Καζαμίας 2023

Must Read

Διαβάστε σήμερα το πρώτο μέρος των προβλέψεων της στήλης για τη χρονιά που έρχεται με απειλητικά γρήγορο βήμα

Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ιανουάριος. Το μέτρο της υποχρεωτικής μασκοφορίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς βαίνει προς κατάργηση. Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων, έπειτα από πολύωρη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σε τηλεοπτικό στούντιο (ένεκα της συμμετοχής μελών της σε ριάλιτι σόου), πρότεινε τη θεσμοθέτηση του «breath pass» (κουπόνι αναπνοής). Οι δικαιούχοι θα δύνανται να κάνουν έναν συγκεκριμένο αριθμό αναπνοών ελεύθερα, ενώ για τις υπόλοιπες μπορούν να χρησιμοποιούν σαν μάσκες τα ρούχα τους.

Φεβρουάριος: Οι ΗΠΑ ταλαιπωρούνται από νέο κύμα ψύχους, το οποίο πλέον άπαντες χρεώνουν στον έλεγχο του καιρού από τη Ρωσία. Τα σωστικά συνεργεία της υπερδύναμης έχουν αφήσει άπαντες αβοήθητους και έχουν ξαμοληθεί να ψάχνουν τον πρόεδρο Μπάιντεν, ο οποίος αγνοείται από τη στιγμή που δήλωσε ότι πήγαινε να βγάλει βόλτα τον σκύλο του – κι εδώ είναι το ενδιαφέρον σημείο της υπόθεσης: ο πρόεδρος Μπάιντεν δεν έχει πια σκύλο. Το ζωάκι έχασε με οικτρό τρόπο τη ζωή του όταν ο κ. Μπάιντεν το είχε πάει βόλτα στον ζωολογικό κήπο Smithsonian της Ουάσινγκτον. Κάποια στιγμή τού ήρθε φλασιά ότι είχε περάσει λουρί σε τίγρη και έριξε τον σκύλο στον περιφραγμένο χώρο όπου ζουν οι τίγρεις «για να ξανασμίξει η οικογένεια».

Μάρτιος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκλογών, κηρύσσοντας «πανστρατιά όλων των φιλελεύθερων και κεντροδεξιών δυνάμεων για να μην ξαναπεράσει η χώρα στον έλεγχο του ΣΥΡΙΖΑ». Σε περίπτωση που δεν φτουρήσει η πανστρατιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ για να μην ξαναπεράσει η χώρα σε έλεγχο ομάδας ανθρώπων δίχως τη συμμετοχή της οικογένειας Μητσοτάκη.

Απρίλιος: Οι εκλογές γίνονται με υποδειγματική τάξη και με ιδιαίτερα ταχείες διαδικασίες. Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται πριν καν κλείσουν οι κάλπες – κάτι που σε ορισμένους «ψεκασμένους» συνωμοσιολόγους προκαλεί αβάσιμες υποψίες ότι έχει γίνει εκτεταμένη νοθεία.

Από τα αποτελέσματα καθίσταται σαφές ότι δεν μπορεί να σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση και το ταίρι της κυρίας Σακελλαροπούλου αρχίζει να μοιράζει διερευνητικές εντολές στα κόμματα που εκπροσωπούνται στη νέα σύνθεση του Κοινοβουλίου. Η ίδια η πρόεδρος δεν δύναται να το πράξει, μια και κάνει ταξίδι αναψυχής στην Ινδία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βελτίωση παρουσιάζει η υγεία του Δημήτρη Κόκοτα – Τα επόμενα βήματα

Αισιοδοξία επικρατεί για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για σημάδια βελτίωσης. Την προσεχή...

More Articles Like This