Είμαστε η σπορά των νικητών του 1945 και 1949

Πηγές της παρακμής ο βαθύς ανορθολογισμός, η βιαιότητα, το μίσος και ο φθόνος, που χαρακτηρίζουν τον ολοκληρωτισμό του μαρξισμού, της ψευτοθρησκείας χωρίς Θεό

Must Read

Οι μηδενιστές της αριστεράς είναι εύκολο να εντοπιστούν. Κοιτάς αντίθετα από εκεί που κείνται το εθνικό συμφέρον και η κοινή λογική, και θα τους δεις να χοροπηδάνε κουνώντας τις αναιμικές γροθίτσες τους. Το 1922 ήταν με τον Κεμάλ. Στον Μεσοπόλεμο υπέρ του αλυτρωτισμού του VMRO και «μακεδονικού» κράτους. Το 1940 ήταν με τον Αδόλφο, μέχρι που επιτέθηκε στον συνέταιρό του τον Στάλιν, οπότε άλλαξε η γραμμή από το Κρεμλίνο.

Το 1946-1949 ήταν με τους ΝΟΦίτες σοβινιστές ενάντια στην εδαφική ακεραιότητα της χώρας, πάλι για δημιουργία «μακεδονικού» κράτους, υπέρ της επιβολής σταλινικής δικτατορίας στη χώρα. Το 1955-1959 λειτούργησαν υπέρ των Αγγλων αποικιοκρατών, ρουφιανεύοντάς τους τον Αρχηγό της ΕΟΚΑ, Γεώργιο Γρίβα. Μετά το 1974 πρωτεργάτες της σκυφτής θεωρίας του ενδοτισμού και του συμψηφισμού στα ελληνοτουρκικά, του «ε, φταίμε κι εμείς».

Στο λαθρομεταναστευτικό με τους λαθραίους και τους διακινητές. Στην τουρκική αυξανόμενη επιθετικότητα με τους Τούρκους. Στις Πρέσπες πάλι με τους Σκοπιανούς σοβινιστές. Στην εγκληματικότητα με τους παραβατικούς. Κατά της φυσιολογικής, παραδοσιακής οικογένειας, υπέρ διαταραγμένων παρενδυτικών, κλεπτομανών, αναρχικών τραμπούκων και βανδάλων, τρομοκρατών.

Όπου η κοινωνία έχει βγάλει σπυριά με πύον, όπου υπάρχουν βαρεμένοι, παράσιτα, ψυχάκηδες, που δεν θέλουν μετρό, τον τροχό, σαπούνι και νερό, όπου έχει μπίλια, από δίπλα η αριστερά. Ακόμη και μέσα στη Ν.Δ. ό,τι παρακμιακό και ανθελληνικά προβληματικό υπάρχει, που υποστηρίζει παλαιότερες, έχει αριστερή προέλευση ή είναι αριστερή επιρροή. Το δε πιο κακοφορμισμένο σπυρί στον πάτο της κοινωνίας είναι ο δικαιωματισμός, ο οποίος στην ουσία προσπαθεί να δημιουργήσει τις συνθήκες που περιγράφει το γνωστό διήγημα του Εντγκαρ Αλαν Πόε, οι τρόφιμοι του ψυχιατρείου με ρεσάλτο να αναλάβουν τη διοίκησή του και να φορέσουν ζουρλομανδύα στους υγιείς, στους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Πηγές της παρακμής ο βαθύς ανορθολογισμός, η βιαιότητα, το μίσος και ο φθόνος, που χαρακτηρίζουν τον ολοκληρωτισμό του μαρξισμού, της ψευτοθρησκείας χωρίς Θεό. Η σύγχρονη και εξίσου φασίζουσα μετεξέλιξή του, ο πολιτισμός μαρξισμός, είναι μια ολομέτωπη επίθεση στην κοινή λογική, στην κανονικότατα, στην οικογένεια, στο Εθνος, στην παράδοση, στο αξίας πλαίσιο της υγιούς κοινωνίας. Εχουν κυριολεκτικά σηκωθεί τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι, με μια πρωτοφανή και άκρως χυδαία επιθετικότητα. Τεράστια η ευθύνη του αληθινού Κέντρου της Ιστορίας, που ουδεμία σχέση έχει με τον πολτό του εφευρήματος του «μεσαίου χώρου» και της Δεξιάς, των δύο συγγενών, με ελάχιστες διαφορές πια εκφάνσεων του χώρου των εθνικών και αστικών αξιών.

Οι νοικοκύρηδες, οι συντηρητικοί, οι πατριώτες, οι οικογενειακές, οι στυλοβάτες και η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας υποχώρησαν μετά τη μεταπολίτευση, μπροστά στον εσμό του κόκκινου ολοκληρωτισμού, που γκραμσικά κατέλαβε και μόλυνε όλους τους χώρους παραγωγής δημόσιου λόγου και έφερε όλο τον παραλογισμό του ανορθολογισμού και ολοκληρωτισμού της μεταλλαγμένης αριστεράς στον σβέρκο της κοινωνίας.

Τα πράγματα σήμερα είναι πλέον επικίνδυνα. Η θρασύτητα με την οποία αυτοί οι Απόστολοι του Μαρασμού επιτίθενται με μίσος στην Ελλάδα, χτυπώντας όλους τους θεσμούς και τις αξίες της, καθαρίζοντας και συκοφαντώντας οποιονδήποτε αντιδρά, προκαλεί οργή, που θα οδηγήσει στην έκρηξη. Η πλειοψηφία πλέον καταπιέζεται από οργανωμένες μειοψηφίες.

Χρόνος, χρήμα και θεσμοί, αντί να αφιερωθούν στην αντιμετώπιση των κρίσιμων προβλημάτων της χώρας, την υπογεννητικότητα, την τουρκική επιθετικότητα και τη δημιουργία πανίσχυρης δύναμης αποτροπής, την εγκληματικότητα των ψευτοευπαθών, τη λαθρομεταναστευτική εισβολή, την εφαρμογή αληθινής ελευθερίας στην οικονομία, ξοδεύονται για να επιβληθεί στην κοινωνία το κατακάθι της.

Οσες διαφορές κι αν έχουμε μεταξύ μας, όσοι ενστερνιζόμαστε τις εθνικές και αστικές δημοκρατικές αξίες οφείλουμε να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να σφίξουμε τις γροθιές μας και να ενεργήσουμε αποφασιστικά, συντρίβοντας τους Αποστόλους του Μαρασμού. Πρέπει να θυμίσουμε αποφασιστικά πως είμαστε η σπορά των νικητών του 1945 και 1949.

Συντρίψαμε και τους δύο ολοκληρωτισμούς, διασώσαμε την ακεραιότητα της Πατρίδας και δεν θα αφήσουμε στον 21ο Αιώνα να τη σαπίσουν από μέσα οι μεταλλάξεις του κόκκινου ολοκληρωτισμού.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης,
Δικηγόρος, Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Αντιπρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,
www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

MasterChef: Η εμμονή του Γιάννη με τον Λευτέρη δεν έπεισε τον αρχηγό του…

Η δοκιμασία που είχαν να βγάλουν εις πέρας οι παίκτες του MasterChef είχε γλυκιά γεύση αφού κλήθηκαν να παρασκευάσουν...

More Articles Like This