Αθηναϊκά κοιτάσματα μεθανίου & αμμωνίας

Επί δημαρχίας Μπακογιάννη η πρωτεύουσα τιγκάρει με πρώτες ύλες που παράγουν και αφειδώς προσφέρουν σε όλους αλλοδαποί «επενδυτές»

Must Read

Το πρώτο θετικό σοκ στο ρεπορτάζ προέρχεται από την εικόνα. Ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, που οι κακές γλώσσες λένε πως ψηφίστηκε για ληξιαρχικούς και γονιδιακούς λόγους, ποζάρει δίπλα στην Ακρόπολη. Μάλλον είτε αυτός την έχτισε με προσωπική εργασία είτε την αρχιτεκτόνισε στον ελεύθερο χρόνο του.

Ακολούθως, με δάκρυα στα μάτια οι καλοπερασάκηδες Αθηναίοι διάβασαν στην ιστοσελίδα www.tilestwra.com/ την ακόλουθη χαρμόσυνη είδηση: «Τυχεροί οι Ελληνες: Στις 10 πιο όμορφες πόλεις στον κόσμο η Αθήνα». Τα νέα έχουν ως εξής:

«Η χώρα μας δεν έχει σταματήσει τα τελευταία χρόνια να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Από τον τουρισμό έως σημαντικούς οικονομικούς δείκτες, που μαρτυρούν την τεράστια δυναμική που έχει αναπτύξει η χώρα τα τελευταία χρόνια, οι πρωτιές δεν έχουν τέλος. Τα καλά νέα ήρθαν αυτή τη φορά από το “World of Statistics”, που έθεσε την Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα την πρωτεύουσά της, στην κατάταξη με τις 10 ομορφότερες πόλεις του κόσμου».

Είναι βουνό το δίκιο του άγνωστου Καζακστανού,* που δημιούργησε αυτό το εξαίσιο στατιστικό. Η Αθήνα μας είναι στ’ αλήθεια όμορφη με τις μπούρκες, τα γκράφιτι, τα φέσια, τις πλαστικές καφέ σαγιονάρες των αφροασιατικών πληθυσμών, τις αποικίες με τα χαριτωμένα μικρόβια, βακτήρια, μύκητες και άλλους μικροοργανισμούς που εμπλουτίζουν τις κάποτε ανιαρές και καθαρές επιφάνειες της πόλης. Τώρα είναι και πλούσια.

Η οσμή από την αμμωνία (ούρα) και μεθάνιο (κόπρανα) κυριαρχεί σε τεράστιο κομμάτι της πρωτεύουσας. Εδώ να δεις κοιτάσματα πρώτων υλών, μανίτσα μου, να φτιάξεις κεφάλι από την προσδοκία του κέρδους! Και μια που μιλήσαμε για κέρδη: Οι συμμορίες με τα πιστόλια, τα μαχαίρια και τα κατσαβίδια μηδενίζουν τη γραφειοκρατία και αναδιανέμουν χωρίς καθυστέρηση το εισόδημα των σκληρά φορολογούμενων Ελλήνων προς άλλους πληθυσμούς, που έχουν περισσότερες ανάγκες από εμάς.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στον λογαριασμό του «World of Statistics» στο twitter (εικόνα 2) υπάρχει ως κεντρικό σύνθημα το ακόλουθο: «Υπάρχουν τρία είδη ψεμάτων: ψέματα, αναθεματισμένα ψέματα και στατιστικές». Αυτογνωσία!

*Στον λογαριασμό του «World of Statistics» στο YouTube (εικόνα 3), στην ενότητα των πληροφοριών για το κανάλι, διαβάζουμε ότι η έδρα του βρίσκεται στο… Καζακστάν. Για τέτοια εγκυρότητα μιλάμε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στα «πάνω» της η γρίπη, υποχωρεί ο covid – 4 θάνατοι, 13 διασωληνωμένοι

Αύξηση στους δείκτες της γρίπης και παράλληλα μείωση στον κορωνοϊό σημειώθηκε την εβδομάδα από 18 έως 24 Μαρτίου, σύμφωνα...

More Articles Like This