Καλή χρονιά

Must Read

Σε λίγες ώρες, ο παλιός ο χρόνος μάς αφήνει… χρόνους. Αυτές τις γιορτινές μέρες, με αποκορύφωμα αύριο, παραμονή, οι ευχές δίνουν και παίρνουν για μια χαρούμενη νέα χρονιά, γεμάτη υγεία, χαρά και προκοπή.

Γίνεται όμως δουλειά μόνο με τις ευχές; Ασφαλώς όχι. Ο λαός μας (ας παραλείψουμε το «σοφός»…) λέει «συν Αθηνά και χείρα κίνει», που θα πει: «Εντάξει, θα σε βοηθήσει η Αθηνά, ο Θεός δηλαδή, αλλά κουνήσου κι εσύ κομμάτι».

Οι Αμερικανοί, πιο μοιρολάτρες, βάλανε την Ντόρις Ντέι να τραγουδήσει «Que sera sera», που θα πει «ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, τον απαυτό σου να βροντάς χάμω». Μπερδεμένα πράγματα.

Βέβαια ο σοφοί (πλην σεισμολόγων και λοιμωξιολόγων, που είναι υπέρσοφοι…) λένε ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, γι’ αυτό κάνε και καμιά ευχή, δεν κάνει κακό. Τώρα, πώς από τη μια στιγμή στην άλλη θα αλλάξουν τα πράγματα και από Μπανανία που είμαστε θα γίνουμε… American bar, ένας Θεός το ξέρει.

Άρα, ορθώς έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στον Πανάγαθο ή στον… Μωυσή. Όπως και να ‘χει, καλή χρονιά, φίλοι μου, με υγεία, χαρά και ευτυχία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αδιανόητη παρέμβαση Μητσοτάκη στην Δικαιοσύνη για τα Τέμπη – Κάνει λόγο για «θεωρίες συνωμοσίας»

Σε μια προκλητική παρέμβαση στην ελληνική Δικαιοσύνη προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το έγκλημα στα Τέμπη. Σε συνέντευξη που...

More Articles Like This