Λουφάξτε, ρε

Must Read

Επιτέλους, ρε, λουφάξτε όλοι και σεβαστείτε τα θύματά σας. Σας έχει σιχαθεί όλη η Ελλάδα. Οι μεν κατηγορούν τους δε για το Μάτι και τη Μάνδρα και οι δε σχεδόν υπερηφανεύονται ότι επί των ημερών τους χάθηκαν πιο λίγοι.

Αυτό γιατί δεν πάνε να το πουν στις μανάδες, που ακόμα περιμένουν το μήνυμα «Μαμά, έφτασα!»; Και το δούλεμα συνεχίζεται.

Ο κ. Αδωνις δήλωσε: «Ο σταθμάρχης δεν ήταν ρουσφέτι, διότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα τον έκρινε κατάλληλο». Και την ηλικία του την έκρινε κατάλληλη η πλατφόρμα; Ατιμη πλατφόρμα που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κρίνεις κατάλληλους.

Του πρωθυπουργού τού πήρε κοντά πέντε μέρες, αλλά στο τέλος είπε: «Ως πρωθυπουργός, οφείλω σε όλους, αλλά πάνω από όλα στους συγγενείς των θυμάτων, μια μεγάλη ΣΥΓΓΝΩΜΗ». Και καθάρισε… Ομως, όλα αυτά που ΘΑ κάνει τώρα έπρεπε να τα είχε κάνει ήδη, διότι γνώριζε ή όφειλε να γνωρίζει.

Η αλήθεια είναι μία. Ο ένας πνίγει τη Μάνδρα και καίει το Μάτι και ο άλλος εξαϋλώνει τον ανθό της ελληνικής νεολαίας, και δεν ανοίγουν έναν λάκκο να μπουν όλοι μέσα, μπας και γλιτώσουμε από την πολιτική του «πάμε κι’ όπου βγει».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανικός σε πτήση – Κόπηκε το ρεύμα και ούρλιαζαν οι επιβάτες

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες σε πτήση της AirAsia όταν υπήρξε διακοπή ρεύματος στο αεροσκάφος....

More Articles Like This