Αμαρτωλές ΜΚΟ!

Δεν έχουμε πέσει και από τα σύννεφα με όλα όσα βγαίνουν στη φόρα

Must Read

Για πολλά έτη οι ΜΚΟ αποτελούν κράτος εν κράτει, ειδικά στον τομέα της λαθρομετανάστευσης. Διαχειρίζονται δισεκατομμύρια ευρώ για να διευκολύνουν τις παράνομες εισροές λαθρομεταναστών, φέρνουν εκατομμύρια ανθρώπους από κάθε γωνιά της Αφρικής και της Ασίας, ενώ κάνουν κανονικό bullying σε όποιον τους κάνει κριτική.

  • Από τη Δρα Ελένη Παπαδοπούλου*

Οι ΜΚΟ διαμορφώνουν όλες αυτές τις φρικτές πολιτικές υπέρ των αλλοδαπών και κατά ημών, υπό τον μανδύα της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Σε αγαστή συνεργασία με πολιτικούς, που, ως φαίνεται, όλο και κάτι έβγαζαν από όλο αυτό, νομιμοποιούν το παράνομο και διευκολύνουν την ισλαμοποίηση ολόκληρων κοινωνιών, για να μην πω για το ξέπλυμα κάθε είδους παράνομου χρήματος.

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα κατηγορητήρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται ότι έπαιζαν και τον ρόλο του κατασκόπου. Πολλοί γνώριζαν, αλλά κανείς δεν μιλούσε. Ισως γιατί πολύς κόσμος έτρωγε με χρυσά κουτάλια. Μέχρι που τελικά άρχισαν να σκάνε ένα ένα τα σκάνδαλα. Οσο πιο ανθρωποδικαιωματιστής τόσο πιο βουτηγμένος στον βούρκο της διαφθοράς.

Δεν έχουμε πέσει και από τα σύννεφα με όλα όσα βγαίνουν στη φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Η Ε.Ε. έχει επιδείξει ιδιαίτερη αγάπη στον εποικισμό, στην πληθυσμιακή αλλοίωση, στην πολιτιστική καταστροφή και τελικά στην αντικατάσταση των λαών της Ευρώπης. Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι όλοι αυτοί στις Βρυξέλλες τα έκαναν όλα αυτά από μια ξαφνική αγάπη που τους έπιασε για τον συνάνθρωπο της Αφρικής και της Ασίας, ο οποίος, όλως περιέργως, είναι μουσουλμάνος. Μόνο οι μουσουλμάνοι διώκονται σε αυτές τις ηπείρους.

Οι υπόλοιπες θρησκείες φαίνεται περνάνε καλά, γιατί δεν έχουμε δει πιστούς τους να ζητάνε άσυλο. Το Ισλάμ διώκει μανιωδώς το Ισλάμ, το οποίο προσπαθεί να γλιτώσει από το Ισλάμ φτιάχνοντας νέες ισλαμικές κοινωνίες μέσω της λαθρομετανάστευσης. Πολύ λογικό μου ακούγεται.

Σε αυτό το πλαίσιο αναπτύχθηκε όλη αυτή η προπαγάνδα για τον «σεβασμό στο διαφορετικό», για την «ξενοφοβία» μας, τον «ρατσισμό» μας, την «ισλαμοφοβία» μας, για τον «άλλον» που είναι ίδιος με εμάς. Τα αποτελέσματα τα ζούμε, ειδικά στη χώρα μας, όπου το μουσουλμανικό στοιχείο απλώθηκε παντού, πολλαπλασιάστηκε με την ταχύτητα του φωτός, υποβάθμισε την πρωτεύουσα της χώρας και έδωσε θάρρος στην Τουρκία να σκούζει για διεκδικήσεις.

Φαίνεται όμως ότι η περίοδος των παχιών αγελάδων και της ασυλίας έχει τελειώσει. Ισως η παντοδυναμία των ΜΚΟ έλαβε τέλος.

*Διδάκτωρ Διδακτολογίας Γλωσσών και Πολιτισμών του Πανεπιστημίου Sorbonne Nouvelle – Paris III

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στον ανακριτή ο 19χρονος που τραυμάτισε μαθητή και διευθυντή σε γυμνάσιο της Κυψέλης

«Δεν θυμάμαι πόσες φορές με χτύπησε με το σφυρί» λέει το 17χρονο θύμα της επίθεσης

More Articles Like This