Τα πολιτικά λουμπεναριά διαγράφουν την Ιστορία

Πολιτική λουμπενοποίηση είναι η απέχθεια και η περιφρόνηση της ιστορικότητας,η προσωπική ζηλοφθονία των ιστορικών προσώπων, η απαξίωση των πολιτικών αντιπάλων, η αμετροέπεια και η αλαζονεία και κυρίως η ύβρις προς τον θάνατο

Must Read

Η απόφαση της κυβέρνησης της Ν.Δ. να στερήσει από τον τελευταίο βασιλιά της Ελλάδος το δικαίωμα της τιμητικής ταφής, εκτός του ότι αποτελεί πράξη υψίστης απαξίωσης στην ιστορική περίοδο που πολλαπλασίασε την εδαφική έκταση της Ελλάδος, αναδεικνύει τη βαθιά ριζωμένη ηθική λουμπενοποίηση, την αλαζονεία, τη μικροπρέπεια και τον πολιτικό αυτισμό των πολιτικών δυνάμεων στην Ελλάδα.

Όπως αποδεικνύει η ασέβεια προς τον νεκρό, είναι αδύνατον να αποβληθεί ατομικά και συλλογικά η πολιτική λουμπενοποίηση, ανεξαρτήτως ισχύος, οικονομικής και κοινωνικής θέσης. Η άρνηση της κρατικής μεταθανάτιας συμβολικής τιμής στον Κωνσταντίνο τον Β’, ένα ιστορικό  πρόσωπο, για ακόμη μία φορά αποδεικνύει ότι η αστικοποίηση  είναι μία εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία, που απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα και ολοκληρώνεται μέσα από την εξελικτική διαδικασία πολλών γενεών.

Πολιτική λουμπενοποίηση είναι η απέχθεια και η περιφρόνηση της ιστορικότητας, η προσωπική  ζηλοφθονία των ιστορικών προσώπων, η απαξίωση των πολιτικών αντιπάλων, η αμετροέπεια και η αλαζονεία και κυρίως η ύβρις προς τον θάνατο. Ο στόχος του ελληνικού πολιτικού κόσμου, που ανήκει στις «προοδευτικές» και «εκσυγχρονιστικές» δυνάμεις των επαγγελματιών και ερασιτεχνών κλεφτών, κατά δήλωσή τους, είναι η πολιτική, οικονομική, ιδεολογική και πολιτιστική αφομοίωση της Ελλάδας στην Ευρώπη. Αν προς στιγμή προσπεράσουμε την τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας, καθώς και τα ελληνικά οικονομικά σκάνδαλα, που αποδεικνύουν την αποτυχία του εξευρωπαϊσμού, η στάση της εξουσίας στον Κωνσταντίνο τον Β’  ακόμα και μετά τον θάνατό του αναδεικνύει την αγωνιώδη προσπάθεια αφομοίωσης των πολιτικών λούμπεν στον ευρωπαϊκό χώρο μέσω της απαξίωσης της Ιστορίας.

Εις μάτην όμως αγωνίζονται να γίνουν δεκτά στα ευρωπαϊκά πολιτικά σαλόνια ως ισότιμα μέλη τα αθηναϊκά λούμπεν. Λόγω των συμπλεγμάτων κατωτερότητας που τα διακατέχει έναντι των Ευρωπαίων, σε αντίθεση με τους Ευρωπαίους τα ελληνικά πολιτικά λούμπεν λανθασμένα θεωρούν ότι θα πρέπει να διαγράψουν την Ιστορία. Η καλλιέργεια της «δήθεν» κουλτούρας καθώς και η εθνική και ιστορική απαξίωση πάντα σχετίζονται με τη συρρίκνωση των πολιτιστικών, ηθικών και κοινωνικών αξιών ενός έθνους.

Οι πολιτικοί μέσω της παιδείας, της ιστορικής λήθης και της νεοταξικής προπαγάνδας επιδιώκουν να μετασχηματίσουν τους Έλληνες σε μία άβουλη συμπλεγματική μάζα και συνεπώς δεν είναι τυχαίο ότι η χώρα συρρικνώνεται γεωγραφικά (Κύπρος, Ιμια, Αιγαίο). Οι Ελληνες διαχρονικά, με εξαίρεση το μεταπολιτευτικό πολιτικό λουμπεναριό, πάντα τιμούσαν τους αντιπάλους τους και σέβονταν την Ιστορία και την ιερότητα του θανάτου. Οι κοσμοπολίτες και οι αληθινοί άρχοντες, σε όποια θέση και χώρα βρίσκονται, δεν θα νιώσουν ποτέ μειονεκτικά για την πατρίδα και την Ιστορία της. Η απόφαση των πολιτικών λούμπεν των Αθηνών να απαξιώσουν και να περιφρονήσουν ένα ιστορικό πρόσωπο έχει προκαλέσει όχι μόνο τη χλεύη, αλλά και την μήνιν των Ευρωπαίων που με αφορμή το γεγονός της ταφής έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται το μέγεθος της μικρότητας, της αμετροέπειας και της αλαζονείας που ευδοκιμούν στην Ελλάδα.

Αυτό που θα αντικρίσουν οι ξένοι επισκέπτες στο Τατόϊ αποτελεί την απόδειξη και την εικόνα της ηθικής, κοινωνικής, πολιτικής και πολιτισμικής κατάντιας και του ξεπεσμού της χώρας. Ο πρώην παράδεισος του εθνικού δρυμού της Πάρνηθας και ο γειτονικός αστικός χώρος έχουν μετατραπεί σε δαντική κόλαση. Παντού σκουπίδια, καμένα δέντρα, νέκρα και θάνατος επειδή τα «άριστα» πολιτικά λούμπεν της Ν.Δ. διακατέχονται από τέτοια ανικανότητα, ώστε δεν ήταν δυνατόν να διαπεράσει τον άριστο εγκέφαλό τους η σκέψη της τοποθέτησης ενός πυροσβεστικού αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της Δεκέλειας, που απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από τα κτήματα του Τατοΐου, ώστε να αποφευχθεί το ολοκαύτωμα σε συνθήκες πλήρους άπνοιας. Τα πολιτικά λούμπεν των Αθηνών και της Ν.Δ. για ακόμη μία φορά μίκρυναν την ψυχή της Ελλάδας. Η ηθική, πνευματική, οικονομική και γεωγραφική έκπτωση της χώρας δεν είναι τυχαία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Καμπανάκι» Τσατραφύλλια για Θεσσαλία: Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει βροχή που πέφτει σε τρεις μήνες

Με τον καιρό να αλλάζει απότομα για μια ακόμη φορά, οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν τους πολίτες να λάβουν τα μέτρα...

More Articles Like This