Τι προσβάλλει το εθνόσημο

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, όταν αναφέρθηκε στις ενταξιακές διαδικασίες Αλβανίας και Σκοπίων στην Ε.Ε., είπε ότι «θα είναι προς όφελος της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή η είσοδός τους στην Ε.Ε.» και σημείωσε πως «δεν θα προσβάλω το εθνόσημό μας, έστω κι αν κάποιοι άλλοι έβαλαν την υπογραφή τους». Η «δημοκρατία» σε άρθρο της σχολίασε ότι ο Μητσοτάκης εννοούσε «ότι δεν θα καταργήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών» και πως η δήλωσή του ήταν «αψυχολόγητη και παντελώς άστοχη».

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ωραιότατο να μπουν στην Ε.Ε. δύο χώρες που κάνουν «μπαμ» από χιλιόμετρα πως θα ψηφίζουν ό,τι τους πει η Τουρκία. Πάρα πολύ ωραίο να επιτρέπουμε να μπουν στην Ε.Ε. δύο χώρες που παραβιάζουν ανθρώπινα δικαιώματα και έχουν ιστορικές, οικονομικές, πολιτικές και εδαφικές αξιώσεις σε βάρος της Ελλάδας. Είναι καταπληκτικό που οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί μάς έχουν βρει μπόσικους και ξέρουν από χέρι ότι, όση φάπα κι αν ρίξουν στην ελληνική «ηγεσία», εκείνη δεν θα αντιδράσει και θα τους παρακαλεί για έλεος.

Οι μεν Σκοπιανοί υπογράφουν ό,τι να ‘ναι, αλλά ένα πράγμα είχαν και έχουν κατά νου: να κλέψουν Ιστορία, πολιτισμό και όνομα που δεν έχουν. Το κρατίδιο βορείως της Μακεδονίας μπορεί να υπαναχωρήσει ή να αποχωρήσει από την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και οι αχαρακτήριστοι δικοί μας θα το… παρακαλούν να αρκεστεί σε όσα έκλεψε μέσω αυτής της συμφωνίας και να μη ζητήσει περισσότερα.

Οι δε Αλβανοί, που δολοφονούν εν ψυχρώ Βορειοηπειρώτες, σαν τον ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα, κλέβουν το βιος των Ελλήνων της εθνικής μας μειονότητας, γκρεμίζουν τα σπίτια τους, ανακινούν διαρκώς το ανύπαρκτο θέμα της «Τσαμουριάς» και θέλουν να φτάσουν τα σύνορα κάτω από τα Ιωάννινα, είναι τάχα για… Ε.Ε. Κι εμείς θα προσβάλουμε -λέει- το εθνόσημο, αν δεν κλείσουμε την ευρωπαϊκή πόρτα κατάμουτρα στους Σκοπιανούς!

Αλήθεια, στα σοβαρά τα λένε όλα τούτα ή μας κογιονάρουνε, τζόγιες μου;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάνει πίσω ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης για πάρκα στο Αιγαίο και Κοσσυφοπέδιο

Διαβάστε στην «Εστία»: «Δεν έχουν χωροθετηθεί, δεν συνδέονται με άσκηση κυριαρχίας – κυριαρχικών δικαιωμάτων, είναι… περιβαλλοντικό ζήτημα» - Απόπειρα...

More Articles Like This