Αντισυνταγματική η «ρύθμιση Κασιδιάρη»

Must Read

Ό,τι συμφέρει το κόμμα δεν συμφέρει κατ’ ανάγκην την Πατρίδα.

Όταν τέθηκε το θέμα της απλής αναλογικής, ήμασταν οι μόνοι που τοποθετηθήκαμε κατά, διότι, μπορεί τα μικρότερα κόμματα να ωφελούνται, όμως βλάπτεται η Ελλάδα και τα κόμματα οφείλουν να υπάρχουν υπέρ της Ελλάδας, και όχι το αντίθετο. Στο θέμα της δράσης της Χ.Α. είχαμε πάρει ξεκάθαρη θέση. Το μονοπώλιο της βίας στη Δημοκρατική Πολιτεία ανήκει αποκλειστικά στα όργανα του κράτους, όταν εφαρμόζουν τους νόμους. Ουδείς δικαιούται να χρησιμοποιεί οποιουδήποτε είδους βία για να επιβάλλει πολιτικές ιδέες και θέσεις. Αυτό όμως δεν είναι μονόπαντο. Δεν υπάρχουν κακά εθνικοσοσιαλιστικά μαχαίρια και «καλά» στειλιάρια του ΠΑΜΕ, «καλές»συριζαίικες μολότοφ ή «καλά» πιστόλια και «καλές» βόμβες ακροαριστερών τρομοκρατών, τους οποίους μετά υπερασπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και οι παραφυάδες του. Το αίμα του Φύσσα δεν ζυγίζει περισσότερο στην πλάστιγγα της Δικαιοσύνης από το αίμα του Φουντούλη και του Καπελώνη, ενώ αποτελεί όνειδος για τη δημόσια τάξη και τη Δικαιοσύνη ή μη διαλεύκανση της δολοφονίας τους, όπως και ότι οι εμπρηστές δολοφόνοι της Marfin τώρα μπορεί να πίνουν το καφεδάκι τους ρεμβάζοντας.

Εμείς στην ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είμαστε Πατριώτες, Φιλελεύθεροι και Μεταρρυθμιστές, και δεν κάνουμε το Σύνταγμα και τους Νόμους λάστιχο,κατά πώς θα βόλευε μπακάλικα το στενό μικροκομματικό συμφέρον μας, να κλέψουμε τη νίκη σε ένα στημένο παιχνίδι, με παραβίαση της νομιμότητας και βασικών δικαιωμάτων.

Το συνταγματικό και εν γένει νομοθετικό πλαίσιο στη Δημοκρατία μας είναι σαφές. Δεν μπορείς να επιβάλλεις σε οποιονδήποτε πολίτη, κόκκινο, μαύρο, μπλε, πράσινο, εμπριμέ, αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων χωρίς αμετάκλητη ποινική καταδίκη. Εν προκειμένω, η υπόθεση της ΧΑ, μετά και τον εξευτελισμό του τεκμηρίου αθωότητας των κατηγορουμένων με τα καμώματα μέσα και έξω από την αίθουσα πρωτοδίκως δεν έχει καν τελεσιδικήσει, είναι σε εξέλιξη η κατ’ έφεσιν δίκη και με τον ρυθμό δικασίμων ανά μήνα, δεν πρόκειται να τελειώσει ούτε σε σαράντα τέρμινα. Επομένως, τέτοια ρύθμιση θα είναι παράνομη και αντισυνταγματική. Εάν σκεφτόμασταν κουτοπόνηρα και μικροκομματικά, θα σιωπούσαμε προσδοκώντας εκλογικά οφέλη. Η στοιχειώδης όμως πολιτική ακεραιότητα επιβάλλει να είμαστε ξεκάθαροι και δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε τέτοια παράνομη απαγόρευση.

Οι κανόνες θα πρέπει να είναι οι ίδιοι για όλους. Το ΚΚΕ, που ευαγγελίζεται επιβολή διά της βίας «δικτατορίας του προλεταριάτου» και άλλα αρκούντως ολοκληρωτικά και αριστερόστροφα φασιστικά, γιατί συμμετέχει στις εκλογές;

Το ΠΑΜΕ, που βγαίνει με τα φτυαρόξυλα που παριστάνουν τις σημαίες με ένα κόκκινο πανάκι επάνω και μετά τα χρησιμοποιούν κατά αστυνομικών και πολιτικών αντιπάλων οι φοιτητικές αριστερές παρατάξεις και οι τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ σε πορείες και συγκεντρώσεις και στα ΑΕΙ, τι είδους «τάγματα» είναι; Από τα καλά, τα προοδευτικά; Οι εκατοντάδες Αστυνομικοί που έχουν τραυματιστεί και νοσηλευτεί από ποιων τη δράση το έπαθαν; Ούτε από χρυσαυγίτες ούτε από ρακούν.

Ποια κόμματα έχουν πίσω τους οι δράστες; Κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές, ενώ στο καταστατικό τους ή και στα προγράμματά τους, στις δηλώσεις και τις πράξεις τους κυριαρχεί ο αριστερόστροφος φασισμός, συχνά από κάποιους από αυτούς με θέσεις ταυτισμένες με τα τουρκικά συμφέροντα, τους δουλεμπόρους διακινητές, τους κακοποιούς, τους
τρομοκράτες, τους βάνδαλους. Οπου εχθρός της Ελλάδας και της πλειονότητας του λαού, αγκαλιά μαζί του οι Απόστολοι του Μαρασμού, που καμώνονται τους προοδευτικούς.

Και θα σας το πω ωμά: η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι κατά μια τέτοιας ρύθμισης, για λόγους συνταγματικής νομιμότητας και στοιχειώδους πολιτικής ακεραιότητας, όμως ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ είναι κατά όχι διότι τρέχει η δημοκρατία από τα μηδενιστικά και ολοκληρωτικά μπατζάκια τους, αλλά διότι έχουν χεσμένη τη φωλιά τους και φοβούνται μην έρθει η ώρα τους. Είναι σοφή η λαϊκή ρήση «να προσέχεις τι εύχεσαι» και το ξέρουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ για ομιλία Μητσοτάκη: Το πιο σύντομο ανέκδοτο της μεταπολίτευσης το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο»!

«Παραδέχτηκε και επισήμως για πρώτη φορά το μπάζωμα, αλλά μας είπε ότι έγινε για καλό σκοπό» τονίζει, μεταξύ άλλων,...

More Articles Like This