Η θεία Δόμνα ξέρει

Must Read

Οφείλω, συμπολίτες μου, να ζητήσω συγγνώμη από τους πολυπληθείς (λέμε τώρα) αναγνώστες μου, διότι τους παραπληροφόρησα.

Επίσης, συγγνώμη μέσα απ’ τα βάθη της καρδιάς μου, που έλεγε και μια ψυχή, από την υφ. Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, διότι πολλάκις την κατηγόρησα -αδίκως όπως αποδεικνύεται- ότι δεν γνωρίζει. Μωρ’ τι μας λέτε; Η κυρία Δόμνα όχι μόνο γνωρίζει, αλλά και μαρτυράει μια χαρά. Ένας νέος Αρτέμης Μάτσας.

Ετσι η μαρτυριάρα υφυπουργός, χαμογελώντας αυτάρεσκα, αποκάλυψε μέσα στον ναό της δημοκρατίας σε ποιο σχολείο πηγαίνει η 12χρονη μικρούλα, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, στον Κολωνό. Πάνε τα προσωπικά δεδομένα, πάνε όλα. Ολα είναι ατμός, κατά τον Θρασύβουλα (Θ. Βέγγος).

Φωνάζει η «δημοκρατία»: «Να παραιτηθεί!» Καλά τώρα… Εγώ όμως σκέπτομαι, εκεί που κάνουμε εισαγωγή ξένων ποδοσφαιριστών, δεν κοιτάμε μπας και κάνουμε μεταγραφή και κανενός Βέλγου ξέρετε τι; Και κάτι ακόμα. Από τους 200 τόσους εμπλεκομένους στο κύκλωμα της μαστροπείας του Κολωνού έχουμε μάθει μόνο τους έξι. Οι υπόλοιποι; Μήπως τους ξέρει η κυρίαα Δόμνα και δεν μας τους λέει;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ασθενής στο Εφετείο, «ταύρος» στο γήπεδο

Μπορεί ο Αλέξης Κούγιας να μην έχει χάσει τα τελευταία 24ωρα κανέναν αγώνα του Ολυμπιακού, αλλά την ίδια ώρα...

More Articles Like This