Κώστας Αχ. Καραμανλής. Ένας οσιομάρτυρας…

Must Read

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κώστας Καραμανλής, του Αχιλλέως βεβαίως βεβαίως, δήλωσε: «Μόνο ο λαός θα κρίνει εάν πρέπει να αποχωρήσω από την πολιτική και αν θεωρεί ότι έχω και την ουσιαστική ευθύνη για ό,τι συνέβη, να με στείλει σπίτι του. Ο λαός, όχι τα πρωτοσέλιδα και ο ΣΥΡΙΖΑ. Έκανα ό,τι μπορούσα για να ανατάξω τους σιδηροδρόμους, που ήταν σε απόλυτη διάλυση όταν τους παρέλαβα. Γιατί να χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγουμένων;»

Όμως μάλλον έκανε πάρα πολλά, αλλά σεμνύνεται και δεν το λέει, αφού λίγες μέρες πριν από την τραγωδία εκόπτετο ότι τα τρένα παρέχουν ασφάλεια 100% και άρα τα είχε φτιάξει όλα. Κάποτε λοιπόν έλεγε ψέματα. Ή πριν (όλα καλά) ή μετά (παρέλαβα χάος). Όπως και να ‘χει είναι ένας κοινός ψεύτης.

Τώρα, το ότι ο λαός θα κρίνει ας το αφήσει καλύτερα διότι… θου, Κύριε, φυλακήν τη στοματάρα μου, που έλεγε και η Βασιλειάδου και να μη θυμηθούμε παλιές ιστορίες σχετικά με το πώς ο λαός «έστειλε στο σπίτι του» τον Αθανάσιο Αργυρό, πολιτικό από τη Νιγρίτα. Κρείττον το σιγάν, κύριε Κώστα Καραμανλή, του Αχιλλέως βεβαίως βεβαίως.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η στιγμή που ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των ΜΑΤ έξω από το «Μελίνα Μερκούρη»

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την στιγμή κατά την οποία ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ έξω...

More Articles Like This