Ούτε ο Χειμάρας ήξερε

Must Read

Ούτε ο κ. Χειμάρας ήξερε. Ρε, δεν σταματάτε το δούλεμα; Από την άλλη, πάλι, γιατί να ξέρει ο κ. Χειμάρας; Εδώ δεν γνωρίζει κοτζαμάν πρωθυπουργός, που έχει «πλάκα» τα γαλόνια.

Αλλά πότε να προλάβει να μάθει το Σύνταγμα και μάλιστα το άρθρο 57, ο κ. Χειμάρας, ο οποίος είναι παιδί του κομματικού σωλήνα; Γόνος παλαιού βουλευτού του κόμματος, διετέλεσε από τον Νοέμβριο του 2014 έως τον Ιούλιο του 2019 αντιπεριφερειάρχης του Κώστα Μπακογιάννη και εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Επιχειρηματικότητας, Εξωστρέφειας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού (μωρέ τίτλος…)! Με τέτοια καθήκοντα, πού να προλάβει ο άνθρωπος; Το 2019 βγήκε βουλευτής και ξεμπέρδεψε.

Σε δηλώσεις του πάντως ο κ. Χειμάρας είπε ότι οι κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις του στην Αθήνα (όπα, ρε!) τον απομάκρυναν από την προσωπική εποπτεία της επιχείρησής του. Αυτό, σε απλά ελληνικά, θα πει ότι οι… άλλοι φταίνε.

Ποιες είναι οι σοβαρές υποχρεώσεις δεν γνωρίζω. Ηταν όμως τόσες ώστε τον εμπόδιζαν να πετάγεται ως τη Λαμία, δύο ώρες δρόμος, για να επιβλέπει το βιος του;

Τώρα εγώ, ρε σύντροφοι, γιατί νομίζω ότι και ο κ. Χειμάρας με δουλεύει;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αστικοί καταυλισμοί

Η επίθεση που έγινε λίγες ημέρες πριν σε σχολείο της Κυψέλης αποτελεί την απόδειξη ότι τα ευχολόγια και οι...

More Articles Like This