Η κατάσκοπος βελονάκι

Τρομερή επιτυχία των μυστικών υπηρεσιών μας! Ανακαλύψαμε κατάσκοπο, που μας… σφύριξαν άλλοι, όταν είχε φύγει!

Must Read

Εδώ και ημέρες παρακολουθούμε ένα περίπου επικό κατασκοπευτικό θρίλερ με τη Ρωσίδα κατάσκοπο Ιρίνα Αλεξάντροβνα-Σμίρεβα, η οποία είχε πάρει με τέχνασμα ελληνική υπηκοότητα και λειτουργούσε στο Παγκράτι κατάστημα με είδη πλεκτικής και χειροτεχνίας (ροκοκό, σταυροβελονιά, ψαροκόκαλο, ζέρσεϊ κ.ά.).

Η ανακάλυψή της έγινε με τρόπο θεαματικό, που σχεδόν κόβει την ανάσα, όπως την κόβει η θέα του λογαριασμού στο σούπερ μάρκετ: μας έδωσαν τις σχετικές πληροφορίες Σλοβένοι και Βρετανοί. Μόλις πήραμε τις πληροφορίες, τις επεξεργαστήκαμε ταχύτατα και έπειτα από κάνα δίμηνο (περνάει γρήγορα, να, σαν ανάσα) θα την πιάναμε, αν δεν είχε προλάβει να την κοπανήσει.

Η Ρωσίδα κατάσκοπος Ιρίνα Αλεξάντροβνα-Σμίρεβα ήταν απίθανα επικίνδυνη για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα. Κατασκόπευε τις κινήσεις των Αμερικανών στην Αλεξανδρούπολη και εμείς τους συμμάχους μας τους έχουμε κορόνα στο κεφάλι μας και πικραθήκαμε πολύ που έγινε κάτι τέτοιο στην επικράτειά μας. Γι’ αυτό και κινηθήκαμε αστραπιαία και παραλίγο να την πιάσουμε.

Η Ρωσίδα κατάσκοπος Ιρίνα Αλεξάντροβνα-Σμίρεβα ήταν τόσο δαιμόνια, στα όρια του σατανικού, ώστε είχε αποκτήσει ελληνική ταυτότητα και υπηκοότητα. Στα πρακτόρικα τρόπαιά της είχε προσθέσει το όνομα Μαρία Τσάλλα. Για να το αποκτήσει, το ρωσικό κράτος πλήρωσε μόλις 5.000.000 ευρώ – μια τιμή γνωριμίας, ελκυστική, που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για περαιτέρω παραγγελίες ελληνικών ταυτοτήτων από την πατρίδα του Βλαδίμηρου Πούτιν.

Πάντως, εδώ που τα λέμε, η Ρωσίδα κατάσκοπος Ιρίνα Αλεξάντροβνα-Σμίρεβα θα πρέπει στην επόμενη αποστολή της στην Ελλάδα να αντιγράψει τη μεθοδολογία των πρακτόρων που μας στέλνει πεσκέσι ο Ερντογάν. Για να πάρουν υπηκοότητα, όχι μόνο δεν πληρώνουν σεντ, αλλά επιδοτούνται κιόλας από το ελληνικό κράτος και έχουν δωρεάν στέγαση, φαγητό, υγειονομική περίθαλψη, πρόσβαση στο διαδίκτυο και μηνιαίο χαρτζιλικάκι για να τα βγάζουν πέρα.Γιατί μπήκε σε τέτοιον κόπο και περιπέτειες και δεν διεκπεραιώθηκε στην Ελλάδα με κάποιο φουσκωτό που θα έφευγε από τα τουρκικά παράλια για να… διασωθεί από ψυχοπονιάρηδες -και πάνω απ’ όλα αφιλοχρήματους- μηκηοτζήδες;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This