Τι γίνεται με τον γάμο των παιδιών;

Must Read

Ο υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλαος Γιατρομανωλάκης σε συνέντευξή του στον κ. Λιάγκα και στην ερώτηση «Γιατί δεν προχωρά η κυβέρνηση στην απόφαση να επιτραπεί πολιτικός γάμος μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και υιοθεσία παιδιών», απάντησε: «Θεωρώ ότι θα γίνει και θα γίνει αρκετά σύντομα».

Εδώ, λοιπόν, στη χώρα που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα, αφού λύσαμε τα προβλήματα των… επισυνδέσεων, του Πάτση, του Μαραβέγια, του Χειμάρα, και των διορισμών των δικών μας παιδιών, της Σπυράκη, του Στάσση, της Καϊλή (δεν ήταν ακόμη δικό μας παιδί, αλλά έτοιμη ήτανε), της ακρίβειας (σαφώς και φταίει για όλα ο… Πούτιν, αλλά κάπως το παλέψαμε κι εμείς), την άρνηση του κ. Χατζηδάκη να δει τους δικηγόρους, τα Ελληνοτουρκικά που πηγαίνουν… πρίμα, τώρα καιρός να ασχοληθούμε και με το φλέγον εθνικό θέμα που καίει την κοινή γνώμη: Τον γάμο μεταξύ των ΛΟΑΤΚΙ.

Αλήθεια, τι θα αλλάξει αν ο Μήτσος παντρευτεί την Αγλαΐα από την «Κόρη μου τη σοσιαλίστρια»; Μάλλον για ν’ ανοίξουν σπίτι και να κάνουν οικογένεια. Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία. Σας θυμίζει κάτι αυτό, ρε νεοδημοκράτες;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, μπορεί να βάζουν κάτι στο φαγητό»

Στο sex podcast της Δάφνης Καραβοκύρη ήταν καλεσμένος ο Λάκης Γαβαλάς και μίλησε για τον έρωτα και το σεξ,...

More Articles Like This