«Εάν θέλεις Τούρκο φίλο, κράτα ένα κομμάτι ξύλο»

Η κυβέρνηση οφείλει να συνεχίσει απτόητη την υλοποίηση των προμηθειών οπλικών συστημάτων, τη δημιουργία συμμαχιών και την ισχυροποίηση των υπαρχουσών, έχοντας επίγνωση της Ιστορίας

Must Read

«Θέλεις Τούρκο φίλο; Κράτα ένα κομμάτι ξύλο». Σοφός ο λαός μας. Κάνει λάθη, αλλά το ποιος είναι ο εχθρός και ποιες οι μέθοδοί του έχουν περάσει στο DNA μας. Εκτός αν είσαι χαλασμένος, σάπιος από την αριστερίλα, σαν τον Φίλη και τους ΕΛΙΑΜΕΠιτζήδες, που θέλουν «Πρέσπες του Αιγαίου». Πίσαα και πούπουλα θέλουν αλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση. Τι συμβαίνει, αδέρφια, τις τελευταίες ημέρες;

Οι απώλειες της Τουρκίας σε ζωές και στην οικονομία από τον καταστρεπτικό σεισμό είναι σαν να έχασε πόλεμο. Ο Εγκέλαδος ανέστειλε, υπογραμμίζουμε προσωρινά, μέχρι να ανακάμψει η γενοκτόνος επιθετική μηχανή του κράτους-συμμορία τούς σχεδιασμούς της να συνεχίσει εντεινόμενες τις λεκτικές και έμπρακτες απειλές της σε βάρος του Εθνους μας.

Στόχος της να καμφθούμε, είτε έπειτα από τοπικό επεισόδιο που θα μας παρασύρει είτε, το ευκταίο για την Αγκυρα, χωρίς επεισόδιο, σε αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και μια λεόντειο συμφωνία υπέρ της Τουρκίας για το Αιγαίο και ευρύτερα την ΑΟΖ, αυτό που η μηδενιστική αριστερά ονομάζει «Πρέσπες του Αιγαίου», και το λιγουρεύονται και οι πουρκουάδες που λημεριάζουν στο ΕΛΙΑΜΕΠ και σε άλλες εστίες ανορθολογικής ενδοτικής μόλυνσης. Διότι είναι ανορθολογικό να νομίζεις πως αυτό το θηρίο εξημερώνεται ταΐζοντάς το κομμάτια Ελλάδας.

Απλά του ανοίγει η όρεξη, αλλά οι λεγάμενοι πουρκουάδες, με τόσα διδακτορικά, αν δώσουν εξετάσεις βασικής ελληνοτουρκικής Ιστορίας, θα κοπούν. Και θυμίζω: η αληθινή πολιτική επιστήμη είναι η Ιστορία. Διότι εκεί βλέπεις πως, αν κάνω αυτό, θα γίνει κατά κανόνα εκείνο ή το άλλο. Και, φυσικά, διδάσκει πως στην πολιτική ένα κι ένα δεν κάνουν πάντα δύο, ούτε πάντα μετράνε μόνο τα μεγέθη και οι αριθμοί. Υπάρχει ο αστάθμητος παράγοντας Ανθρωπος, η αποφασιστικότητα, το φρόνημά του. Και όταν είναι πολλοί οι άνθρωποι και ενωμένοι, τότες όλα αποκτούν γεωμετρική πρόοδο. Γι’ αυτό δεν περνά ακόμη ο δισέγγονος του Δράμαλη να πάρει τον κεφαλικό φόρο από τον Μωριά, τη Ρούμελη και τους άλλους τόπους μας.

Η κυβέρνηση, παρά τις όποιες χειρονομίες, οφείλει να συνεχίσει απτόητη και με εργώδη τρόπο την υλοποίηση των προμηθειών οπλικών συστημάτων, τη δημιουργία συμμαχιών και την ισχυροποίηση των υπαρχουσών με ΗΠΑ, Γαλλία, Ισραήλ, Αίγυπτο, Ιταλία και άλλες δυνάμεις, έχοντας επίγνωση της Ιστορίας και των μεθόδων και σταθερών του τουρκικού επεκτατισμού, καθώς και των ηθικών και συμβατικών υποχρεώσεών μας έναντι του Κυπριακού Ελληνισμού.

Οι κατοχικές δυνάμεις παραμένουν εκεί, κατέχοντας παράνομα έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι πρόσφυγες μακράν των εστιών τους. Μνημεία, ναοί και τάφοι των ηρώων μας παραμένουν μαγαρισμένα, αδιακρίβωτη η τύχη πλήθους αγνοουμένων μας. Οι πεσόντες στο καθήκον πιλότοι μας, με ένοχο την Τουρκία και με συνεχιζόμενες τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας και των χωρικών μας υδάτων, το παρακράτος της Αγκυρας στη Θράκη και η συνεχιζόμενη δράση της ως ο μεγαλύτερος δουλέμπορος – διακινητής, που χρησιμοποιεί ως όπλο τη λαθρομεταναστευτική εισβολή, είναι η ενεστώσα πραγματικότητα.

Καλοδεχούμενη ενδεχόμενη ηρεμία στη γραμμή αντιπαράθεσης με τον τουρκικό επεκτατισμό, όμως δεν πρέπει να καλλιεργούνται ψευδαισθήσεις και θα ήταν αδιανόητη οποιαδήποτε συζήτηση να σπεύσουμε σε οποιαδήποτε συμφωνία που θα παραχωρεί με την πένα ο,τι έχουμε καθήκον να υπερασπιστούμε – αν χρειαστεί, με τα όπλα.

Ο λαός μας έχει ένστικτο επιβίωσης. Η πρωτοφανής μαζική και ενεργητική του παρουσία στις στρατιωτικές παρελάσεις της 25ης Μαρτίου δίνει εθνική ψήφο εμπιστοσύνης σε μια άγρυπνη πολιτική αποτροπής και εμείς, η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, λέμε δυνατά πως μόνον η αποτροπή, ήτοι η στρατιωτική, οικονομική και διπλωματική ισχύς, και οι συμμαχίες, μαζί με την πυγμή και την εκπομπή του σταθερού μηνύματος πως την ισχύ αυτή θα τη χρησιμοποιήσουμε με τη μέγιστη ένταση και σε όλο το εύρος του μετώπου, εγγυώνται την ειρήνη, που δεν μπορεί να αφίσταται του δικαίου και των εθνικών συμφερόντων μας.

Μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κινήσεις που δεν φαλκιδεύουν τα δικαιώματά μας, χωρίς ψευδαισθήσεις για τους μακροχρόνιους αληθείς σχεδιασμούς της Τουρκίας και συνεχίζοντας με γοργό και σταθερό βήμα την ενίσχυση της δυνάμεως αποτροπής της Πατρίδας μας. Δεν παραχωρούμε τίποτα. Επαγρυπνούμε και δεν συμμεριζόμαστε τις ψευδαισθήσεις των Αποστόλων του Μαρασμού.

*∆ικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ∆ΕΞΙΑΣ, Αντιπρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ∆ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,
www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΟΚ: Μετά την κατακραυγή «ψαλιδίζουν» τα μπόνους

Μεταβατική ρύθμιση για τα μπόνους που προβλέπει ο Νέος Οικοδομικός Κανονισμός ετοιμάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Εν μέσω...

More Articles Like This