Χαβούζα Βρυξελλών και Στρασβούργου

Must Read

Tο Eυρωπαϊκό Κοινοβούλιο απέρριψε πριν από τρεις ημέρες πρόταση να εντάξει στην ημερήσια διάταξή του συζήτηση για την κατάσταση των διωκόμενων Xριστιανικών κοινοτήτων στην Aλγερία και εν γένει στον κόσμο, γιατί η πρόταση προερχόταν από την ομάδα ID (IDENTITY AND DEMOCRACY), δηλαδή την ευρωομάδα Λεπέν, Σαλβίνι κ.λπ. της λαϊκής πατριωτικής Δεξιάς, στην οποία ανήκει και η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Αντιθέτως, ενέκρινε να γίνει συζήτηση για την κατάσταση των… ΛOΑTKI στην Oυγκάντα! Τα ανωτέρω έγιναν με ψηφοφορία δι’ ανατάσεως της χειρός και όχι ονομαστική, ώστε να δούμε τι έπραξαν οι Έλληνες ευρωβουλευτές.

Ο κορμός πάντως της ιδιότητας αποτελείτο από τους σοσιαλιστές, την αριστερά και τις γνωστές παραφυάδες τους. Το ΕΛΚ δεν υπερψήφισε τη σουρεαλιστική καψούρα για τους Ουγκαντέζους ΛΟΑΤΚΙ, όμως συνέδραμε στην απόρριψη του αιτήματος του ID για να ασχοληθεί η ευρωπαϊκή μετασοβιετία με τη Γενοκτονία και τις πάσης φύσεως διώξεις των Χριστιανών στην Αφρική και την Ασία. Είπαμε, αν είσαι κοκκινόκωλη σπάνια μαϊμού, αμφιφυλόφιλος κουτσός λαγός, φοράς μαντίλα, φέρνεις τη γυναίκα και κόβεις κεφάλια, κινδυνεύουσα χελώνα, παράξενος, παρδαλός, εξωτικός, τότε θα βρεις φράγκα, συμπόνια, ολόκληρους θεσμούς φτιαγμένους για σένα και τρεις μεραρχίες βουλιμικών ΜΚΟ να σε περιμένουν να σε επιβάλουν, να σε «εντάξουν», διασπείροντας την παρουσία σου σε πόλεις και χωριά.

Θα σου βρουν σπίτι, θα σου εξασφαλίσουν ιατρική περίθαλψη, χρήμα, θα τεντώνουν στο κρεβάτι του Προκρούστη την κοινωνία και θα την πετσοκόψουν. Κι όποιος αντιλέξει, του έχουν ήδη έτοιμη την ταμπέλα του φασίστα και του ρατσιστή. Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν υπάρχει άλλη. Ακριβή στα πίτουρα και φτηνή στο αλεύρι.Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εχθρός των αληθινών ευρωπαϊκών αξιών από τη σημερινή αντιχριστιανική Ευρώπη.

Χιλιετίες ευρωπαϊκού πολιτισμού, η χριστιανική ταυτότητα της ηπείρου μας, είναι ψιλά γράμματα για την κυρία Ούρσουλα, τον αυθάδη Μαργαρίτη, ανθύπατο των αφεντικών του και το μιντιακό σύστημα που σήμερα στην Ελλάδα προμοτάρει την τουρκική προπαγάνδα και τα ανύπαρκτα δικαιώματα των παράνομων να είναι πιο «όσοι» από τους νόμιμους κατοίκους της χώρας.

Η σημερινή Ε.Ε. βλάπτει σοβαρά την Ευρώπη, την Ελλάδα και τις κοινές αξίες μας, τα στοιχεία που απαρτίζουν την κοινή μας ταυτότητα. Η άλωση της Ευρώπης χρηματοδοτείται από την ίδια την Ε.Ε. και των Οργανισμό Πληρωμένων Εθνών.

Ο Χριστιανισμός και δη για εμάς η Ορθοδοξία είναι συστατικό χωρίς το οποίο δεν υπάρχουμε, είναι το τείχος που μας προστατεύει από τον εξισλαμισμό και την τουρκοποίηση. Είναι βασικός παράγων, έκανε την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ωκεανία τα πιο πολιτισμένα μέρη να ζει κανείς.

Η «πολυπολιτισμική» κοινωνία που ευαγγελίζονται τα όργανα του Σόρος και οι πολιτικοί υπάλληλοί του, μαζί με τους χρήσιμους ηλιθίους, που καμώνονται τους Φιλελεύθερους, είναι μια αποδεδειγμένη αποτυχία. Ένα άθροισμα παράλληλων κοινωνιών, γη υπό γκέτο, αλληλοσυγκρουόμενων, εκ των οποίων ξέρετε ποιο είναι το πιο φανατικό, επεκτατικό κι επικίνδυνο.

Η άμυνα των Εθνών και η συνεργασία τους για τη διασφάλιση της ταυτότητάς τους, της αληθινής δημοκρατίας και της ελευθερίας τους είναι βασικό πολιτικό καθήκον κάθε Έλληνα, κάθε αληθινού Ευρωπαίου.

Πρώτος εχθρός το κράτος-συμμορία, ο ατιμώρητος Γενοκτόνος, και πλάι του, άλλος εχθρός, η θλιβερή αριστερίζουσα γραφειοκρατία των χρυσοκάνθαρων της Ε.Ε., που είναι ικανοί για κάθε κακό, κάθε ιστορική, κοινωνική και οικονομική στρέβλωση.

Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν τολμά να αμφισβητήσει τη βλαπτική για τα συμφέροντά μας πολιτική των Βρυξελλών. Τα τακούνια και τα νύρρτια του παρενδυτικού Καζαβούμπου είναι σημαντικότερα από τα διωκόμενα αδέρφια μας και τη συνεχιζόμενη σφαγή και συρρίκνωση των κοινοτήτων τους.

Σε αυτό τον αγώνα η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι πρωτοπόρα. Αντιθέτως, μένει σιωπηλή μπροστά στους εχθρούς της, εγκαταλείπει ολοένα και περισσότερο τις αξίες της και προτάσσει ξένα συμφέροντα στα εθνικά. Και ξέρετε τι έλεγε ο Καποδίστριας για τον φιλήκοο των ξένων…

*Δικηγόρος – πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This