Δεν αλλάζει ο λύκος

Δεν αλλάζουν οι Τούρκοι. Κατεδαφίζουν κάθε λίγο, με λόγια και τακτικά και με πράξεις, κάθε ψευδαίσθηση που προσπαθούν να καλλιεργήσουν και διάφοροι ημέτεροι πουρκουάδες, αριστεροδεξιοί, ΕΛΙΑΜΕΠιτζήδες και λοιποί σκυφτοί συγγενείς

Must Read

Θυμάστε τι λέγαμε πριν από λίγες ημέρες για τη δήθεν «χείρα φιλίας» που έτεινε ο Τσαβούσογλου με την επιστολή του για να μας συγχαρεί για την 25η Μαρτίου, το οποίο, η αφορμή, δηλαδή η Επανάστασή μας εναντίον των Μεμέτηδων, έχει από μόνο του και λίγη πλάκα, αλλά οκ.

Εξηγώντας την κίνηση της Τουρκίας σάς έγραψα στις 30/3, «Οι απώλειες της Τουρκίας σε ζωές και στην οικονομία από τον καταστρεπτικό σεισμό είναι σαν να έχασε πόλεμο. Ο Εγκέλαδος ανέστειλε, υπογραμμίζουμε προσωρινά, μέχρι να ανακάμψει η γενοκτόνος επιθετική μηχανή του κράτους-συμμορία, τους σχεδιασμούς της να συνεχίσει εντεινόμενες τις λεκτικές και έμπρακτες απειλές της σε βάρος του Εθνους μας», καταλήγοντας «Καλοδεχούμενη ενδεχόμενη ηρεμία στη γραμμή αντιπαράθεσης με τον τουρκικό επεκτατισμό, όμως δεν πρέπει να καλλιεργούνται ψευδαισθήσεις και θα ήταν αδιανόητη οποιαδήποτε συζήτηση να σπεύσουμε σε οποιαδήποτε συμφωνία που θα παραχωρεί με την πένα ό,τι έχουμε καθήκον να υπερασπιστούμε – αν χρειαστεί, με τα όπλα.
Ο λαός μας έχει ένστικτο επιβίωσης. Η πρωτοφανής μαζική και ενεργητική του παρουσία στις στρατιωτικές παρελάσεις της 25ης Μαρτίου δίνει εθνική ψήφο εμπιστοσύνης σε μια άγρυπνη πολιτική αποτροπής και εμείς, η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, λέμε δυνατά πως μόνον η αποτροπή, ήτοι η στρατιωτική, οικονομική και διπλωματική ισχύς, και οι συμμαχίες, μαζί με την πυγμή και την εκπομπή του σταθερού μηνύματος πως την ισχύ αυτή θα τη χρησιμοποιήσουμε με τη μέγιστη ένταση και σε όλο το εύρος του μετώπου, εγγυώνται την ειρήνη, που δεν μπορεί να αφίσταται του δικαίου και των εθνικών συμφερόντων μας.
Μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κινήσεις που δεν φαλκιδεύουν τα δικαιώματά μας, χωρίς ψευδαισθήσεις για τους μακροχρόνιους αληθείς σχεδιασμούς της Τουρκίας και συνεχίζοντας, με γοργό και σταθερό βήμα, την ενίσχυση της δυνάμεως αποτροπής της Πατρίδας μας. Δεν παραχωρούμε τίποτα. Επαγρυπνούμε και δεν συμμεριζόμαστε τις ψευδαισθήσεις των Αποστόλων του Μαρασμού».

Πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι, επιβεβαιώνοντάς μας πως οι σταθερές του τουρκικού επεκτατισμού δεν αλλάζουν, ο Τσαβούσογλου άνοιξε το στόμα του και είπε πως «Υπάρχουν νησιά στο Αιγαίο με αδιευκρίνιστο καθεστώς. Πρέπει να συζητήσουμε όσο η ατμόσφαιρα είναι θετική», ενώ έστειλε μηνύματα προς τις ΗΠΑ για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου και την προμήθεια των F-16 Viper, που τους αρνούνται οι Αμερικανοί, να ‘ναι καλά ο άξιος αυτός άνθρωπος, ο Μενέντεζ.

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Δεν αλλάζουν οι Τούρκοι και είναι ευτύχημα που δεν κρατιούνται κι ανοίγουν οι ταγοί τους συνεχώς το απύλωτο στόμα τους, κατεδαφίζοντας κάθε λίγο, με λόγια και τακτικά και με πράξεις, όπως η απόπειρα εισβολής στον Εβρο και οι παραβιάσεις στο Αιγαίο, κάθε ψευδαίσθηση που προσπαθούν να καλλιεργήσουν και διάφοροι ημέτεροι πουρκουάδες, αριστεροδεξιοί, ΕΛΙΑΜΕΠιτζήδες και λοιποί σκυφτοί συγγενείς. Φτιάχνουν το ωραίο κάστρο τους στην άμμο και έρχεται ο Ερντογάν ή κάποιος από τους σμπίρους του και του δίνει μια κλοτσιά.

Χρέος της ηγεσίας, η αλήθεια. Η ανόητη πουρκουάδικη ηγεσία της Αγγλίας και της Γαλλίας, ο Τσάμπερλεν, τον οποίο κορόιδευε ο Τσόρτσιλ πως «είναι ένα πρόβατο με δορά προβάτου», και ο Νταλαντιέ έτρεφαν τέτοιες ψευδαισθήσεις για τον Χίτλερ και τη ναζιστική Γερμανία, τον τάισαν Αυστρία και Τσεχοσλοβακία, ενεθάρρυναν τις ορέξεις του και τελικά βρέθηκε όλος ο πλανήτης στο σφαγείο.

Η ηγεσία οφείλει να διακρίνει τον κίνδυνο, να τον αναλύει και να τον αντιμετωπίζει με τον μόνο αποτελεσματικό τρόπο: την αποτροπή, ήτοι γερή οικονομία, όπλα, εθνικό φρόνημα, συμμαχίες και σταθερή εκπομπή του μηνύματος πως την ισχύ θα τη χρησιμοποιήσουμε με όλη μας την αποφασιστικότητα. Αδιανόητο δικοί μας ταγοί να κάνουν τους λαγούς των Τούρκων, να προσπαθούν να κάμψουν το δικό μας ηθικό και να μιλάνε για τα «συμφέροντα και δικαιώματα της Τουρκίας».

Το κάνουν οι Τούρκοι, δεν χρειαζόμαστε και Ελληνες ατζέντηδες των διεκδικήσεών τους. Ο λαός μας έχει μνήμη, έχει αγωνιστεί ενάντια σε αυτόν τον εχθρό τόσες φορές, που ενστικτωδώς και δικαίως είναι καχύποπτος. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την εξουσία λόγω της αθλιότητας των Πρεσπών.

Οποιος, όπως οι Φίληδες της αριστερίλας, ονειρεύεται Πρέσπες του Αιγαίου θα χάσει το κεφάλι του, θα γίνει ισόβια απόβλητος, μαζί με όποιους συμφωνούν μαζί του. Δεν αλλάζει ο λύκος. Οι Ελληνες το ξέρουν. Να το θυμάται και η ηγεσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένοπλη ληστεία σε διαγνωστικό κέντρο στην Καλλιθέα – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Συναγερμός σήμανε την Τρίτη στην ΕΛ.ΑΣ για ένοπλη ληστεία στην Καλλιθέα. Άγνωστος εισέβαλε σε διαγνωστικό κέντρο, το οποίο βρίσκεται...

More Articles Like This