Νυν υπέρ πάντων…

Must Read

Δύο μεγάλες και λαοφιλείς ΠΑΕ, που θεώρησαν ότι κατακρεουργήθηκαν από τη διαιτησία, εξέδωσαν σχεδόν πανομοιότυπα πολεμικά ανακοινωθέντα, τα οποία κατέληγαν με την επωδό: «Από δω και πέρα θα ‘χετε να κάνετε μ’ εμάς».

Τι ακριβώς εννοούν οι ΠΑΕ; Οτι όποιος, κατά τη γνώμη τους, τις αδικεί από δω και πέρα θα εκτελείται με συνοπτικές διαδικασίες; Και ποιος θα αποφασίζει αν όντως αδικήθηκαν οι επίδοξοι εκτελεστές; Τα γραφεία Τύπου των ΠΑΕ; Μα, θα πείτε, γι’ αυτό δεν υπάρχει το VAR, για να αποφεύγουμε τα αίματα των ’μοβόρων; Ναι, αλλά οι ’μοβόροι δεν παραδέχονται ούτε το VAR, διότι βάζει… στραβά τις γραμμές, διότι κρύβει λόγια, διότι τελικώς δεν νικήσαμε και μας ακύρωσε ορθότατα γκολ στο 93′ και δεν μας έδωσε πέναλτι, που δεν ήταν.

Το έχουμε πει και άλλη φορά ότι οι ΠΑΕ στον βωμό των συμφερόντων τους ακολουθούν επικίνδυνους δρόμους και σ’ αυτό προσπαθούν (και δυστυχώς το πετυχαίνουν) να εμπλέξουν τους οπαδούς τους. Ομως ο κόσμος και η κοινωνία μας γενικότερα έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα να επιλύσει από αυτά των αμφισβητουμένων φάσεων ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Η εξασφάλιση του καθημερινού καρβελιού είναι πολύ πιο σοβαρή υπόθεση από την απόφαση ενός διαιτητού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπούκαραν στο ΙΟΝΙΑΝ TV ζητώντας την απελευθέρωση μέλους τρομοκρατικής οργάνωσης

Τη Δευτέρα η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του αντιεξουσιαστικού χώρου της Πάτρας, με την κατηγορία...

More Articles Like This