Πώς θα γίνουμε κανονική χώρα

Οι μπαχαλάκηδες της ΑΣΟΕΕ, το εγκλωβισμένο περιπολικό και η λύση στην ανομία των μπαχαλάκηδων

Must Read

Δεν είμαι Αρχηγός της Αστυνομίας και δεν προβλέπεται να γίνω. Μπορώ όμως να κρίνω τα γεγονότα από αυτά που διαβάζω, μαθαίνω, διασταυρώνονται και δεν διαψεύδονται. Τι έγινε χθες στη χιλιοταλαιπωρημένη από τους μπάχαλους ΑΣΟΕΕ; Ο κ. Μπουραντώνης, ο Πρύτανης, είναι αυτός που όταν κάτι ματσουλαραίοι γκρεμίζανε τοίχους και κάνανε μερεμέτια μέσα στην περιουσία του λαού για το ρεμπέτ ασκέρ «στέκι» τους, αντί να κωλοβαρέσει, ώς ήτο η πρυτανική παράδοσις δεκαετίες τώρα, φώναξε την Αστυνομία, πήγε, νομίζω, η ΟΠΚΕ και τους μάζεψε.

Εγιναν Τούρκοι οι Τούρκοι εσωτερικού, διότι είχαν καλομάθει στην ατιμωρησία, να βανδαλίζουν, να δέρνουν, εσείς να πληρώνετε τη ζημιά και να μην τρέχει κάστανο. Εκτοτε έγινε κόκκινο πανί του χώρου, πάει να πει των διαφόρων αριστερόστροφων φασιστών τραμπούκων, που φοράνε κουκούλες και ως αγέλες επιτίθενται να λιντσάρουν πολιτικούς αντιπάλους, καθηγητές, φοιτητές, αστυνομικούς, αλλά αυτοί αυτοαποκαλούνται «προοδευτικοί» και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε φασίστες.

Διότι, ως γνωστόν, άμα βάλεις κουκούλα ή κράνος και με στειλιάρι από φτυάρι με κόκκινο ή μαύρο σημαιάκι, ανοίξεις κεφάλια ή με μολότοφ κάψεις δημόσια ή ιδιωτική περιουσία ή ανθρώπους, όπως στη ΜΑΡΦΙΝ ή όπως οι εκατοντάδες Αστυνομικοί που έχουν πάει με εγκαύματα στα νοσοκομεία, τα ‘χεις πλάκα τα γαλόνια της προόδου, κι αν σε μπαγλαρώσουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, θα σου ρίξουν σαράντα πέντε τάλαρα συμπαράσταση. Χθες, λοιπόν, ο άθλιος πρύτανης τόλμησε να κάνει κάτι πρωτοφανές, ο αθεόφοβος. Αποπειράθηκε να πάει στο γραφείο του! Πού πας, κύριος; Ρώτησες τα SS της αριστεράς, του «χώρου»;

Αποφάσισε η συνέλευση της μπίχλας και της κόνιδας, των κουκουλοφόρων ροπαλοφόρων πως μπορείς να πας; Διότι τελικώς Πανεπιστημιακή Αστυνομία δεν έχουμε, πάπαλα, μείνανε διακόσιοι να γυρίζουν γύρω γύρω στο ένα χιλιόμετρο σαν ηλεκτρόνια, έχουμε όμως ελεγχόμενη είσοδο, χωρίς τουρνικέ και ηλεκτρονικές κάρτες, αλλά πάντως το μαγαζί του αριστερόστροφου φασισμού έχει σκληρή «πόρτα», πιο σκληρή κι από το θρυλικό Studio 54 στη Νέα Υόρκη. Απαγορεύεται η είσοδος στη Δημοκρατία, στη Νομιμότητα, στην Ακαδημαϊκή Ελευθερία, στην πολυφωνία και σε όποιον έχουν προγράψει οι συμμορίες της ασύδοτης ανομίας.

Τον πρύτανη το φυγάδευσαν, αλλά η αγέλη άρχισε να τα σπάει, άναψε φωτιές στο ένα ρεύμα της Πατησίων. Εκεί βρέθηκε εγκλωβισμένο ένα περιπολικό, το περικύκλωσαν κουκουλοφόροι που πετούσαν πέτρες, και υποψιάζομαι πως δεν είχαν σκοπό να παίξουν τσιγκολελέτα με το πλήρωμα. Ενας από τους Αστυνομικούς έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε στον αέρα, για να μην τους λιντσάρουν τα καλά παιδιά και να μην κάνουν λαμπόγυαλο το περιπολικό, δική σου περιουσία, Ελληνά μου.

Διαβάζω, λοιπόν, πως συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη! Διάβασα πως είχε δοθεί εντολή να μην πάει κανένα όχημα από εκεί. Αυτό, λογικό, αν ισχύει, είναι ένα πειθαρχικά ελεγκτέο ζήτημα, όμως το αντικειμενικό γεγονός είναι πως το πλήρωμα, Αστυνομικοί, μέλη της εσωτερικής Φρουράς της Δημοκρατίας, που δεν φύτρωσαν στα λάχανα, τους γέννησαν μανάδες και στο σπίτι τους περιμένουν γυναίκες και παιδιά, αδέρφια, είχαν εγκλωβιστεί από κακοποιούς που τελούσαν σε βάρος τους ποινικά αδικήματα. Κατά αυτών που επιτέθηκαν στους Αστυνομικούς και στο περιπολικό ασκήθηκε δίωξη, αναζητούνται; Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι χαζός, αλλά τι θα έπρεπε να κάνουν; Να κατεβάσουν τα σώβρακα, να κάνουν επίκυψη και να περιμένουν; Να τους κάψουν; Να τους λιντσάρουν και να τους πάρουν και τα όπλα; Και γιατί όλους αυτούς που τα κάνουν αυτά τούς αφήνουν και φεύγουν;

Γι΄ αυτό διαβάστε τα χείλια μας: ψηφίστε Ιδιώνυμο, φυλακή χωρίς μετατροπή και αναστολή όποιος τελεί εγκλήματα εντός ή χρησιμοποιώντας ως ορμητήριο ΑΕΙ. Αναστολή της φοιτητικής, καθηγητικής ή υπαλληλικής ιδιότητας αν είναι φυσικός ή ηθικός αυτουργός, άμεσος ή απλός συνεργός, και οριστική απώλειά της με την αμετάκλητη καταδίκη. Κάμερες παντού.

Προμήθεια taser, ανεξίτηλης μπογιάς, που βρομάει σαν αμερικάνικο κουνάβι, έτσι δεν θα μπορούν να ξεφύγουν και θα γίνεται ταυτοποίηση και σύλληψη όλων όσοι συμμετέχουν σε τέτοια έκτροπα, οι οποίοι θα πηγαίνουν στον Εισαγγελέα με το βίντεο και τις φωτογραφίες τους, βαμμένοι σαν στρουμφάκια, με μυρωδιά σαν των ολοκληρωτικών ιδεών τους και μαζί με τη φυλάκιση και τη δια βίου αποβολή από τα πανεπιστήμια, θα πληρώνουν με καταλογισμό τις ζημιές που έκαναν μέχρι δεκάρα και θα γλείφουν πόντο πόντο ό,τι βρόμισαν. Και, φυσικά, το πρωί που θα δημοσιευτεί στο ΦΕΚ αυτός ο νόμος, θα μπει η κανονική Αστυνομία σε όλα τα Πανεπιστήμια και θα μείνει για πάντα. Τότε θα γίνουμε κανονική χώρα.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Αντιπρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«ΜΑΦ δεν υπάρχει» λέει η ΠΟΕΔΗΝ μετά τις καταγγελίες Καλλιάνου για τον πατέρα του σε δημόσιο νοσοκομείο

«ΜΑΦ δεν υπάρχει» απαντάει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ μετά τις καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη...

More Articles Like This