Χαρούμενο ελληνικό Πάσχα

Must Read

Πλησιάζει μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της χριστιανοσύνης, φίλοι μου. Σε λίγο θα γιορτάσουμε την Ανάσταση του Θεανθρώπου.

Η γιορτή της Αγάπης έφθασε κι φέτος, υπό τη σκιά όμως του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, το οποίο δεν μπορεί να ξεχαστεί με τα… ασφαλή ταξίδια του κ. Γεραπετρίτη.

Μέρες αγάπης αυτές και λέμε να μην ασχοληθούμε με τον κ. Μητσοτάκη, που τα κάνει όλα καλά, χωρίς να γνωρίζει τίποτα.

Λέμε να ξεχάσουμε τον Ηρακλή της Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη, τον κ. Βορίδη, και τα τσεκούρια του ή, κατ’ άλλη εκδοχή, τα τόμαχόκ του και να τον αφήσουμε να αναπαυθεί στις δάφνες των (αλλεπαλλήλων) τροποποιήσεών του για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.

Λέω να αγνοήσουμε τον κ. Γεωργιάδη και τα καλάθια του (τα οποία έχει χάσει μαζί με τ’ αβγά) και να τον αφήσουμε να ασχοληθεί με την… ΕΔΕ, μπας και ξεκαθαρίσει το θέμα του Turkaegean. Δεν θα αγνοήσουμε τον κ. Ανδρουλάκη, διότι, ούτως ή αλλέως, ουδόλως ασχοληθήκαμε μαζί του.

Τους κ. Τσίπρα, Βαρουφάκη, Κουτσούμπα φιλάμε σταυρωτά και δεν τους ευχόμαστε κάτι, αφού είναι άθεοι, ενώ στον κ. Βελόπουλο ευχές.

Σε όλους εσάς, καλή Ανάσταση και χαρούμενο ελληνικό Πάσχα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καμπανάκι επιστημόνων για κίνδυνο λειψυδρίας στη Μεσόγειο – Μείωση βροχοπτώσεων, αύξηση αναγκών

Προβληματισμό και ανησυχία έχουν προκαλέσει στην επιστημονική κοινότητα οι συνθήκες ξηρασίας στη Μεσόγειο, την ώρα που η θερμοκρασία ολοένα...

More Articles Like This