20/5/2022

Σπυράκη, το μαντίλι σου…

Δημοσίευση:

Είναι όχι μόνον δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση των τοπικών κοινωνιών και κάθε πολίτη ξεχωριστά να υπερασπίζονται την κοινωνική συνοχή, να αποτρέπουν την οργανωμένη και επιδοτούμενη εθνολογική αλλοίωση της Πατρίδας.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Το προβλέπουν το Σύνταγμα και οι νόμοι μας, τα οποία συνεχίζει να καταλύει, δυστυχώς, και η σημερινή κυβέρνηση, παραβιάζοντας στο Μεταναστευτικό, πλην της νομιμότητας, και τις προεκλογικές δεσμεύσεις της, που τείνουν πια στην Ελλάδα μετά τις εκλογές να γίνονται εθιμικά σφουγγαρόπανο.

Αδειάζει η Μόρια, στέλνονται στην ενδοχώρα και μετά ξαναγεμίζει. Ούτε μία βάρκα δεν εμποδίζεται. Η δε Frontex δεν είναι μηχανισμός αποτροπής αλλά υποδοχής των παρανόμων που στέλνει απολύτως ελεγχόμενα και με κέρδος το κράτος-συμμορία του Ερντογάν.

Η αιτία για τη στάση της κυβέρνησης δεν είναι πως ο Μητσοτάκης είναι «πράκτορας» του Σόρος, αν και έχει στο περιβάλλον του διάφορους/ες με κολεγιές και δεσμούς με αυτό το ραμολιμέντο του μηδενισμού και της κερδοσκοπίας. Ο Μητσοτάκης, όπως όλοι μας, είναι σίγουρα «πράκτορας» των πεποιθήσεών του και, σύμφωνα με αυτές, «τη σέβεται την Αριστερά για τους αγώνες της», λέει «ναι» σε κάθε γλώσσα που ξέρει στη Μέρκελ και την Ούρσουλα, διότι θέλει λάδι τα νερά με τους δανειστές. Τρέμει δε μην τον πιάσουν στο στόμα τους ο ΔΟΜ (Διεθνής Οργανισμός Μάσας – Δουλεμπόρων), οι ΜΚΟτζήδες, οι Αλληλέγγυοι και το δίκτυο των ΜΜΕ σε Ελλάδα και Ευρώπη, που αστυνομεύουν λαούς και κυβερνήσεις για την τήρηση της «πολιτικής ορθότητας» και της πορείας προς το παγόβουνο της ισλαμοποίησης και του κοινωνικού πολέμου από τη δημιουργία παράλληλων κοινωνιών-γκέτο με αναφομοίωτους μουσουλμάνους παντού.

Οι κάτοικοι των Βρασνών υπερασπίζονται τα αυτονόητα και το ίδιο θα γίνει κι αλλού με μαθηματική βεβαιότητα με τη συνέχιση της κατάλυσης του Συντάγματος και με το να γινόμαστε «χρήσιμοι ηλίθιοι» του Ερντογάν, των φανατικών ισλαμιστών και των δουλεμπόρων. Θυμίζω: Κανένα διεθνές δίκαιο ή συμφωνία δεν μπορεί να επιβάλει τον εθνικό αυτοχειριασμό.

Κάποιος πρέπει να πει στον Κυριάκο πως το ονόρε του, μετά την καλή επίδοση στην οικονομία και τη διάψευση όσων τον λοιδορούσαν, θα υποστεί τη νίλα της αρκούδας, και μάλιστα βραχυπρόθεσμα, από τις δραματικές συνέπειες του ανεπιθύμητου από τον λαό εποικισμού, μέσα από τον οποίο συνθλίβονται και τα δικαιώματα των αληθινών προσφύγων που στερούνται πόρων και προστασίας που αναλώνονται για παρανόμους, οι οποίοι δεν ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, δεν προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες, δεν διώκονται για πολιτικές, θρησκευτικές πεποιθήσεις, την εθνική ή τη σεξουαλική τους ταυτότητα ή ό,τι άλλο.

Με τον κατευθυνόμενο από τον Ερντογάν και επιδοτούμενο από την Ε.Ε., το σύστημα Σόρος και την Υπατη Αρμοστεία εποικισμό συμβαίνει ό,τι και με άλλες εγκληματικές δραστηριότητες, διότι θυμίζω πως η διακίνηση ανθρώπων και η παράνομη είσοδος είναι εγκλήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται από τον νόμο, άλλο που το Κράτος έχει παραιτηθεί και βλέπει σαν αγελάδα τα τρένα να περνάνε. Πέρα λοιπόν από τους πολιτικούς στόχους του Ερντογάν, του Σόρος, των μηδενιστών της Αριστεράς και του διεφθαρμένου ιερατείου της Ε.Ε. και του ΟΗΕ, όπως στην πρέζα και την πορνεία, υπάρχει πολύ χρήμα. ΜΚΟτζήδες, υπάλληλοί τους; «Αλληλέγγυοι» μασαμπουκιάζουν έναν σκασμό λεφτά, δήμοι και περιφέρειες δελεάζονται, πλήθος ανθρώπων που δοκιμάζονται από την κρίση λιγδώνουν το άντερό τους με κάνα μεροκάματο, προμηθεύοντας υλικά, νοικιάζοντας σπίτια που ως χθες ήταν κλειστά. Ετσι διασπάται η κοινωνία, αγοράζονται συνειδήσεις. Οσο λοιπόν πέφτει χρήμα μέσα στη χαβούζα των δουλεμπόρων και των συνεργών τους εθνοαποδομητών, γίνεται μαγνήτης.

Η κυβέρνηση οφείλει να θυμηθεί πως την ψηφίζουν οι Ελληνες και σε αυτούς θα λογοδοτήσει, να γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων της τη δηλητηριώδη αντίδραση των δουλεμπορικών δικτύων του εποικισμού και να εφαρμόσει τους νόμους, να απωθήσει τους παρανόμους στα σύνορα, να τους κόψει κάθε παροχή, να τους φυλακίσει μέχρι την απέλαση και να φυλάξει τις απολύτως απαραίτητες παροχές μόνο για τους λίγους αληθινούς πρόσφυγες. Και, φυσικά, κλείσιμο, αναδρομικό έλεγχο των ΜΚΟ και απέλαση των αλλοδαπών στελεχών τους. Και, επιτέλους, το κράτος να παύσει να εργοδοτούνται εχθροί του, εθνοαποδομητές «τυφεκιοφόροι του εχθρού». Ξέρετε πως στη Σχολή των Ευελπίδων υπάρχουν καθηγητάδες που πάνε και τους λένε πως δεν υπάρχει Εθνος; Στα σχολεία και τα πανεπιστήμια στρατιές από φίδια μηδενιστές. Ιδιωτική εταιρία θα προσλάμβανε και θα κρατούσε υπαλλήλους που θα κήρυτταν εναντίον των συμφερόντων της; Ο ανθελληνισμός δεν είναι απλά μια άλλη, ανεκτή, «άποψη» μέσα στα όργανα του Ελληνικού Κράτους. Μπορούν να τον ευαγγελίζονται όποιοι θέλουν, αλλά όχι να πληρώνονται από τους Ελληνες για να τον διδάσκουν στα παιδιά τους. Ας πάνε στον ιδιωτικό τομέα να φάνε ψωμί, αλλά το Εθνος να παύσει να εργοδοτεί τους εχθρούς του. Η ψυχανωμαλία είναι υπαρκτή αλλά δεν χρειάζεται να προσλαμβάνεται στο Δημόσιο.

Εν τω μεταξύ οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. ψήφισαν υπέρ της ένταξης Σκοπίων και Αλβανίας στην Ε.Ε. Το δε παλτό, η Σπυράκη, όλο Βόρεια Μακεδονία και ξερό ψωμί λέει. Της έμεινε από εκείνο το τυχαίο breakfast με τον Ζάεφ. Σωστά πράττουν οι χρυσοπληρωμένοι εκπρόσωποί μας. Σάμπως οι Αλβανοί σκοτώσανε κανέναν Κατσίφα; Αρπάζουν ελληνικές περιουσίες στη Χειμάρρα; Μήπως σκότωσαν κανέναν Αριστοτέλη Γκούμα επειδή μιλούσε ελληνικά; Εβαλε ο ναρκέμπορος των Τιράνων αντιπρόεδρο στη Βουλή τον πρόεδρο του κόμματος των Τσάμηδων συνεργατών των Γερμανών; Ή μήπως τα Σκόπια ασελγούν κάθε μέρα στην Ιστορία μας και σκουπίζουν τον κώλο τους με τη ΝΟΦίτικη Συμφωνία των Πρεσπών;

Να τους χαίρεστε όσοι τους ψηφίσατε και τώρα κάνετε την πάπια. Πώς το λέγατε; «Για να μη βγει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ»; Πάρτε τώρα δίδυμους αδένες εκ Μαυρομματίου Θηβών. Και κάντε χώρο στο κρεβάτι σας, να ξαπλώσει ανάμεσα κανένας νταβραντισμένος «ευάλωτος» μουσαφίρης, από αυτούς που σκορπίζει η κυβέρνηση σε πόλεις και χωριά, για να το φχαριστηθούμε όλοι και να γίνουμε παρδαλοί και αλληλέγγυοι. Η κομματοσκυλίαση βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα.

*Δικηγόρος – Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναβοσβήνουν φωτάκια στο πιλοτήριο

Στην πολιτική είσαι μόνος σου. Και όσο πλησιάζουμε προς τις αποφάσεις ο πρωθυπουργός, σύμφωνα...

Βουλευτάδες πολυάσχολοι…

Αυτές τις ημέρες βρέθηκα σε κάποιες εκδηλώσεις στην ελληνική περιφέρεια, για την παρουσίαση του...

Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη

Μεγάλο ενθουσιασμό σκόρπισε στα πλήθη η ομιλία του κ. Μητσοτάκη. Ρίγη συγκίνησης για την...

Γιατί χειροκροτούν αι ΗΠΑ

Το αμερικανικό Κογκρέσο είναι σαν νυχτερινό κέντρο, με τη διαφορά ότι ο «τραγουδιστής» πληρώνει...

Αναμνηστικό…

«Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε» τραγούδησε η Δούκισσα. «Μα θες δε θέλεις, θα μου αφήσεις τις...

Σκανδιναβική «ουδετερότης»

Τόση Ιστορία που παράγεται αυτές τις μέρες είναι ολίγον δύσκολο να την καταναλώσουμε! Χαρακτηρίστηκε...

Η λεηλασία συνεχίζεται

Η λεηλασία μετάλλων της χώρας συνεχίζεται. Όλοι ξέρουμε πως η πλειονότητα των κατ' επάγγελμα...

Το ποίημα του Κογκρέσου

Η Μούσα παρακολούθησε την ομιλία Μητσοτάκη, που χαρακτηρίστηκε «ιστορική» πριν καν εκφωνηθεί, και έψαχνε...

Σε λάθος μονοπάτι

Μια πρώτη παρατήρηση στον απόηχο των «επινικίων» για την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο...

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη!

Πολιτικό ταμείο για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες θα κάνουμε...

Φοβήθηκε να πει τη λέξη «Τουρκία»

Προτού ακόμη αρχίσουμε να τσακωνόμαστε για το αν η επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ...

Ανταλλάσσεται πατρίδα με γραβάτα

Δεν κοστίζει ακριβά η Ελλάδα. Μια γραβάτα ως αντίτιμο αρκείΑπό τον Παναγιώτη ΛιάκοΤον...

Ευχέρεια επικοινωνίας με δυσχέρεια στην ουσία

Οι συνομιλίες του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στην Ουάσινγκτον επιβεβαιώνουν τον δυσάρεστο κανόνα -από την...

Εκτίθεται ο κ. Υπουργός

Έχει αντιληφθεί ο κ. Θεοδωρικάκος ότι με τα καμώματά του εξευτελίζει την Ελληνική Αστυνομία...

Γενοκτονία Ποντίων: Από την αναγνώριση στην καταξίωση

Όταν στις 24 Φεβρουαρίου 1994 η ελληνική Βουλή ψήφισε ομόφωνα υπέρ της αναγνώρισης της...

Η Γιαδικιάρογλου και ο Στόλτενμπεργκ

Τον επικό διάλογο από το «Ξύλο» του Σακελλάριου τον θυμάστε; «Εγώ πρόσεχα την Πολυχρονοπούλου,...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έσκασε «βόμβα» από τον Τριανταφυλλόπουλο: Υπόθεση βιασμού με «συνταγή» Μπίκα…

Ανατριχιαστικά πολλές ομοιότητες με την καταγγελία της Γεωργίας Μπίκα...

Καταγγελία: Εγκληματική αισχροκέρδεια της Elpedison

H εταιρία μέσα σε μία εβδομάδα εξέδωσε (πάλι) λογαριασμό για την ίδια περίοδο, διπλασιάζοντας τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Λιώνει στο κρεβάτι του ο Δάκης! Έφτασε να είναι 42 κιλά

«Ο Δάκης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά και, δυστυχώς, έχει...

Νεκρός 38χρονος επιχειρηματίας μέσα στο κατάστημά του στους Αγίους Θεοδώρους

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία των Αγίων Θεοδώρων, μετά την...

Κατερίνα Βελλίδη: «Έσβησε» στα βουβά η «σιδηρά κυρία του Βορρά»

Η ζωή της Κατερίνας Βελλίδη παραπέμπει σε παραμύθι, σε...

Πέθανε ο Βαγγέλης Παπαθανασίου!

Νοσηλευόταν με κορωνοϊό σε νοσοκομείο του Παρισιού

Συνελήφθη καθηγήτρια με την κατηγορία ξυλοδαρμού μαθητή Γυμνασίου

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο 65ο Γυμνάσιο Αθηνών, με...

Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο 27χρονης Τρικαλινής στη Γερμανία

Τραγωδία δίχως τέλος αποτελούν οι ξαφνικοί θάνατοι νέων ανθρώπων,...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ