Άδωνις, ο αείποτε μετανοών

Must Read

Εν αρχή μετάνιωσε για όσα καλά είπε κατά το αμαρτωλό του παρελθόν, τότε που δεν καταλάβαινε τι έκανε, για το βιβλίο του Κων. Πλεύρη «Ας μιλήσουμε για Εβραίους» και ζήτησε ταπεινά συγγνώμη.

Προ ημερών, τώρα που καταλαβαίνει τι κάνει, δήλωσε ότι μετάνιωσε για την ατάκα του κατά του τέως πρωθυπουργικού συμβούλου κ. Καρανίκα περί καννάβεως. Προς επίρρωση τούτου εφωτογραφήθη, σε τρυφερό στιγμιότυπο, αγκαλιά μετά του κ. Καρανίκα.

Δεν έχει μετανιώσει (ακόμα τουλάχιστον) για τη φράση ότι, αφού ο Ερντογάν παρακολουθεί όλους τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων της χώρας του, πολύ καλά κάνει και ο καλυτερότερος που παρακολουθούσε τον Α/ΓΕΕΘΑ. Αρα;

Αυτά λέμε κι εμείς και τσαντίζονται οι νεοδημοκράτες και μας λένε ότι βάζουμε πλάτη στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ (πάει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, ήδη… περάσαμε στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ…). Τα συμπεράσματα δικά σας.

Βέβαια, υπάρχει και το σοβαρό ενδεχόμενο να μην απεδόθησαν καλώς οι δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη. Οπότε, μάλλον φταίει ο Κασιδιάρης, ο οποίος, ως γνωστόν, φταίει για όλα, εκτός από τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Κύπελλο, για τον οποίο φταίει η… χούντα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΛΟΤΤΟ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ αριθμός 2504, Τετάρτη 27/03/2024.Οι τυχεροί αριθμοί είναι: 5, 15, 25, 37, 39, 41.ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΕΡΔΗ 1η (6) -...

More Articles Like This