Τα κουμπιά της κυρίας Πούλου

Must Read

Το ότι οι πολιτικοί στην Ελλάδα δεν είναι και ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί από πλευράς υπευθυνότητας, το έχουμε εμπεδώσει. Μια ο πρωθυπουργός δεν ήξερε, μια οι υπουργοί δεν γνώριζαν, μια ο ένας δεν διαβάζει τι ψηφίζει.

Όλα αυτά τα όμορφα κάνουν οι άνθρωποι που μας κυβερνούν και δεν βλέπουμε κάναν καλύτερο απ’ αυτούς. Προχθές η Γιώτα Πούλου το επιβεβαίωσε. Ποια είναι η κυρία Πούλου;

Η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ για το (προεκλογικό) 600σάρι εφάπαξ βοήθημα στους αστυνομικούς. Αρχικώς και μόλις είδε «Αστυνομία» η συντρόφισσα ψήφισε ΟΧΙ. Μετά, μόλις σηκώθηκε κουρνιαχτός, είπε ότι έκανε λάθος το… κουμπί.

Σκέψου να την είχαν βάλει να πατάει τα κουμπιά για πόλεμο. Ενα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ την έβαλαν να ξεχωρίσει και τα έκανε μούσκεμα.

Γενικώς, πάντως, τα κουμπιά είναι δύσκολη υπόθεση, καθ’ όσον, φίλε μου, ο άλλος πατάει ένα κουμπί και βγαίνει μια χοντρή, ενώ  από την άλλη ο Ρουμπής, ο Κουμπής, ο Ρουμποκομπολογής πήγε να ρουμπέψει, να κουμπέψει».

Εξάλλου, ο γνωστός αοιδός Σάκης Βέρρος το λέει καθαρά: «Μα, προτού να τρελαθώ, ήταν λόγια μιας Τσιγγάνας, να πατήσω το κουμπί και να γίνει της  π@@τάνας». Πώς;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This