Τα μαρούλια του Τσερνόμπιλ

Must Read

Στις 6 Απριλίου 1986 έγινε ένα αναμφισβήτητο γεγονός, η έκρηξη στον πυρηνικό σταθμό του Τσερνόμπιλ, με τρομερές συνέπειες. Ηταν σαν να έσκασαν εκατοντάδες βόμβες όπως της Χιροσίμα και το ραδιενεργό νέφος εξαπλώθηκε γρήγορα παντού. Ποτέ δεν θα μάθουμε, πέρα από τους νεκρούς στην ίδια την περιοχή του πυρηνικού σταθμού, πόσοι ακριβώς πέθαναν συνολικά σε όλη την Ευρώπη και την Ασία από τις συνέπειες της ραδιενεργούς μόλυνσης. Μετά τα εκατομμύρια Σοβιετικών και ξένων πολιτών που δολοφόνησε το κομμουνιστικό καθεστώς, το οποίο εγκαθίδρυσε ο φονιάς Λένιν και ακολούθησε μια άλλη σειρά φονιάδων, με πρωταθλητή τον Στάλιν, ήταν το επόμενο μεγάλο έγκλημα της ΕΣΣΔ.

Προσπάθησαν να κρύψουν την αλήθεια με κάθε τρόπο και πέρασε πολύς καιρός για να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη και τον ηρωισμό λίγων απλών ανθρώπων, σε αντίθεση με τη δειλία του καθεστώτος που έπεσε με κρότο λίγα χρόνια μετά, ξεβρακώνοντας τη μεγαλύτερη απάτη του 20ού Αιώνα, τον κομμουνισμό, που βασίζεται όχι μόνο στη βία, στο μίσος και στον κοινωνικό φθόνο, αλλά και στο ψέμα, στην απάτη σε βάρος όχι μόνον των ξένων, αλλά και του ίδιου του λαού κάθε χώρας. Φίλος Βορειοηπειρώτης μού έλεγε πως, επί Χότζα, η Ελλάδα αγόρασε από την Αλβανία μια ποσότητα καλαμποκιού, προορισμένη για ζωοτροφές. Πώς παρουσίασαν το γεγονός τα δημοσιογραφικά όργανα του Αλβανικού καθεστώτος; «Οι Ελληνες πεινάνε και τους στέλνουμε καλαμπόκι»!

Το ΚΚΣΕ ήταν επίσης ο νταβατζής του ΚΚΕ, όπως και όλων των σοβιετόφιλων ομόδοξων κομμάτων. Ως καλή πόρνη, που έχει έναν παράδοξο έρωτα για τον νταβατζή της και δικαιολογεί ακόμη και την εκπόρνευσή της από αυτόν, ακόμη και το ξύλο που τρώει, το ΚΚΕ διά του «Ριζοσπάστη» δικαιολόγησε και το έγκλημα του Τσερνόμπιλ και συμμετείχε στην απίστευτη και θρασεία επιχείρηση συγκάλυψης.

Σας θυμίζω μόνο έναν από τους πολλούς τίτλους του «Ριζοσπάστη» λίγες ημέρες μετά, τον Μάιο του 1986, στο πλαίσιο της επίμονης προσπάθειας να πείσουν πως, εντάξει, δεν έγινε και τίποτα: «Με πρόσχημα το ατύχημα στο Τσέρνομπιλ. Αντισοβιετικό νέφος. Ο Λευκός Οίκος συντονίζει την υστερική εκστρατεία. Η ΕΣΣΔ δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος».

Και, όπως πάντα, ακολουθούσε ένα κατεβατό με τσιτάτα και ξόρκια από αυτή τη συλλογική νόσο, την πνευματική ψώρα αλλά και θρησκεία χωρίς Θεό αυτών των «ιεχωβάδων» του μαρξισμού, που όμως, σε αντίθεση με τους αυθεντικούς ιεχωβάδες, πιστεύουν και στη βία, για να έρθει η «καλή» δικτατορία, αυτή του προλεταριάτου, στην ουσία των επαγγελματιών κομμουνιστών, της γραφειοκρατίας της εγκληματικής οργάνωσης. Αλλοι, δε, στο πλαίσιο της εκστρατείας υπέρ της ΕΣΣΔ προέτρεπαν να φάμε και ουκρανικά μαρούλια για να πειστούμε.

Το γεγονός πως ακόμη γύρω από το Σημείο Μηδέν, σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων, γεννιούνται παιδιά με τερατογενέσεις, σκυλιά με τρία πόδια και γάτες με την ουρά στο κούτελο είναι λεπτομέρειες που δεν πρέπει να χαλάσουν ένα μαρξιστικό μακάβριο τελικά παραμύθι.

Η ιστορία αυτή είναι ενδεικτική του παθολογικού ανορθολογισμού του κόκκινου φασισμού, του οποίου οι εκπρόσωποι, παραδοσιακοί ή ανακυκλωμένοι και διεσπαρμένοι σε όλο το πολιτικό φάσμα, υπάρχουν ακόμη και μας κουνάνε και το δάχτυλο. Αλλοι παίζουν με τις λέξεις και βιοπορίζονται με την ατζέντα του δικαιωματισμού, τη νέα «φωλιά του κούκου», που θέλει να μας βάλει ο πολιτισμικός μαρξισμός, ενώ άλλοι συνεχίζουν τις ψυχιατρικού ενδιαφέροντος μπαλαφάρες με την οικονομία. Πάρτε ποπκόρν και βάλτε τη φαλακρή πριμαντόνα του ΝΥΧΤΑ25, να δείτε με τι σκέρτσο και νευρικό γέλιο «κακού» από ταινία του Τζέιμς Μποντ μάς υπόσχεται πως θα κλείσει τις τράπεζες, θα βγούμε από το Ευρώ και θα συναλλασσόμαστε με χρήμα σαν της Monopoly, που θα το τυπώνουν εκεί όπου τυπώνεται το Εθνικό Λαχείο.

Θα είναι μάλιστα πολλαπλών χρήσεων – θα σκουπιζόμαστε κιόλας με αυτό, στην περίπτωση που ο ιμπεριαλισμός και ο καπιταλισμός μάς κάνουν ύπουλο πόλεμο και λείψει το κωλόχαρτο. Δείτε το παραλήρημα, αλλά κυρίως δείτε τους ηλίθιους στο κοινό του, που ακούνε ατάραχοι όλες αυτές τις πυροβολημένες παλαβομάρες και ενδιάμεσα τον χειροκροτούν κιόλας. Κάπως έτσι ήταν και αυτοί που πίστευαν πως, εφαρμόζοντας τον «διαλεκτικό υλισμό», θα έφτιαχναν κάτι διαφορετικό από τα απέραντα σφαγεία και τις χώρες-φυλακές που έφτιαξαν οι Μπολσεβίκοι και οι δορυφόροι τους, με πρώτο θύμα τον μαρτυρικό Ρωσικό λαό.

Μακέλεψαν και τους γύρω τους, και εμάς εδώ στην Ελλάδα, αλλά προκάλεσαν και σε μακρινά Εθνη λουτρό αίματος μέσα από εμφύλιους πολέμους, απόπειρες ή και τετελεσμένες καταλήψεις της εξουσίας, που οδήγησαν σε δεκαετίες ολοκληρωτισμού, φτώχειας και καταπίεσης. Το δικό μας παράρτημα του μαρξιστικού ψυχιατρείου είναι ακόμη εδώ, σε διάφορες παραλλαγές. Προσπάθησαν το 1942-1949 να καταστρέψουν την Ελλάδα. Το ξαναπροσπάθησαν το 2015, με τον ίδιο τυχοδιωκτισμό, όμως, δειλοί και βλάκες, τράκαραν μετωπικά με την πραγματικότητα και τα μάζεψαν για να μην πάνε φυλακή, μην καταλήξοιυν με ταραχές και επέμβαση του Στρατού.

Πρόλαβαν όμως να μπάσουν 1.500.000 λαθραίους, να πουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας, να κάνουν νομοθετικό σέρβις στο άκρο της τρομοκρατίας και των μπάχαλων, και να μας κάνουν περίγελο της οικουμένης. Ερχονται και τώρα να επιτεθούν στην Ελλάδα και στους Ελληνες. Πολεμούν τον φράχτη στον Εβρο, την ενίσχυση της αμυντικής αποτροπής της χώρας, συντάσσονται με όλο το εγκληματικό περιθώριο, υπόσχονται υλοποίηση όλης της ατζέντας των ψυχάκηδων δικαιωματιστών, με επίθεση στην οικογένεια, στην κανονικότητα. Αλλες παραφυάδες τους υπόσχονται σύγκρουση με τους πάντες, υλοποίηση των καταστροφικών τζογαδόρικων παιχνιδιών του 2015 με το νόμισμα και την οικονομία. Φαίνεται πως έχουν ακόμη στον ψυγειοκαταψύκτη μαρούλια από το Τσερνόμπιλ από το μακρινό 1986 και, πού και πού, μασουλάνε κανένα, εξ ου και οι παρενέργειες…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μηχανάκι παρέσυρε πεζή που περνούσε διάβαση στην Καλαμάτα

Τροχαίο ατύχημα πριν λίγη ώρα στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στην οδό Φαρών.Μηχανάκι που κατευθυνόταν προς την παραλία παρέσυρε πεζή γυναίκα,...

More Articles Like This