Η Ελλάδα 2.0 είναι η χώρα 0

Το σημαντικότερο ανθρώπινο λάθος το διαπράττουν μερικοί εκατομμύρια ψηφοφόροι την ημέρα της κάλπης

Must Read

Εδώ και καιρό ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ομάδα των «αρίστων» του εκτοξεύουν προς πάσα κατεύθυνση και με το ύφος τού «εννοώ πολύ περισσότερα απ’ όσα λέω» τη φράση «Ελλάδα 2.0». Η κανονική ονομασία της πατρίδας μας, «Ελλάς», φαίνεται πως δεν τους κάνει και θέλησαν να προχωρήσουν τα πράγματα ένα βήμα μπροστά (που αποδεικνύεται ότι είναι βήμα προς το χάος).

Στην ιστοσελίδα https://greece20.gov.gr/ μας ενημερώνουν ότι το «Ελλάδα 2.0» είναι «ένας θεμελιώδης οικονομικός και κοινωνικός μετασχηματισμός, που επιδρά στην οικονομική δραστηριότητα, αλλά και στις τεχνολογίες, στις συμπεριφορές και στους θεσμούς». Κοντολογίς, πολλά λόγια «φούμαρα» και πολύ περισσότεροι νεκροί από ένα κράτος παραδομένο στην τυχαιότητα. Η λογική λέει ότι, αν αφήσεις μια κατάσταση που σε αφορά στην τύχη, θα έχει κακή εξέλιξη.

Μερικά από τα χειρότερα (κι ο Θεός να βάλει το χέρι του για να αποφύγουμε όσα επιφυλάσσει το μέλλον) τα είδαμε στην περίπτωση του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη. Και μόνο που βλέπεις τις φωτογραφίες παγώνεις από όσα υποθέτεις ότι κρύβονται κάτω από τις τσακισμένες λαμαρίνες των διαλυμένων βαγονιών.

Το δυστύχημα με τους νεκρούς, όμως, δεν προέκυψε μόνο του. Υπήρξαν πολλοί συνεργοί, που επέδειξαν εγκληματική αδιαφορία για τη διαιωνιζόμενη παρακμή των συγκοινωνιών στην Ελλάδα. Πρώτα η εικόνα της εγκατάλειψης και της σήψης, και έπονται οι μαζικές κηδείες. Η εικόνα της εγκατάλειψης ξεκινά με τα γκράφιτι (ορατά και στους μοιραίους συρμούς), που υποδηλώνουν πως όποιος θέλει κάνει ό,τι του καπνίσει με τη δημόσια περιουσία και μένει ατιμώρητος.

Μετά, η παραδοσιακή κακουργία της κλοπής καλωδίων από «ευπαθή» καθάρματα, που αδιαφορούν για τις συνέπειες των πράξεών τους. Υστερα η έλλειψη ενδιαφέροντος από τους καθ’ ύλην αρμοδίους για τη δημιουργία αληθινά σύγχρονων υποδομών, και μένουμε με «τυφλά» συστήματα βασισμένα σε μπακαλοτέφτερα. Και τη σωρεία των εγκλημάτων στεφανώνει η «στιγμιαία αβλεψία», με αποτέλεσμα να μαυροντύνονται οικογένειες.

Τελικά, το σημαντικότερο ανθρώπινο λάθος το διαπράττουν μερικοί εκατομμύρια ψηφοφόροι την ημέρα της κάλπης. Η «Ελλάδα 2.0» μετατρέπεται σε χώρα 0.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δένδρο έπεσε στoν ΒΟΑΚ Χανίων σε ώρα αιχμής – Bίντεο ντοκουμέντα

Έκπληκτοι οι οδηγοί είδαν το μεσημέρι της Πέμπτης ένα μεγάλο δένδρο να πέφτει στον ΒΟΑΚ Χανίων και να καλύπτει...

More Articles Like This