Πρώτη φορά Αριστερά

Γιατί κυβερνάει ο Μητσοτάκης; Επειδή έχει αντίπαλο τον Τσίπρα!

Must Read

Σαν σήμερα το 2015 το εκλογικό σώμα έδωσε το 36,34% των ψήφων και 149 έδρες σε ένα κόμμα της Ακρας Αριστεράς, τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα αποτελέσματα της επιλογής του ήταν τα αναμενόμενα: Οχι μόνο δεν καταργήθηκαν τα κερατόσημα στα ακίνητα και τα Μνημόνια («μʼ έναν νόμο κι ένα άρθρο», όπως έταζε ο Τσίπρας), αλλά μας φερμάρισαν ακόμα ένα Μνημόνιο για να έχουμε να θυμόμαστε την «έφοδο στον ουρανό» του απίθανου κυβερνητικού θιάσου, ο οποίος διασκέδασε όλον τον πλανήτη (πλην Ελλάδος) με τα καμώματά του.

Ο Βαρουφάκης σχεδίαζε παράλληλα νομίσματα και έσκαγε μύτη στο αγγλικό πρωθυπουργικό γραφείο (εικόνα 1) φορώντας «ένα παλτό σαν αυτά που φορούσε έμπορος ναρκωτικών στο Μάντσεστερ των αρχών του 1990»*, ενώ ο Λαφαζάνης ονειρευόταν ρεσάλτο στο Νομισματοκοπείο για να κόψουμε… μονέδες (ενώ στην πραγματικότητα την ίδια περίοδο κόβαμε όλοι μαζί το λαρύγγι της πατρίδας). Οι τράπεζες έκλεισαν, επιβλήθηκαν κάπιταλ κοντρόλ, οι γέροντες λιποθυμούσαν μπροστά από τα ΑΤΜ (φωτό 2) και τα λεφούσια των λαθρομεταναστών αρίβαραν κατά χιλιάδες στις ελληνικές ακτές.

Ο Τσίπρας, έχοντας έναν επίμονο επιχείλιο έρπη και την αυταπάτη ότι θα ξεφύγει από τον μεγαλύτερο εχθρό του, την ογκώδη αδαημοσύνη του για την πολιτική και τους διεθνείς συσχετισμούς, πήγε να ρίξει την μπάλα στην εξέδρα, κάνοντας δημοψήφισμα ακριβώς για να πράξει το αντίθετο απʼ αυτό που του υπεδείχθη από τον ελληνικό λαό. Και στο φινάλε, επειδή μία φορά Αριστερά μάς φάνηκε λίγη, πολύ λίγη, προτιμήθηκε ξανά ο Αλέξης Τσίπρας, για να πασάρει την Ιστορία της Μακεδονίας, το όνομά της και τα πολιτισμικά προικιά της στους Σλάβους των Σκοπίων. Εκείνος πήρε ως αντίτιμο μια γραβάτα από τον Ζάεφ (φωτό 3) και εμείς λάβαμε κάτι που είναι πολύ σόκιν για να γραφτεί.

’Ô„Ò·ˆfi ÙÁÚ Ûıψ˘Ìfl·Ú „È· ÙÁÌ ÔÌÔÏ·Ûfl· ÙÁÚ √ƒÃ ·¸ ÙÔıÚ ’ÔıÒ„Ô˝Ú ≈Ó˘ÙÂÒÈÍ˛Ì ÙÁÚ ≈Î΋‰·Ú Í·È ÙÁÚ √ƒÃ, ÕflÍÔ  ÔÙÊÈ‹ Í·È ÕÈÍÔ΋ ÕÙÈÏÈÙÒ¸ˆ Í·È ÙÔÌ ≈ȉÈ͸ ƒÈ·ÏÂÛÔη‚ÁÙfi ÙÔı œ«≈, ËËÈÔı ÕflÏÈÙÚ, ÙÁÌ  ıÒÈ·Ífi 17 …ÔıÌflÔı 2018.
(EUROKINISSI/√…Ÿ—√œ”  œÕ‘¡—…Õ«”)

Κι απορούμε γιατί κυβερνάει ο Μητσοτάκης… Διότι έχει απέναντί του τον Τσίπρα και την Ακρα Αριστερά. Γι’ αυτό κυβερνάει. Κι αν ήταν στοιχειωδώς επαρκής ο Μητσοτάκης, δεν θα είχε 6% και 7% διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά 36%…

*Ετσι ανέφερε σε άρθρο της στη στήλη μόδας της βρετανικής εφημερίδας «The Guardian» η Imogen Fox, στις 2 Φεβρουαρίου 2015.

Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: https://www.theguardian.com/fashion/fashion-blog/2015/feb/02/greek-finance-minister-yanis-varoufakis-on-how-not-to-dress-for-a-meeting

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε μπλόκο σε συγκεντρώσεις οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

Ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι και για λόγους ασφαλείας

More Articles Like This