «το μπουρδέλο της Καλλέργαινας». Η Καλλέργαινα είχε τάξη, καθαριότητα, κανόνες και προσέφερε κοινωνική υπηρεσία. Και δεν διανοήθηκε να ζητήσει επίδομα λόγω καταγωγής και κουλτούρας. Διότι η συλλογική μας κουλτούρα, όπως και των Αλβανών και πλείστων άλλων που ήρθαν, είναι πως η δουλειά είναι αξία και δη περήφανη. Αυτοί που ζητάνε να τους πιάσουμε μανάρια και να τους θρέψουμε μαγουλάρες είναι οι απρόκλητοι μουσαφιραίοι, τα πελατάκια των δουλεμπόρων του Ερντογάν και των συριζαίων κολαούζων τους, και τούτοι δω, που ζουν χίλια χρόνια ανάμεσά μας και μυρωδιά δεν πήραν πολύ από αυτούς να νοικοκυρευτούν και να αναθρέψουν τα παιδιά τους με στοργή, διδάσκοντάς τα εργατικότητα, ευγενή άμιλλα και φιλοπατρία. Και επειδή υπάρχουν ανάμεσά τους κάποιοι που το έκαναν, που σπούδασαν, κάνουν αξιοπρεπείς δουλειές, είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες και χρήσιμοι στην κοινωνία, αυτό σημαίνει πως, αφού μπορεί ένας, τότε μπορούν όλοι.

Να βουτήξουν λοιπόν στα βαθιά και να κολυμπήσουν, όπως τόσοι Ελληνες και χρήσιμοι αλλοδαποί, που δεν καταδέχτηκαν ποτέ να ζήσουν ως κηφήνες.

Ακούστε, λοιπόν: Δεν τους χρωστάμε τίποτα. Δεν χρωστάμε σε κανέναν υγιή που, ενώ μπορεί, δεν δουλεύει και διαλέγει να ζει παρασιτικά στην πλάτη μας, επειδή είναι της Χ φυλής. Στα μέζεά μας από πού είσαι και τι νομίζεις ή πιστεύεις. Διάλεξες να ζεις έτσι, να εκμεταλλεύεσαι τα παιδιά σου. Να κόψεις τον λαιμό σου, λοιπόν. Κόψιμο επιδομάτων και αυστηρή αστυνόμευση. Το κράτος οφείλει μόνο να διασφαλίσει το «ίση αμοιβή για ίση εργασία». Να δουλέψουν λοιπόν οι Ρομά/Γύφτοι/Βαβυλώνιοι, όπως γουστάρετε πείτε τους, και να στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο. Αλλιώς φυλακή αυτοί και σε ίδρυμα τα παιδιά. Και να γνωρίζουν όλοι, άσπροι, μαύροι, καφέ, κίτρινοι, ριγέ, πουά, μπαλαμοί, πως όποιος παρανομεί ζει επικίνδυνα, και αυτό έχει συνέπειες.

Οι δε Αστυνομικοί, η εσωτερική Φρουρά της Δημοκρατίας, έχουν κι αυτοί δικαίωμα ζωής, σωματικής ακεραιότητας και τιμής, και οι επιθέσεις εναντίον τους θα απαντώνται με την απολύτως απαραίτητη βία. Ο δε ΣΥΡΙΖΑ και διάφοροι περιθωριακοί, ως νεκροφάγοι γύπες, ονειρεύονται… τσιγγάνικη επανάληψη του 2008. Η απάντηση πρέπει να είναι ατσάλινη εφαρμογή του Νόμου και της Τάξης, τουτέστιν «στρατιωτικός περίπατος», για τους γνωρίζοντες: ανηφόρα, βίτσα, κάτι άλλο και στενά παπούτσια.

*Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Αντιπρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Με το σπάνιο φαινόμενο να ψηφίσουν άπαντες οι βουλευτές του

More Articles Like This