Η… λαοπρόβλητη Πρόεδρος

Must Read

Ανταποκριτής μου από το Μεσολόγγι με ενημέρωσε ότι την Κυριακή των Βαΐων βρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου της Εξόδου, στις οποίες παρέστη και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ως εδώ όλα καλά και το μέλι γλυκύτατο, κατά τον τεράστιο Νίκο Τσιφόρο.

Όμως συνέβη κάτι που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Η κυρία Πρόεδρος δεν εισέπραξε ούτε ένα χειροκρότημα και είναι η μοναδική στην οποία συμβαίνει το τοιούτον τι. Όλοι οι προηγούμενοι ΠτΔ, άλλος λίγο άλλος πολύ, το εισέπρατταν το παλαμάκι τους.

Αυτό το αφήγημα έχει πολλές αναγνώσεις, όπως λένε οι αναλυτάδες. Πρώτον, για την ίδια την κυρία Πρόεδρο, η οποία απολαμβάνει τους καρπούς των καπρίτσιων της, όπως η συμπεριφορά προς τη θρησκεία, τα εθνικά σύμβολα (σημαία, Εθνικός Υμνος), τα πρωτόκολλα (παρουσία… συντρόφου σε επίσημες τελετές) κ.λπ. Η άρνηση όλων αυτών, που είναι βαθιά ριζωμένα -και καλώς είναι- στην ψυχή του Έλληνα, έχει τις συνέπειές τους.

Όμως υπάρχει και κάτι άλλο. Είναι τα μηνύματα που έρχονται για τον πρωθυπουργό, του οποίου προσωπική επιλογή ήταν η κυρία Σακελλαροπούλου, και ο λογαριασμός θα έρθει στις κάλπες. Μαύρα μαντάτα έρχονται από το Μεσολόγγι. Ας πρόσεχε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη εγκλώβισε πορτοφολά

Άδοξα έληξε η δράση πορτοφολά σε αστικό λεωφορείο της Θεσσαλονίκης, που ξάφριζε τους επιβάτες.Ο πορτοφολάς έγινε αντιληπτός και ο...

More Articles Like This