Οι υδροβιότοποι του μετρό

Must Read

Στους υδροβιότοπους του μετρό προστέθηκε εσχάτως και ο σταθμός «Εθνική Άμυνα». Κι εκεί τρέχει ήσυχο ήσυχο το ποταμάκι. Φυσικά, δεν φταίει ούτε ο υπουργός ούτε ο υφυπουργός ή ο έτερος (ανευθυνο)υπεύθυνος.

Φταίει εκείνη η άτιμη και αντιδραστικιά καθαρίστρια, αυτή με το μακρύ ξανθό (βαμμένο το ‘χει) μαλλί, που μας κάνει και την ωραία, τρομάρα της, που κάθε φορά που σφουγγαρίζει ρίχνει κουβάδες τα νερό. Από καιρό την παρακολουθούσα με επισύνδεση. Ερχόταν κάθε μέρα στη δουλειά με αδιάβροχο και ομπρέλα, και σιγοσφύριζε «Το σύννεφο έφερε βροχή».

Γιατί, άραγε; Προφανώς κάτι περίμενε. Τώρα θα μου πείτε ότι, ενώ όλο το σύστημα ασχολείται με τις ελλείψεις στο μετρό, του οποίου οι μισές πόρτες δεν ανοίγουν και παριστάνεις τον Τεντόγλου για να προλάβεις να κατέβεις, με το «Βρέχει ο Θεός και θα βραχώ» θα ασχολούνται;

Άλλωστε, πλησιάζει καλοκαιράκι και, επειδή τα κλιματιστικά σίγουρα και ως είθισται θα είναι χαλασμένα, το νεράκι όλο και κάπως θα δροσίζει. Να μας φυλάει ο Θεός από καμιά κατάρρευση και τότε άντε πάλι απ’ την αρχή για το ποιος φταίει. Ομως εγώ προειδοποίησα. Ψάξτε το ανθρώπινο λάθος της καθαρίστριας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η στιγμή που ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των ΜΑΤ έξω από το «Μελίνα Μερκούρη»

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την στιγμή κατά την οποία ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ έξω...

More Articles Like This