Κάτω τα ξερά σας από τα παιδιά

Must Read

Έχουμε τη δεύτερη μεγαλύτερη υπογεννητικότητα στην Ευρώπη, μετά την Ιταλία

  • Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη*

Αν συνεχίσουμε έτσι, όταν τα παιδιά μας θα είναι στην ηλικία μας, δεν θα υπάρχει επαρκής ενεργός πληθυσμός να στηρίξει οποιοδήποτε ασφαλιστικό σύστημα, δεν θα υπάρχει επαρκής πληθυσμός νέων να στηρίξει την άμυνα της χώρας. Και θυμίζω πως πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει στρατός γερόντων.

Αν ποτέ έρθουν, μέρα, νύχτα, αυτοί που θα τους περιμένουν δεν γίνεται να ψάχνουν τα γυαλιά πρεσβυωπίας και τα χάπια για το ζάχαρο. Εκτός από αυτή την εφιαλτική επικράτηση του θανάτου επί της ζωής, έχουμε και άλλα δύο σοβαρά προβλήματα:

Την άλωση της Παιδείας και του δημόσιου λόγου που δημιουργεί πρότυπα, από τη μηδενιστική αριστερίλα. Το ηρωικό πρότυπο και η εθνική ελληνοκεντρική κρατική ιδεολογία, που πολεμήθηκαν άγρια από τον εθνοαποδομητικό παρακμιακό μηδενισμό, δημιούργησαν την ολική έκπτωση που ζούμε.

Αντί η δημόσια Παιδεία και τα κοινωνικά πρότυπα να παράγουν γενναίους νοικοκύρηδες πατριώτες, παράγουν μαλακισμένα ανδράποδα, που βιάζουν συμμαθητές τους και τους βιντεοσκοπούν, που ακούνε τραπ, που θεωρούν την μπίχλα, τον ανθελληνισμό, τους βανδαλισμούς, την οπαδική βία και την ξεφτίλα μαγκιά και φυσιολογικό τρόπο ζωής. Η μεταπολιτευτική παράγκα της αριστερίλας τέτοιο κομμένο γάλα βγάζει. Αντί το ελληνικό κράτος να ανατρέφει πολίτες αφοσιωμένους στην Πατρίδα, αφελληνίζει και τα ελληνόπουλα, αποτυγχάνει στην αφομοίωση των όποιων ξένων, αφού δεν τους καλλιεργεί οποιονδήποτε σεβασμό, και εκβαρβαρίζει τους πάντες και τα πάντα.

Συνδυάστε αυτό με όλους τούτους τους απρόσκλητους μουσαφιραίους που στέλνει ο Ερντογάν, μαζί με τη διαρκή και εντεινόμενη επίθεση στην οικογένεια. Στην ενοχοποίηση του άνδρα, των αληθινών φυσικών φύλων, των λευκών. Ολες οι παλαβές θεωρίες του δικαιωματισμού και της woke ολοκληρωτικής κουλτούρας γανώνουν τα μυαλά μας και κυρίως τα μυαλά των νέων.

Τόση φασιστοειδή σαβούρα δεν έχουμε ξαναδεί και με τόση επιθετικότητα. Στη δε πρώτη γραμμή και ιδρύματα όπως το Ωνάσειο, που το ξαναλέω, αν ήξερε ο Ωνάσης τι θα κάνανε με τα λεφτά του, θα προτιμούσε να τα παίξει όλα στα ζάρια ή να τα φάει στις πουτάνες. Τελευταίο χτύπημα της ψευτοπροοδευτικής μαλάκυνσης η ανάγνωση Χριστουγεννιάτικων ιστοριών από τραβεστί σε νήπια παιδικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη. Γιατί να διαβάσουν στα παιδιά ωραίες Ιστορίες γιαγιάδες ή παππούδες;

Να φέρουμε τον Μήτσο που κάνει την καλόγρια, να αμολήσουμε πάνω στα παιδιά τη σύγχυση, την προπαγάνδα ψυχικών ασθενειών και παρεκκλίσεων, δυσφορία φύλου που υποδύεται το φύλο. Κατανοητά όλα τα γούστα, εφόσον αφορούν ενήλικες και υπάρχει συναίνεση και δεν παραβιάζονται οι νόμοι του κράτους. Με το ζόρι κουμαντάρουμε το δικό μας κρεβάτι, θα κάνουμε τον Χωροφύλακα στα κρεβάτια των άλλων;

Εδώ όμως δεν μιλάμε για τα γούστα κάποιων και τα δικαιώματά τους να αυτοπροσδιορίζονται ως πουά αμφιφυλόφιλα καγκουρό, παρενδυτικά ριγέ κοάλα ή ψυγειοκαταψύκτες. Μιλάμε για τα δικαιώματα των παιδιών, στα οποία δεν έχετε δικαίωμα να προκαλείτε σύγχυση, ούτε να τους προπαγανδίζετε τις υστερικές φασιστικές παλαβομάρες σας.

Εχουμε εθνικές και θρησκευτικές αξίες, ηθικό κώδικα να τους διδάξουμε, το λέει ξεκάθαρα το Σύνταγμα στο άρθρο 16, το οποίο κακοποιείται κάθε μέρα και στη Δημόσια και την Ιδιωτική Παιδεία, όπου ανακυκλωμένοι αριστεριστές, δικαιωματιστές, ανθέλληνες, ρατσιστές κατά των Ελλήνων, της Ορθοδοξίας, των ετεροφυλόφιλων και της κανονικής οικογένειας, κολοβές αλεπούδες που θέλουν να τις κάνουν όλες παλαβές, ξερνάνε επίμονα και επιθετικά τις αντιεπιστημονικές παράδοξες θεωρίες τους στα μυαλά των παιδιών και επιτίθενται με λυσσαλέο μίσος και συκοφαντίες σε όποιον αντιδρά στην αθλιότητα των θεωριών και των πρακτικών τους. Εμείς λέμε ευθέως: κάτω τα ξερά σας από τα παιδιά.

*Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Αντιπρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς θέλετε. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και...

More Articles Like This