O Πλεύρης ως ρεπόρτερ

Αεικίνητος, ακοίμητος, με σπινθηροβόλο βλέμμα και τσαχπινιά, ψάχνει τις αιτίες που «στεγνώσαμε» από φάρμακα και τις βρίσκει!

Must Read

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι καλύτερος σκάουτ ταλέντων και από τον αείμνηστο Νίκο Αλέφαντο. Μόνο ο Αντώνης Σαμαράς είχε αντιληφθεί τις δυνατότητες ενός αδάμαντα όπως ο Σταύρος Παπασταύρου και είχε ευχηθεί να διέθετε η πατρίς δέκα τέτοιους. Μόνο ο Αντώνης Σαμαράς θα έκανε μεταγραφή αεροδρομίου τύπου Θάνου Πλεύρη, που ήρθε με δόξες και τιμές στη Ν.Δ. για να γίνει μια ημέρα των ημερών υπουργός Υγείας, να διαχειριστεί την πανδημία του κορονοϊού και να γράψει το κοντέρ του κηδειόμετρου 34.779 νεκρούς.

Τώρα ο Πλεύρης, μάλλον επειδή πιστεύει ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην πολιτική, έχει αναλάβει καθήκοντα ρεπόρτερ θεμάτων υγείας και έψαξε να βρει ποιος φταίει που λείπουν φάρμακα από τα φαρμακεία. Ο δαιμόνιος ερευνητής έψαξε σαν παλαβός, μίλησε με κόσμο, διάβασε έγγραφα, έφτασε στη ρίζα του κακού και αποφάνθηκε.

Φταίνε σίγουρα οι γιατροί. Είπεν ο φάρος της φιλελεύθερης ιδεολογίας στο Mega, στις 30/12/2022: «Αυτή τη στιγμή oι γιατροί συνταγογραφούν περισσότερες αντιβιώσεις απ’ όσες είναι απαραίτητο, προκειμένου να “στοκάρουν” για να μην έχουν πρόβλημα μετά».

Φταίνε και οι γονείς. Είπεν ο μέγας φαρμακολόγος-ιατροποιμήν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 στις 2 Ιανουαρίου: «Πολλές φορές κάποιοι γονείς αγοράζουν περισσότερα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και οι γιατροί κάποιες φορές μπορεί να συνταγογραφούν αντιβιώσεις παραπάνω, με σκοπό να “στοκάρουν” οι γονείς, λόγω φόβου έλλειψης. Αυτό εντείνει το πρόβλημα».

Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι φταίνε ο Πούτιν, ο Covid-19 και η μείωση της παραγωγής στις χώρες που διαθέτουν πρώτες ύλες. Εγραψε σε επιστολή του, στις 3 Ιανουαρίου 2023, με παραλήπτρια την επίτροπο Υγείας της Ε.Ε. Στ. Κυριακίδου, ο Μπρεζίνσκι της Βαλκανικής: «Το τελευταίο διάστημα αυξάνεται συνεχώς το πρόβλημα επάρκειας συγκεκριμένων φαρμάκων σε όλη την Ε.Ε. Είναι αντιληπτό ότι αυτό οφείλεται στη μειωμένη παραγωγή, απότοκο της πανδημίας Covid-19, της ενεργειακής κρίσης, του πολέμου στην Ουκρανία, καθώς επίσης και της μείωσης της παραγωγικής διαδικασίας σε χώρες που διαθέτουν πρώτες ύλες».

Τελικά, άπαντες ευθύνονται, πλην του ιδίου του Θάνου Πλεύρη. Είπαμε, ήταν μεταγραφή αεροδρομίου…

Αρίμπα, μουτσάτσος! Σε λίγο θα χρειάζονται συνταγή γιατρού, βύσμα βουλευτού (τουλάχιστον) και μεγάλη σφραγίδα του κράτους για αγορά ασπιρίνης…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά από το newsbreak.gr!

Είθε το Αναστάσιμο Φως και το μήνυμά του να δίνουν δύναμη και κουράγιο σε όλους, σε αυτούς τους περίεργους...

More Articles Like This