Οι κλέφτες καλωδίων είναι φονιάδες

Οι συμμορίες των Ρομά που πλιατσικολογούν τους σιδηροδρόμους και οι πολιτικοί που τους καλύπτουν σκότωσαν τα νέα παιδιά στα Τέμπη

Must Read

Γιατί βρέθηκε το μοιραίο τρένο στο ρεύμα καθόδου και συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία; Επειδή άλλαξε ρεύμα στο Παλαιοφάρσαλο, όπου οι γνωστές συμμορίες είχαν πάλι κλέψει καλώδια. Γιατί δεν δουλεύει στην περιοχή το σύστημα τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης, που λειτουργούσε μέχρι το 2011; Διότι οι ίδιες συμμορίες το λεηλάτησαν.

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Τις αποκαλύψεις έκανε περίπου στη 1 τη νύχτα της Παρασκευής, στο δελτίο του Οpen, ο Χρήστος Ρετσινάς, πρώην διευθυντής Ασφαλείας Αμαξοστοιχιών και Κυκλοφορίας ΟΣΕ. Ερωτήθηκε από δημοσιογράφο του δελτίου: «Αλλοι μηχανοδηγοί ή άλλοι σταθμάρχες που βρίσκονται εκεί κοντά μπορούν να δουν από κάποιον πίνακα ότι δύο τρένα βρίσκονται πολύ κοντά;» Ο κ. Ρετσινάς απάντησε: «Οχι. Μόνο ο σταθμάρχης της Λάρισας το βλέπει, αλλά μόνο μέχρι εκεί, γύρω στα 5,5 χιλιόμετρα (σ.σ.: εννοεί 5,5 χλμ. απόσταση από τον σταθμό).

Μετά τα 5,5 χλμ. δεν δουλεύει το σύστημα τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης. Δούλευε μέχρι το τέλος του 2011, κάπου εκεί, και (σ.σ.: έπαψε να λειτουργεί) λόγω δολιοφθορών από τους γνωστούς δολιοφθορείς, οι οποίοι συνεχίζουν το έργο τους. Γιατί και προχθές κόπηκε…

Γιατί υπήρχε μονοδρόμηση; Το μοιραίο τρένο γιατί το στείλανε από το Παλαιοφάρσαλο μέχρι τη Λάρισα από τη γραμμή καθόδου; Από τη γραμμή καθόδου ανέβηκε στη Λάρισα. Γιατί στη γραμμή ανόδου ήταν κομμένα τα καλώδια της ηλεκτροκίνησης από δολιοφθορείς. […] Και προχθές πάλι κλέψανε -μου το έλεγε άλλος συνάδελφος- καλώδια στην Αλίαρτο, που γίνονται για να φτιαχτεί το σύστημα της τηλεδιοίκησης, που τα φυλάγανε και φύλακες. Και πήγαν οι δολιοφθορείς και κλέψανε και καλώδια. Και εδώ πρέπει η ελληνική Πολιτεία να σκύψει επάνω και αυτά να μην είναι πλημμελήματα. Να είναι κακουργήματα. Οταν κλέβεις την κρατική υποδομή, την υποδομή της χώρας, να θεωρείται κακούργημα και όχι πλημμέλημα. Εδώ, βλέπεις, σε κλέβουνε και την άλλη μέρα περνάνε και γελάνε».

Συμπέρασμα: Η κλοτσιά σε σκύλο στην Ελλάδα 2.0 του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι κακούργημα. Η δολιοφθορά στις δημόσιες συγκοινωνίες, που έχει ως αποτέλεσμα την ανθρωποσφαγή δεκάδων νέων, είναι πλημμέλημα. Κι αυτό δεν είναι αβλεψία. Είναι σχέδιο που υλοποιείται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεχείς μετασεισμοί στον Κυπαρισσιακό Κόλπο – Εκκενώθηκαν σχολεία σε Ηλεία και Ζάκυνθο – Ζημιές στο Καστρομονάστηρο

Αναταραχή προκάλεσε στην Ηλεία και γενικότερα στην Πελοπόννησο ο ισχυρός σεισμός των 5.7 Ρίχτερ που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το...

More Articles Like This