Οι συνήθεις τηλεδικαστές

Must Read

Αυτή η ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών έδωσε την ευκαιρία, ως είθισται, σε πολλούς ειδικούς και μη, δικαστές και μη, μηχανικούς και μη, σιδηροδρομικούς και ναυτικούς να πιάσουν στασίδι στα τηλεοπτικά παράθυρα και να ξιφουλκούν κατά πάντων και διά πάντα.

Πολλοί απ’ αυτούς είναι κατά κάποιον τρόπο συνυπεύθυνοι για το δυστύχημα. Ενας γνωστός δημοσιογράφος, επί παραδείγματι, είχε βάλει ορθότατα στο στόχαστρο τον ολίγιστο κ. Καραμανλή για κάποιες πρόσφατες δηλώσεις του για την ασφάλεια των τρένων και, κατέρυθρος, πλήρης οργής και θυμού, είχε διατάξει πυρ κατά βούληση.

Ομως, μήπως ο δημοσιογράφος έπρεπε να είχε από νωρίτερα ασχοληθεί με το μείζον θέμα της ασφαλείας των σιδηροδρόμων; Δεν είναι αυτό μέσα στα καθήκοντά του; Δεν έχει παντού πηγές να τον ενημερώνουν; Αλλά και πηγές να μην έχει, το είχε πει με αναφορά του ο Χρήστος Κατσιούλης, πρόεδρος της επιτροπής ETCS (αρμόδια για τα έργα σηματοδότησης και ασφάλειας στο σιδηροδρομικό δίκτυο), αποκαλύπτοντας την κατάσταση διάλυσης, και είχε παραιτηθεί γι’ αυτό το χάλι. Δεν τα ήξερε αυτά ο δημοσιογράφος;

Λυπάμαι, αλλά έπρεπε να τα ξέρει. Δουλειά του είναι και η έρευνα. Η δουλεία του δικαστού είναι αλλουνού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν πάτησε το πόδι του στη Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς!

Μείζον θέμα έχει προκύψει με τον Μεσσήνιο, ο οποίος δεν μπήκε καν στον κόπο να υποκριθεί ότι αποθεώνει τον...

More Articles Like This