Ψευτοδιλήμματα με φόντο τις κάλπες!

Να στείλετε στη Βουλή αυτούς που δεν θα σας ντροπιάσουν, δεν θα σας κοροϊδέψουν, δεν σας απογοητεύσουν. Χρειάζονται, επιτέλους, κάποιοι που δεν θα κάνουν πάσες στην αριστερά

Must Read

Ο στρατός των τρολ έχει πιάσει δουλειά. Οι του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν με την ίδια τοξικότητα, φορτωμένοι μίσος και υπονομεύοντας κάθε έννοια εθνικού συμφέροντος, διαλόγου, σεβασμού της αντίθετης άποψης. Είναι τόσο χυδαίο το ύφος, με υβριστικά συνθήματα και έμμεσες απειλές ακόμη και από ατάλαντους ζουμπάδες κωμικούς, που δεν ξέρεις αν πρέπει να απαντήσεις ή απλά να τους πλακώσεις με τη μάνικα και με μπόλικο σαπούνι.

Τα τρολ, επώνυμα και ανώνυμα, της Ν.Δ. έχουν αρχίσει έντονα να διακινούν το γνωστό δίλημμα, διάφορες παραλλαγές του παλαιού «Ή Καραμανλής ή τανκς». Τώρα είναι «Ή Κυριάκος ή χάος», «Ψηφίστε Ν.Δ. για να μην ξαναπέσει η χώρα στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ», «Οποιος δεν ψηφίσει Ν.Δ. και ψηφίσει ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ή άλλα μικρά κόμματα ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ» κ.λπ. Στις επόμενες εκλογές -ας το πιάσουμε από την αρχή- εφαρμόζεται η απλή αναλογική.

Που σημαίνει κανείς, τον Θεό μπάρμπα να έχει, δεν πρόκειται να πάρει αυτοδυναμία, διότι πρέπει να πιάσει 50%. Ακόμη και ο Καραμανλής το 1974 και η πασοκάρα στα ντουζένια της το 1981 δεν το έφτασαν. Εχετε λοιπόν την ευκαιρία να ψηφίσετε με καθαρό μυαλό αυτούς που θεωρείτε άξιους, πατριώτες, φιλελεύθερους και μεταρρυθμιστές. Θα είναι και ένα δυνατό μήνυμα. Ως πότε θα ανέχεστε να σας περνάνε τον χαλκά και να σας σέρνουν από τη μύτη με εκβιασμούς;

Η χώρα χρειάζεται έναν εγγυητή. Μια πολιτική δύναμη που θα κάνει αυτό που δεν έκανε κανένας άλλος: που θα πιέζει πάντοτε για πιο εθνικά, πιο φιλελεύθερα στην οικονομία, για πιο πολλές μεταρρυθμίσεις, για να γίνουμε κανονική χώρα, ισχυρό και σύγχρονο κράτος, αντάξιο του Εθνους μας και της Ιστορίας μας. Η χώρα χρειάζεται έναν πολιτικό οργανισμό που μέσα στη Βουλή θα μιλά τη γλώσσα της αλήθειας, της κοινής λογικής, του υγιούς καθαρού πατριωτισμού.

Υπάρχουν κλόουν, σπιθαμιαίοι πολιτικά και ηθικά που το παίζουν και βασιλικοί και καραμανλικοί και συνωμοσιολόγοι και λίγο Ευρωπαίοι και λίγο εθνικιστές εκ του προχείρου, με τη μορφή του χοίρου. Στην αγωνία τους να διασφαλίσουν παχύ πολιτικό μεροκάματο, γιατί με το κανονικό, τη δουλειά, δεν έχουν σχέση. Κι αυτοί μετά εύκολα ξεπουλιούνται και, αν χρειαστεί, θα γλείψουν και τον ΣΥΡΙΖΑ και θα αφήσουν τον Δραγούμη και θα απαγγέλλουν ποιητή Αυγερινό -«Απόψε, σήμερα και χτες…»- ή τσιτάτα του Τρότσκι.

Πόσοι ακόμη θα κοροϊδέψουν τον κόσμο, θα του πουλήσουν πούρα εθνικοφροσύνη και μετά θα γίνονται «τυφεκιοφόροι του εχθρού», κρατώντας το φανάρι στην αριστερίλα, θα ανοίγουν τα εθνικόφρονα μπούτια τους να περνάνε ανάμεσα στρατιές λαθραίων και θα κάνουν δίκροκα αβγά ενώ υπογράφονται Πρέσπες; Κάποια στιγμή θα πρέπει όλοι να σοβαρευτούμε. Δεν χρειαζόμαστε vigilante, ούτε οπαδούς εχθρικών του Εθνους μας «-ισμών».

Και το επιχείρημα είναι πλέον καταγέλαστο: Ψηφίστε Ν.Δ., που κάνει πολιτικές ΣΥΡΙΖΑ σε πολλά ζητήματα, που ηττήθηκε κατά κράτος στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία, που υποχωρεί ήδη στο με πτυχίο μπαγλαμά ή υποκριτικής στη Σχολή «Μπιμπίλα» να εγγράφεσαι στο τρίτο έτος ΑΕΙ, τη Ν.Δ. που τρέμει να εφαρμόσει τους νόμους που ψήφισε η ίδια, π.χ. για τις διαδηλώσεις, που έφερε ήδη έντυπα «γονέας 1» και «γονέας 2», που δεν τολμά να σπάσει τον μαγνήτη της λαθρομετανάστευσης -και έχουμε το σχιζοφρενικό, το Λιμενικό να δίνει μάχες και άλλοι να μοιράζουν σπίτια και επιδόματα στους απρόσκλητους μουσαφιραίους-, που δεν τολμά να κάνει τα ισόβια να είναι ισόβια στα ειδεχθή εγκλήματα. Ψηφίστε αυτούς που κάνουν σε πολλά αριστερή ηττοπαθή πολιτική, για να μην ξανάρθει η αριστερά! Αυτό λένε.

Εμείς λέμε να λειτουργήσετε πια ως ελεύθεροι άνθρωποι και στις πρώτες και στις δεύτερες εκλογές. Να στείλετε μέσα στη Βουλή αυτούς που δεν θα σας ντροπιάσουν, δεν θα σας κοροϊδέψουν, δεν σας απογοητεύσουν. Χρειάζονται, επιτέλους, κάποιοι που δεν θα γίνουν ΑΝ.ΕΛ., ούτε θα κάνουν πάσες στην αριστερά, που τη Δεξιά έτσι τη θέλουν, με ξυρισμένο κεφάλι, αγράμματη, ανορθόγραφη, ανορθολογική, με σοσιαλίζοντα κρατισμό σε οικονομική πολιτική βροντόσαυρου, να θαυμάζει εχθρούς του Εθνους, μακελάρηδες του λαού μας. Μην υποκύψετε στο νταβατζιλίκι και στις άμεσες ή έμμεσες απειλές, ούτε στις πρώτες ούτε στις δεύτερες ούτε ποτέ ξανά. Εμείς έχουμε αποδείξει πως ό,τι ωφελεί την Ελλάδα και τους Ελληνες, ό,τι κάνει την Πατρίδα ισχυρότερη το επαινούμε και το στηρίζουμε. Δεν θα αντιπολιτευτούμε ποτέ τη Μάνα μας, την Ελλάδα. Αντίστοιχα, έχουμε αποδείξει πως αντιμαχόμαστε αυτά που διαφωνούμε, αντιπροτείνουμε με σοβαρότητα, χωρίς ποτέ να ξεχνάμε πού είναι το μέτωπο των εθνικών συμφερόντων.

*Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Αντιπρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χειροπέδες στον υφυπουργό Άμυνα της Ρωσίας για χρηματισμό

Συνελήφθη για δωροληψία ο Τιμούρ Ιβάνοφ μετά από διαταγή του ρωσικού δικαστηρίου κατηγορούμενος για δωροληψία, όπως ανακοίνωσε το ίδιο...

More Articles Like This