Το άβατο της ΑΣΟΕΕ

Η κυβέρνηση, αφού «καθάρισε» τα Εξάρχεια σε 16 δευτερόλεπτα, σκοπεύει να κάνει το ίδιο με την οδό Πατησίων

Must Read

Χθες ησχολήθημεν με τους αχαρακτήριστους αστυνομικούς, που προκαλούν τους φιλήσυχους αναρχικούς της πρώην ΑΣΟΕΕ, αρνούμενοι να ψηθούν ζωντανοί από τις δημοκρατικές μολότοφ. Η κυβέρνησις του Κυριάκου Μητσοτάκη ορθώς, ορθότατα τους διώκει, επιθυμώντας να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των αναρχικών σε εκείνην.
Σήμερα θα υπενθυμίσομεν πότε άρχισε να δημιουργείται κλίμα καχυποψίας των αναρχικών εναντίον της κυβέρνησης.

Σε μια αντιαναρχική καμπάνια του Θάνου Πλεύρη, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Εξαρχείων και διήρκεσε 16 ολόκληρα δευτερόλεπτα. Η περιγραφή της προέρχεται από τη στήλη Ηρεμολόγιο (1/9/2021) και έχει ως ακολούθως: «Ο Θάνος Πλεύρης θα μπορούσε να γράψει ιστορία όχι τόσο στο πόστο του υπουργού Υγείας αλλά στον τομέα της πρόληψης. Η δεινότητα και το χάρισμα του ανδρός σε αυτόν τον κρίσιμο για την κοινωνία τομέα φαίνονται σ’ ένα μνημειώδες βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε στην πλατεία Εξαρχείων λίγες ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές του 2019.

Ο Θάνος Πλεύρης πήγε αχάραγα στην πλατεία Εξαρχείων, κάθισε μερικά δευτερόλεπτα κοιτώντας δεξιά και ζερβά, μη τυχόν και βγει από καμιά γωνιά κάνας ανάρχας, και έλεγε ψιθυριστά: “Μια βόλτα στην πλατεία Εξαρχείων. Με τη Νέα Δημοκρατία τελειώνει το άβατο, τελειώνει η ανομία. Παραδίδουμε την πλατεία στους κατοίκους”. Το βίντεο διαρκεί 16 δραματικά (για τον Θάνο Πλεύρη) δευτερόλεπτα και από τη φωνή του ανδρός μπορείτε να καταλάβετε ότι οι παλμοί του πρέπει να είχαν ξεπεράσει τους 200 ανά λεπτό».

Εχοντας καλή πίστη στις διακηρύξεις, στις υποσχέσεις και στα πρόσωπα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, είμαστε άπαντες βέβαιοι ότι η πλατεία Εξαρχείων είναι «καθαρή» από εστίες ανομίας και αναρχίας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτίμησε να κακοκαρδίσει λίγους αναρχικούς παρά να εξαπατήσει τους πολίτες που τον ψήφισαν για να εφαρμόσει πολιτικές νόμου και τάξεως.

Αποκλείεται ολόκληρος Μητσοτάκης, με τέτοια οικογενειακή παράδοση, συνώνυμη της αξιοπιστίας και της εντιμότητας, να λέει ψέματα και να δουλεύει τον κοσμάκη για να πάρει ψήφους. Επίσης αποκλείεται το κομάντο Θάνος Πλεύρης, που εκτελεί καταδρομικές επιχειρήσεις 16 δευτερολέπτων στα Εξάρχεια, να λειτουργεί σαν πολιτικός παπατζής. Μένει τώρα να δούμε το ίδιο πλάνο με τα Εξάρχεια να εφαρμοστεί στην οδό Πατησίων και στα επόμενα 1.000 χρόνια στην πλατεία Ομονοίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Μαζί μου» κύριε Υπουργέ

Διαβάστε στην «Espresso»: Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη - Ο art πολιτικός και η καυτή εικαστικός! -...

More Articles Like This